paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bir gündür veriyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 boşver abi ben de bi bakıp çıktım zaten. bu saatte çarizard kovalayamam sokaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 çıksın artık adam gibi de indirek ya, şeyim şişti yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 başlasam mı allahın çubuğunda belki rare mare bişeyler vardır.havalimanın da bişeyler çıkar kimbilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 dikilitaş ı bugün ben farm lıyorum, yakalarsam keserim poponuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 berbat ya. e5i boydan boya geçtik bir tane pokiman çıkmadı. bide metrobüs duraklarında pokestop yapmaya çalıştım, trafik olmadığı için olmadı hızlı gidiyo servis fds. pazartesi görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Oyunun bir olayı var mı yoksa sırf pokemön diye mi oynuyorsunuz? Gameplay var mı doğru düzgün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hayir, ingress with pokemon oyun su an sadece. savaslar falan bayagi balon yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 elesso said: berbat ya. e5i boydan boya geçtik bir tane pokiman çıkmadı. bide metrobüs duraklarında pokestop yapmaya çalıştım, trafik olmadığı için olmadı hızlı gidiyo servis fds. pazartesi görürüm trafikte deneme bosuna olmiyor :D belli bi hizdan yuikarda giderken cikmiyorlar trafikte bi hizli bi sekilde pokestop alinabiliyorda zaman araligi cok dar genelde, birileri hesaplar zaten ideal hizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 5 pokemonum oldu. level 3 üm. trenle giderken baya zor. anca top toplarsin. level5'te akarim arenaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 aynı pokemondan bir kaçtane olunca bunları birleştirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 3 pikaçu 1 rayiçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 onu bende merak ediyorum bide varmi pikachuyu gören asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ekside biri besiktas-kadıköy vapurunda denizde bir sürü su pokemonu yakaladım demiş gerçek ise güzelmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 sallamıştır. arabayla falan toplayamıyorsun çünkü. yürüme hızının üstünde olmuyor sanırım. vapurda da olmaz o iş eğer öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 çarşıyı sömürdüm demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 pokestop olayı iyiymiş iş yerinin ordaki parka gittim öğle arası 3 tane poke topu verdi birazda exp fazlalık olan düşük combat powerlı pokemonları profesore gönderdim bir şeyler verdi geri ama nereye gitti verdikleri bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Oyuna ciddi optimizasyon mu gerekiyor yoksa benim telefonu değiştirme zamanı mı geldi bilemedim. İnanılmaz pil sömürüyor, oyun acayip yavaş açılıyor ve çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 benjani said: samsung'da yok mu, play store'da bulamadım. Hem iOS hem de Android'de hala Türkiye'ye açmadılar diye biliyorum. Sanırım indirenler APK falan bularak telefonlarına atıyor. Bilen birileri iOS ve Android için nasıl indirebileceğini tekrar paylaşabilirse makbule geçer vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 zipzip said: Seele said: Biride apk yollamiyor https://m.apkpure.com/pok%C3%A9mon-go/com.nianticlabs.pokemongo/download?from=details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Oyun sürekli mi gps ile çalışıyor yoksa açtığınızda mı bilmiyorum. Şayet sadece açtığınızda ise oyuna girmeden interneti edge/2g ye alın daha az pil yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 settings de power save i de seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 not avaible in your country diyo playstore da wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 http://i.imgur.com/Sqk35eC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Beyler, Level 83 Çarizard satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar