Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 iosta, appstoreda yeni hesap açmadan direk kurup oynayabileceğim link var mı elinizde? Ben Hipstore diye bir yerden çekiyordum bu Son güncelleme inmiyor bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 hipstore https://media.giphy.com/media/TUtr2Ky56D4Zy/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Oyuna tekrar bir bakayım dedim de bu sefer de güncelleme istiyor, o da oyun Türkiye'de çıkmadı diye güncellenmiyor. Yİne apk mı indireceğiz bir yerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Floransa'daki durumu merak edenler için. Arkadaşım için çekmiştim videoyu :) Floransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bot linki istediğim arkadaşlar var mac os x kullandığım için kılımı bile kıpırdatmadım fake gps dahil zaten jb siz iphone kullanıyorum ve ban yedim :) muhtelemen tatile giderken ve dönerken yolda pokemon yakalamaya çalıştığım için diye düşünüyorum. Ha oynarmıyım bir daha asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ILCSKm5X2qc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 bayadır açmamıştım oyunu şimdi unable to authtanticate diyor çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 1) update var onları yaptın mı? 2) bot yada fake gps mi kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 1)evet 2)hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 "unable to authtanticate" %95 banlandın demek oluyor ama genede istersen önce oyunu kaldır sonra telefon cachei temizle ve sonra oyunu gene kurup bağlanmayı dene. Ama bot veya FakeGps varsa pek şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 yok kullanmadım sorduğum gün heves etmiştim tekrar gireyim diye de sonra uğraşmadım teşekkürler cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 case study olacak bir hype gorduk adeta tesekkurler niantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Benim hype'ımı söndüren verilen sözlerin tutulması ve oyunun dünya üzerinde resmi olarak yayınlanmamış son kara parçası üzerinde yaşıyor oluşumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Lancelion said: case study olacak bir hype gorduk adeta tesekkurler niantic Adamlar cult olabilecek bir potansiyele sahip bir oyun fikrini ticari hevesler sebebiyle boka benzer bir şekilde çıkardılar. Büyük şirketlerin güzel fikirlerin ya da serilerin ağzına sıçmasının sayısız örneklerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Oynayan kaldi mi? Bu kadar cabuk en populerler arasina cikip sonen MMO olmamistir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 http://cdn.oyungezer.com.tr/images/joomgallery/originals/oyun_kueltuerue_6/en_cok_oyuncusu_olan_20_mmo_1522/mmo_turunun_en_populerleri_20161028_1664262818.jpg bunun böyle olacağı belliydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 valla ben apk indirmek istemediğimden hiç oynamadım. eğer türkiyeye gelseydi oynardım. hala yok. adamlar ısrarla getirmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ben de oynardjm Türkiye'ye gelseydi. Getirmediler keyifleri bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ahaha abi adamlar parayı vurup kaçtılar sanırım, sen hala trip atıyon dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Şimdi yakında yeni özellikle falan bir daha gelirler gene alırlar parayı giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 İnsanları fakegps kullanıyo diye banladılar banladılar oynayan kalmadı tabi. Üzerinde çok düşünülmemiş belli ki projenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 thread necromancy. raid olaylariyla hasir nesir olan var mi? fenerbahce civarinda(kalamis goztepe, nadiren kadikoy olur) raid'lerde 3-5 zorluk icin yardim ariyorum. varsa buralarda yasayan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 TR'de çıktı mı abi oyun? APK üstünden mi devam ediyosunuz hala helal olsun adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 dupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 valla tablet aldim. sonra dedim bir bakayim neymis ne degilmis ne hale gelmis oyun diye. derken raid'leri gordum hosuma gitti 1 haftadir takiliyorum :) bisiklet surmeye sebep oluyor ahflkasjfsakjf. apple'da amerikan hesaptan dl ettim, android telefonumda apk ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar