Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bayadır yok sanırım serverler 5ten beridir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bugun bayadır yok serverlar 52k xp biriktirmiştim patlatıcaktım sarayda 3 lure ve eggle serverlar yok. Aslında iyi de oldu event varmış kapatmışlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 abi neguzel bidunya evole icin pokemon biriktirdim bastim egg i server gitti, hevesimi silkip atti hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ddos falan diyorlardi bugun, bu frsat belki duzeltirler serverlari patatesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ddos olmasina gerek mi var, bu kadar kullanıcının olması bile zaten ddos. hayir anlamiyorum madem sunucuların yetmiyo niye avrupaya açıyosun. ip ile yogunluk olunca bize mi engelleniyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ya bu x ülkesinde server açılması tam olarak ne anlama geliyor. Türkiyed server açsalar sıkıntı ortadan kalkacak mı? Yoksa server falan açmak değil de sadece app store'a indirme mi geliyor? Ben serverları global biliyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 26 ülkede falan aynı anda verdiler oyunu tabi çöker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 android'de apk'yı updateleyebiliyor muyuz? sıfırdan mı kurmak gerekiyor, öyleyse sıfırlanma durumu oluyor mu karekterin? level 11 olmak üzereyim ama bazı bug'lar cidden can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 nileppezdel said: 26 ülkede falan aynı anda verdiler oyunu tabi çöker :D barzo gibi bütün dünya abandı :D yanlız bu server çökme olayları çok müşteri kaybettirir millet resmen baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 -Deno- said: android'de apk'yı updateleyebiliyor muyuz? sıfırdan mı kurmak gerekiyor, öyleyse sıfırlanma durumu oluyor mu karekterin? level 11 olmak üzereyim ama bazı bug'lar cidden can sıkıyor. google hesabına bağlı abi karakterin istersen arkadaşının telefonundan logout-login yapar oynarsın diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 karakter hesapta saveli direk updateli apk yı indirip kursan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 2 gündür kanser ediyor, gece 12'den sonra biraz dolanabildim anca. 2 günde 4 saat uptime olur mu ya? başka bir oyun olsaydı şimdiye çoktan kaldırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 https://twitter.com/PokemonGoApp/status/754756895584509952 1 saat önce kanadaya açmışlar gelin bana da açın server yok ya server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ben bu oyunu hiç doğru düzgün oynayamadım zaten. Ya oyuna giremezsin, girersin düzgün çalışmaz, çalır ama pokemon yakalarken donar. Stabil olana kadar uzaktan bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 abi biz reddit, yapımcıya eposta falan felan sağa sola yazmazsak bunlar türkiyeye açmayacak oyunu benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OTu5mIh43Sw serverlarin resmide leak olmus: https://lh3.googleusercontent.com/-1MLtZupqcUc/VUtsw0olUqI/AAAAAAAAADw/H1i8FVL0x5o/s1600/blogger-image-1147440818.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 yeni versiyonu eskisini silip kurayım dedim, kurulnuyo lan oyun artık sildikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ben çok nadir takıldım nedense. düzgün saatlerde mi oynuyorum nedir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Abi iphoneda fake gps olarak ne kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Fake GPS Soft ban yedirtiyor, isteyen varsa, evden çıkmaya üşenen, çalışan, etrafında pokestop olmayan falan, iPhone'da Jailbreak yapsın önce, sonra Go Anywhere tweakini yüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4tbmx8/pokemon_go_for_turkey/ destek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Beklememişler direk ilk yorum asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 hacı açmadan rica edeydin düzgün İngilizce bir metin hazırlardık, bu olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Thats it! Kuruyorum bilgisayara , başka bir hesap açıcam , o ilk açtığım oynamadığım adımı beğenmedim dediğim hesabı açıp bilgisayarda oynıcam. Sabahtan beri fire/red oynuyorum biraz zevkini alır diye ama yoh , wait for me bluestacks. Banlanırsamda banlaniim. Bana şimdi sağlam bir android pokemon go en son versiyon apk'si lazım. Hangisi en son versiyon belli olmuyor ki adam 'en son pokemon go apk'si' diye yayınlamış , onun üstüne update olmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 0.29.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar