Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Beyler şu yeni zellanda mı ne oyunu oynamanın formulünü biriniz yazsın düzgünce , indiricem ben , daha fazla dayanamıcam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Liebe said: Araç ile yolculuk hiç efektif değil, 1 tane Pokémon çıktı sadece. Yumurta da dolmuyor herhalde belli bir hızdan fazlasını kabul etmiyor oyun. 20km/h nin altında gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mithat said: Beyler şu yeni zellanda mı ne oyunu oynamanın formulünü biriniz yazsın düzgünce , indiricem ben , daha fazla dayanamıcam valla. Apkyı da indirebilirsin. Veya bi yeni zellanda ios acci açıp indirebilirsin özel bir formül yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Benim ki jailbreakli değil , o zaman tek çare yeni zellandalı appstore hesabı açmak olacak sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Of ayfona indirmek için NZ hesabı açıp indirmekle uğraşmak istemiyom ya çıksın artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Abi milyonlarca insan kurdu APK ile , ban gelse hepsine firma batar yapmazlar öyle şey kurun gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 dünya genelinde çıkınca aynı hesapla devam edebilecek misiniz acaba, yoksa yeni hesap mı almak gerekir avrupa serverını kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 goodle hesabıyla bağlanılıyor, hesap farketmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Ben ve charmenderım mecaraya hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 "Pokemon Go: Major Highway Accident After Man Stops In Middle Of Highway To Catch Pikachu!" sdfsd http://www.cartelpress.com/pokemon-go-major-highway-accident-man-stops-middle-highway-catch-pikachu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Kojiroh said: Of ayfona indirmek için NZ hesabı açıp indirmekle uğraşmak istemiyom ya çıksın artık :( Ben de, ama millet aç gibi saldirdi. Tum dunyada release olunca wipe gelir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mithat said: Benim ki jailbreakli değil , o zaman tek çare yeni zellandalı appstore hesabı açmak olacak sanırım dimi? yenge okuyorsan Liebe gibi kandiracak seni. "hadi askim bi park bahce yapalim beraber gezelim" diyecek. OYUNA GELMEYIN HANIMLAR cami gitmeyeni camiye esiyle zaman gecirmiyen adami yola getirdi !!! http://memesvault.com/wp-content/uploads/Pokemon-Meme-Ash-03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Liebe napmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ya ios için nasıl indiriyoruz avusturalyadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Bi de ben mal bi isim seçtim , onu değiştirmem lazım ama nasıl değiştiriliyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ya çok üşeniyorum. birileri bana yeni zelanda itunes hesabını versin plz. Çıkıcam yükleyince söz sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 "bless me father for I have sinned, it's been 18 years since my last confession" "what brings you before God today my child? " "Charizard" çok iyi şeyler var internette ahasdlkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 barbu said: ya çok üşeniyorum. birileri bana yeni zelanda itunes hesabını versin plz. Çıkıcam yükleyince söz sfds. Bilen biri paticik icin ortak nz hesabi acsin, yukler cikariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Valla ya süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 iphone 4'te çalışıyo muymuş şimdi bu :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 abi kredi kartı filan diyor yeni zelanda için? nasıl açtınız açanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mithat said: Bi de ben mal bi isim seçtim , onu değiştirmem lazım ama nasıl değiştiriliyo bilmiyorum. bu sikinti bende de var. 2,3 isim denedim. olmadi. bastim kufuru. kufur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 apk extract edip millete gonderemiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 11den beri etrafımda hiç bir pokemon veya pokestop göremiyorum sizde de durum aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 SenariouS said: http://www.sozcu.com.tr/2016/gunun-icinden/pokemon-cizgi-dizisinin-kaldirilmasina-neden-olan-cocuk-simdi-ne-yapiyor-1211674/ Bir çok çocuğun severek izlediği Pokemon çizgi dizisinin yayından kaldırılmasına neden olan Ferhat Ağırbaş, artık büyüdü. 20 yaşında olan Ferhat Ağırbaş, arabesk rap müziğine gönül vermiş durumda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar