Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Beyler şu yeni zellanda mı ne oyunu oynamanın formulünü biriniz yazsın düzgünce , indiricem ben , daha fazla dayanamıcam valla.
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Liebe said: Araç ile yolculuk hiç efektif değil, 1 tane Pokémon çıktı sadece. Yumurta da dolmuyor herhalde belli bir hızdan fazlasını kabul etmiyor oyun. 20km/h nin altında gideceksin
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mithat said: Beyler şu yeni zellanda mı ne oyunu oynamanın formulünü biriniz yazsın düzgünce , indiricem ben , daha fazla dayanamıcam valla. Apkyı da indirebilirsin. Veya bi yeni zellanda ios acci açıp indirebilirsin özel bir formül yok.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Benim ki jailbreakli değil , o zaman tek çare yeni zellandalı appstore hesabı açmak olacak sanırım dimi?
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Of ayfona indirmek için NZ hesabı açıp indirmekle uğraşmak istemiyom ya çıksın artık :(
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Abi milyonlarca insan kurdu APK ile , ban gelse hepsine firma batar yapmazlar öyle şey kurun gitsin
µh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 dünya genelinde çıkınca aynı hesapla devam edebilecek misiniz acaba, yoksa yeni hesap mı almak gerekir avrupa serverını kullanmak için
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 goodle hesabıyla bağlanılıyor, hesap farketmemeli
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Ben ve charmenderım mecaraya hazırız.
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 "Pokemon Go: Major Highway Accident After Man Stops In Middle Of Highway To Catch Pikachu!" sdfsd http://www.cartelpress.com/pokemon-go-major-highway-accident-man-stops-middle-highway-catch-pikachu/
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Kojiroh said: Of ayfona indirmek için NZ hesabı açıp indirmekle uğraşmak istemiyom ya çıksın artık :( Ben de, ama millet aç gibi saldirdi. Tum dunyada release olunca wipe gelir umarim.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mithat said: Benim ki jailbreakli değil , o zaman tek çare yeni zellandalı appstore hesabı açmak olacak sanırım dimi? yenge okuyorsan Liebe gibi kandiracak seni. "hadi askim bi park bahce yapalim beraber gezelim" diyecek. OYUNA GELMEYIN HANIMLAR cami gitmeyeni camiye esiyle zaman gecirmiyen adami yola getirdi !!! http://memesvault.com/wp-content/uploads/Pokemon-Meme-Ash-03.jpg
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ya ios için nasıl indiriyoruz avusturalyadan?
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Bi de ben mal bi isim seçtim , onu değiştirmem lazım ama nasıl değiştiriliyo bilmiyorum.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ya çok üşeniyorum. birileri bana yeni zelanda itunes hesabını versin plz. Çıkıcam yükleyince söz sfds.
µh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 "bless me father for I have sinned, it's been 18 years since my last confession" "what brings you before God today my child? " "Charizard" çok iyi şeyler var internette ahasdlkasd
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 barbu said: ya çok üşeniyorum. birileri bana yeni zelanda itunes hesabını versin plz. Çıkıcam yükleyince söz sfds. Bilen biri paticik icin ortak nz hesabi acsin, yukler cikariz
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 iphone 4'te çalışıyo muymuş şimdi bu :c
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 abi kredi kartı filan diyor yeni zelanda için? nasıl açtınız açanlar?
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mithat said: Bi de ben mal bi isim seçtim , onu değiştirmem lazım ama nasıl değiştiriliyo bilmiyorum. bu sikinti bende de var. 2,3 isim denedim. olmadi. bastim kufuru. kufur oldum.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 apk extract edip millete gonderemiyor musunuz?
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 11den beri etrafımda hiç bir pokemon veya pokestop göremiyorum sizde de durum aynı mı?
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 SenariouS said: http://www.sozcu.com.tr/2016/gunun-icinden/pokemon-cizgi-dizisinin-kaldirilmasina-neden-olan-cocuk-simdi-ne-yapiyor-1211674/ Bir çok çocuğun severek izlediği Pokemon çizgi dizisinin yayından kaldırılmasına neden olan Ferhat Ağırbaş, artık büyüdü. 20 yaşında olan Ferhat Ağırbaş, arabesk rap müziğine gönül vermiş durumda. :(
Öne çıkan mesajlar