Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Nox ile kullanmak için pokemon android nanesi linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 http://en.bignox.com/pokemongo böyle bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 O kadar xp nasıl sabrediyosunuz ya , bende 7-8 pokemon oldu bugün mesela evolve hazır şekilde , 10 olsun basarım lucky egg diyorum ben. 87K xp falan ne abi şaka mı nerden baksan en az 80 evolve hazır demektir. Yuh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Abi şu aşağıdali arkadaş düştü bana 10km yumurtadan, level 8 im. Şuan için evolve power up falan yapmamaya çalışıyorum ama bunu dayasam mı sona? İyi midir? http://i.hizliresim.com/z4zlaR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 kibariyenin annesi pokemonu aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 mor bulent ersoy lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 8 levelde hiçbir şeye basma power up. 8 de çıkan 200cp lik pokemonun aynısı 16-17 de 700 fln çıkıyor =) hatta zor toplan candyleri de evolve etme. yüksek level'de edersin. evolve ile yaptığın 3. seviye pokemonun 1. seviyesi bile daha yüksek cp oluyor yüksek levelde =) zubat pidgey vs gibi her yerde olan şeyleri evolve ederek level arttır. mesela 3 seviye olan pokemonun 1 den 2 ye geçirme için gereksiz candy harcama. 2. seviyeleri bi süre sonra çok çıkıyo yolda. 3 e daha fazla candy gerekiyor onları onun için sakla fln. kısaca düşük levellerde ne candy, ne dust harca. bildiğin ilk başta amatörlüğümden çok şey harcamışım sonra çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Bu Nox kurup Pokemon oynarken topu nasıl atıyoruz PCde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 mouse ilen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 sipeyskeyk said: Abi şu aşağıdali arkadaş düştü bana 10km yumurtadan, level 8 im. Şuan için evolve power up falan yapmamaya çalışıyorum ama bunu dayasam mı sona? İyi midir? http://i.hizliresim.com/z4zlaR.png 10km'den bunun cikmasi talihsiz olmus, elleme sakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Hadi ya pffff rare falan sanmıştım ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 http://i.hizliresim.com/1dAMdA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 rare demiyelim de uncommon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Ya yeter ya , 300e yakın zubat candy oldu sabahtan bu yana biriken. Lan zubat dışında pokemon yok mu bu oyunda. 5 tane zubat yakalıyosan 1 tane başka bişi yakalıyorum. O da hadi pidgey değilse clerifairy mi ne ondan. Arada eevee çıkıyor en fazla. Beklentimde fazla değil growlithe çıksa bol bol yeter , arcanine istiyorum max cp kasabildiğim , o kadar bütün beklentim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Oyun benim açımdan bok oldu ya, işler güçler diye gezecek vakit olmuyordu oyun için, pcden yükledim fakegps ile takılıyordum, geçen gün dışarıda az gezeyim dedim resmen bayıldım yarım saatte, tel ısınıyor, şarjı emiyor, çok daha ağır çalışıyor haliyle, kapanması ıvırı zıvırı cabası meh çektim, oyun bok oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 oyunun ömrü 2 hafta zaten, ondan sonra zubat farmına dönüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 400 cp+ eevee bulamadım ya lan, 3 kere buldum 3ündede candy verip mor topla denedim 3ündede ilk denemede puf didi kaçtı yok böyle salak bir mekanik eevee lan eevee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 10 kmden onun çıkması talihsizlik falan olmamış. Rare pokemon o. İlerleyen levellarda daha iyisi çıktığından yumurtadan gelen candyler sayesinde power up basabilirsin. Normalde tek tek yakalamaktansa 13 tane birden vermesi güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Bu yumurtalardan bir tek bana mı tırt tırt sağda solda olan şeyler çıkıyor.. En iyi shelder çıktı şimdiye kadar asdf O da bende yok diye iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bu yürüyüş mesafeleri uygulama kapalıyken geçerli olmuyor değil mi ya? keşke olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ona bir çözüm getirmeleri lazım ya. Belki lokasyon kasmayan sırf adım sayacıyla çalışan companion app. Incubator app vs. mesela. Lazım böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Adım sayacını aldatmak çok kolay olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 fake gps'le birlikte o aldatma yöntemini kullanarak da yaparsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 aktif oynamıyorken adım sayması için oyunu açmak, telefonu ısıtmak ve şarjı eritmek inanılmaz saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar