yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Ayfon said: yildirimokur said: Ormanda, ücra yerlerde, denizin ortasında yunik pokumanlar çıksa oyun daha güzel olur oyun. Ender pokemon yakaliycam diye millet kim vurduya mi gitsin. Ücra yer diyo adam E tabi o pokumanın bi riski olması lazım. Esh neler çekti o pokumanları toplayacağım diye. Kolay mı sandın pokuman işini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 kasımpaşa, fikirtepe ara sokakları falan gece saatlerinde çarizard kaynıyormuş, paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 dustları saklamak lazım herhalde ya, level atladıkça yüksek cpli pokumanlar geliyor. şöyle bi 400lük bulsam power-uplayıp salacam bi gyme de du bakalım, bugün düşer belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Bu gym fightlarını tek ben mi aşırı derecede saçma buluyorum? Fighta başlayıp ekrana abanıyosun böyle mekanik mi olur. 20 yıldır oturmuş güzelim turn based combat sisteminin ne derdi vardı da değiştirdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 internet paketi alacağım da kaçlık alayım sizce, pokumon ne kadar yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Chastor said: Bu gym fightlarını tek ben mi aşırı derecede saçma buluyorum? Fighta başlayıp ekrana abanıyosun böyle mekanik mi olur. 20 yıldır oturmuş güzelim turn based combat sisteminin ne derdi vardı da değiştirdiler? aynen. gym i görünce oyundan soğudum. illa telefon oyunu yapıyoruz diye otizm farkındalık projesi yapar gibi application yapmanın mantığını hala anlamadım zaten. sanki çok zor olacak iki seçenek olsa 3ds deki combat olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 daha gym'e gidemedim ama harbi çok dandik gözüküyor videolardan gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Abi bisey sorucam. Pokemon yakalarken kamera aciliyor, sonra oriantation yapamadim ar' yi kapatayim mi diyor sonra arkaya kendi fon koyup direk gosteriyor pokemonu. Simdi bu oriantation niye olmuyor, ikincisi de ar kapatinca ez mod e otekinin ne anlami var? Niye kamerami acip pokuman ariyim direk karsima cikariyo zaten diger turlu. Kamerayla bulunca daha fazla xp falan mi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Ilerde sokakta trainer görüp duel yapabiliceksin. Pokemonlar dövüsürken izleyebiliceksin sanki sokaktalarmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bu verdiğiniz .apk bende fix parse error verdi, unknown source lara izin vermeme rağmen. bizim pokumanımız olmasın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Oyun bende gündüzden beri açılmasına rağmen hiçbirşey göstermiyor. Etrafımda hiçbişey yok, pokestop yok gym yok pokemon yok. Buga mı girdi bilmiyorum kapatıp açsam da düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 gps de sorun olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 evdeyken bazen gps sorun çıkarıyor. dışarıda iyi gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Aslında sorun sabah koşuya çıkarken başladı. Dedim madem koşuyoz denk gelirse pokuman yakalarız. Ama aksine böyle oldu koşu boşa gitti dhsjjd Gps çalışıyodu ya runkeeperda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bu arada emulator indirerek, pokemon red filan da oynayabilirsiniz telefonda.geçen sene bitirmiştim yeniden, güzel oluyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bslapps2.gbc&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 İstanbulda nerde böyle güzel bi ton pokestop olan yer vardır yürüme mesafesinde bilen var mı? Yani şurdan şuraya yürüyorum sonra geri geliyorum 20 tane pokestop var falan kafası yerler nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 sanssizsansli said: Oyun bende gündüzden beri açılmasına rağmen hiçbirşey göstermiyor. Etrafımda hiçbişey yok, pokestop yok gym yok pokemon yok. Buga mı girdi bilmiyorum kapatıp açsam da düzelmiyor. Dünden önce izmir bornovada da aynı sorun vardı kendiliğinden düzeldi. Bugün baya dolaştım güneş müneş dinlemedim yürüdüm park bahçe ne varsa. Bu oyunun tek olayı yürümekmiş abi deli gibi yürüyeceksin. https://s32.postimg.org/e08w83wyt/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Kapalıçarşı'da 6 tane var. Vezneciler'den Sultanahmet'e kadar rahat 30 tane var. Sarıyer'de hiç yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bu apk muhabbeti iphone'da var mı? yoksa illa new zealand filan uğraşıcaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 yukarıda yazdığım sorunu yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Kapalıçarşıda veznecilerde sultanahmette bana uzak yerler ya , beşiktaş ortaköy zorlu center buraların civarlarında yerler lazım bana en fazla. Hele beşiktaşla ortaköy arası en rahat takılabileceğim güzergah. Oralardan bilgisi olan varsa ne durumda haber verirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 İskenderundayım buranin sicagında yurunmuyo araçla çıktım bende Rattata, clefariy, zubat yakaladim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 nyc: http://i.imgur.com/dfzdbHX.png - http://i.imgur.com/tSeBu3j.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 http://2.1m.yt/KrL_bP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar