Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna tekrar bir bakayım dedim de bu sefer de güncelleme istiyor, o da oyun Türkiye'de çıkmadı diye güncellenmiyor. Yİne apk mı indireceğiz bir yerden?
Mesaj tarihi:
Bot linki istediğim arkadaşlar var mac os x kullandığım için kılımı bile kıpırdatmadım fake gps dahil zaten jb siz iphone kullanıyorum ve ban yedim :) muhtelemen tatile giderken ve dönerken yolda pokemon yakalamaya çalıştığım için diye düşünüyorum. Ha oynarmıyım bir daha asla
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
"unable to authtanticate" %95 banlandın demek oluyor ama genede istersen önce oyunu kaldır sonra telefon cachei temizle ve sonra oyunu gene kurup bağlanmayı dene. Ama bot veya FakeGps varsa pek şansın yok.
Mesaj tarihi:
Benim hype'ımı söndüren verilen sözlerin tutulması ve oyunun dünya üzerinde resmi olarak yayınlanmamış son kara parçası üzerinde yaşıyor oluşumuz.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

case study olacak bir hype gorduk adeta

tesekkurler niantic

Adamlar cult olabilecek bir potansiyele sahip bir oyun fikrini ticari hevesler sebebiyle boka benzer bir şekilde çıkardılar.

Büyük şirketlerin güzel fikirlerin ya da serilerin ağzına sıçmasının sayısız örneklerinden biri.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://cdn.oyungezer.com.tr/images/joomgallery/originals/oyun_kueltuerue_6/en_cok_oyuncusu_olan_20_mmo_1522/mmo_turunun_en_populerleri_20161028_1664262818.jpg

bunun böyle olacağı belliydi zaten
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla tablet aldim. sonra dedim bir bakayim neymis ne degilmis ne hale gelmis oyun diye. derken raid'leri gordum hosuma gitti 1 haftadir takiliyorum :) bisiklet surmeye sebep oluyor ahflkasjfsakjf.

apple'da amerikan hesaptan dl ettim, android telefonumda apk ile oynuyorum.
  • Yeni Oluştur...