Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 said: Sharpening +100% Clarity +100% Brightness -50% Vignette -20% The graphics of the future, people! ahah tamamen bu. video baya leş bildiğin renk paletinin içine etmiş filtrelerle. hemen gaza gelmişsiniz. birde gökyüzündeki o lens flare ne abi abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben inanılmaz beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 cok iyi olmuş ama az saturationı açsın cok dha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Pleb turnusolu işte, lazım böyle çalışmalar. Minecraftta da var benzer texture paketleri arkadaşlar, kaçırmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 napıcaktı oyunu tekrar falan mı yapıcaktı lolkekbur adam güzelleştirmiş işte, hatta devam ediyormuş ki en başa gözünüze sokar gibi currently under construction yazmışlar. her fırsatta zevksizlik elementi olduğunuzu vurgulamanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ENB modu işte bildiğin ya, icenhancer da öyleydi. güzeldi ama yani. sistemi aşırı zorluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 icenhancer'daki dokunuş subtle'dı. burada anne ben after effects'i keşfettim diyip girişmiş filtrelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Forumdaki sitemlerden sonra EA kendine geleceğin söz vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 adamın hevesinin niye kursağında bıraktınız plebler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Çünkü bir şeyi eleştirmeden kendini önemli hissedemiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 k1nJo said: yeni nfs grafikleri de güzel baya http://www.youtube.com/watch?v=hX_ke3GwLE0 ben bi fena oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xenus said: icenhancer'daki dokunuş subtle'dı. burada anne ben after effects'i keşfettim diyip girişmiş filtrelerle evet bu sert olmuş baya, icenhancerın en büyük olayı da yol texturelarıydı bana göre zaten ENB'den ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Baggio said: moriarty said: daha iyisini yapıyosan buyur yap seninkini oynayalım Her eleştiriye "QANQA DAHA İYSNİ YAP OZMN" diyen kafa hala bitmemiş. fasdfasd aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Baggio said: moriarty said: daha iyisini yapıyosan buyur yap seninkini oynayalım Her eleştiriye "QANQA DAHA İYSNİ YAP OZMN" diyen kafa hala bitmemiş. daha iyi kafan varsa buyur seninkini görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 kafasi yeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ne zamandır girmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 GwindonSurion said: ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş forumla alakalı değil ya, ülkenin genleri böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 çok değil iki sene sonra biz bunlara mı güzel diyomuşuz diyeceksiniz. bok atmak değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bok atmaya gerek yok bok gibi zaten. Yapımcılarda gerizekalı milyonlar harcadığı oyuna 3 effect koyamıyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 j_bLiND said: çok değil iki sene sonra biz bunlara mı güzel diyomuşuz diyeceksiniz. bok atmak değil aslında. lan şimdi iki sene sonrası mı, şimdi şimdi, şu an iyi manyak mısın nasıl bir düşünce yapısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 GwindonSurion said: ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş Niye girmiyodun? Hesap ver cabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Edriel said: Bok atmaya gerek yok bok gibi zaten. Yapımcılarda gerizekalı milyonlar harcadığı oyuna 3 effect koyamıyor böyle. e akıl akıldan üstündür, hedefler farklıdır vs vs. Senin bu kafayla takılsa insanlar ne CS olurdu ne dota lol. ne de herhangi bir techy progress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Cs ve dota da ki emeği bunla karşılaştırabilirmisin ? Ilk hallerini bile. Bunu anca skyrimdeki grafik moduyla karsilastirirsin. Öyle birşey içinde şimdiye kadar hiçbiyerde OFF OHA diye tepki görmedim. 1 blur koyup 10m ötedeki araba lambası splashed gözüküyor diye beyinler gerçekçiliğe gidiyor ss in dibindeki parmaklar görülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 yahu adamın emegının yapılan seyle ne alakası var? ne kadar emk harcadıgı neden bu kadar onemlı kı? sen sonuca bak. Gayet guzel olmus bence her zaman için birşey yapmak hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Birşey yapmayıpta bu adama "pff iğrenç olmus zaten hıc emek vermemıs abartmayın" diyenden de daha iyisni bekleriz plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar