Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 20 oldum en sonunda şimdi bol lurelu bol Stoplu bir yer bulup luckegg ile evolve kasmak şansımızı test etme zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 CP 120 IV 80.0% CP 132 IV 75.6% CP 124 IV 66.7% Hangisi evolve dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi hp ler önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Absolut said: 20 oldum en sonunda şimdi bol lurelu bol Stoplu bir yer bulup luckegg ile evolve kasmak şansımızı test etme zamanı. En az 60 evolve biriktirip evinde wifi ile bas egglerini. 1 egg ~ 60 evolve Pokemon toplamaya filan vakit kalmıyo. Hızlı hızlı evolve yapıcaksın spam gibi ve transferle uğraşmaman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bütün transferleri hazırladım şimdi kaç tane evolve var ona bakayım ama 60 falan sanmam olsun olsun 20-25 tane birikmiştir. Yumurtadan Scyther 1054CP çıktı :P ne olurdu söyle 1600-1700 falan olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yuh saytır çıkmış ona sevin.. Bana katırpi zubat çıkıyor hala yumurtalardan lol Bu oyun niye hala gelmedi TR'ye bu arada? Gelmiş olması gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 10 km yumurtadan cp471 onix çıktı abi. lvl 23 üm btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yumurta içindeki pokemon açtığımız lvla göre mi yoksa inventory'e gelme lvlına göre mi çıkıyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 applev0dka said: yumurta içindeki pokemon açtığımız lvla göre mi yoksa inventory'e gelme lvlına göre mi çıkıyor acaba ? bilmiyorum ama 20 lvldan sonra capi aynı diye biliyorum 20 de olsan 40 da olsan aynı capte çıkıyolar muhtemelen açtığın levela göredir Archangel_ said: 10 km yumurtadan cp471 onix çıktı abi. lvl 23 üm btw bana da 20lerdeyken 322 çıkmıştı nerdeyse capte onix genel olarak güçsüz zaten gönül rahatlığıyla transfer et uğraşmana değmez Absolut said: Bütün transferleri hazırladım şimdi kaç tane evolve var ona bakayım ama 60 falan sanmam olsun olsun 20-25 tane birikmiştir. 20-25 taneye değmez egg 60 olsun öyle bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Levelimiz ne kadar önemli? Sürekli exp mi kasalım? Belli bir yere kadar kassak gerisi çok mu az farkedyor? Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 30dan sonra çıkan pokemonların max CP'si oluyo 30 olsan da 38 olsan da atıyorum max 800 eevee çıkabiliyo sadece pokemonun CP cap'i artıyor 30 lvlda max 1000 olabiliyosa bi pokemonun 31de 1100 oluyo cap mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 @mulgear abi transfer etmek problem değil, işe yaramayacağı açık. oyun başından beri çıkan ikinci 10km egg den onun çıkmasına ve egg e yanıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bu arada güzel bir bilgi paylaşıyım. API mi ne diyosunuz ya o değişmiş botlar çalışmıyormuş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Oh ya botcu ibnelere kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Archangel_ said: @mulgear abi transfer etmek problem değil, işe yaramayacağı açık. oyun başından beri çıkan ikinci 10km egg den onun çıkmasına ve egg e yanıyorum ben :) evet doğru bana da sadece 3 tane 10 km egg geldi onix-jinx-elektabuzz çıktı en işe yaramaz 3 pokemon resmen listeden :D (chancey mi ne var gerçi o da baya dandik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Kırk yılın başında oynadım topum bitti. En kıytırık pokumanda bile toplar dağlara taşlara gidiyo, bi ayar çekip p2w falan mı yaptılar bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi o konuda herkes şikayetçi hatta dün niantic açıklama yaptı nice great filan atınca bonus glemiyo bi bok yedik biz diye şu an aşırı kötü ben yakalamıyorum bile artık pokemon resmen top bitiyo diye https://twitter.com/PokemonGoApp/status/761301330967326720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bide berryden sonra curve ball atmak nedir abi oda kesind eğil random bazen duz bazen curve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 türkiye 3. dünya ülkesi bile değil bu ne ya çıkan ülkelere bak Brunei, Cambodia, Indonesia, Laos, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam, Taiwan, Papua New Guinea, Fiji, Solomon Islands, Federated States of Micronesia, and Palau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi gecen gun kugulu'da tek kisilik dev kadro gym cokertme isleminden sonra yaklasik 20 revive bir o kadar koca potlardan tukettim. simdi ise hicbir seyim yok. yarali bereli yatiyor pokemonlarim. bu arada herkese mujde botlar calismiyor artik. :)-D en azindan simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Hala ciddi mesajlar görüyorum konuda. Arkadaşlar iyi misiniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 applev0dka said: türkiye 3. dünya ülkesi bile değil bu ne ya çıkan ülkelere bak Brunei, Cambodia, Indonesia, Laos, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam, Taiwan, Papua New Guinea, Fiji, Solomon Islands, Federated States of Micronesia, and Palau birinci dünya ülkesi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Ya adam 10 kişiye rezil olmak varken 100 kişiye niye rezil olsun. Tabi ki ufak yerlerden devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 iran banlamis oyunu :P http://www.pcmag.com/news/346824/iran-is-first-country-to-ban-pokemon-go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Canım çekti bir episode izliim dedim rastgele oda bf nin farewell bölümüymüş içime oturdu lan 😖 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar