Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000000 Esnaf vs 1 İrlandalı

Remus

Öne çıkan mesajlar

said:
“Olay günü bir kişi geldi, içki istedi. İçki satmadığımı söyledikten sonra bu kişi dükkândan çıkıp otele doğru yürüdü. Daha sonra ise aynı kişi yanında iki kişiyle birlikte tekrar dükkânımın önüne geldi. Boksör olduğu söylenen adam bilinçli bir şekilde su dolabını sıkı bir şekilde açıp suları yere devirip ‘Bana da mı içki yok’ diye bağırdı. Ardından da Arapça küfürler etti. Bunun üzerine ben de elime sopayı alıp çıkmak zorunda kaldım.

HAHAHAHAHAHAHAHA. ulan video var. Bari daha mantıklı yalan söyle de videodan anlaşılmasın.

http://www.milliyet.com.tr/yenilen-esnaf-gurese-doymadi--gundem-2108225/

Esnaf da dayak yemedik ki, gelsin yine sopayla çıkarım diye konuşmuş.

said:
Seyyar satıcı olduğunu söyleyen Şeref isimli esnaf ise başta konuşmayı reddetti. Soyadını vermeyen Şeref adlı kişi daha sonra, “Konu ile ilgili bilgi almak istiyoranız, dişlerimi yaptırın. 9 tane ana dişim kırıldı. Adam hem beni dövdü hem de tezgahımı dağıttı. Bir kanal 10 bin TL vereceğini söyledi, siz ne kadar vereceksiniz? Eğer parayı verirseniz konuşurum. İrlandalı geldi Aksaray esnafını yendi” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
“Olay günü bir kişi geldi, içki istedi. İçki satmadığımı söyledikten sonra bu kişi dükkândan çıkıp otele doğru yürüdü. Daha sonra ise aynı kişi yanında iki kişiyle birlikte tekrar dükkânımın önüne geldi. Boksör olduğu söylenen adam bilinçli bir şekilde su dolabını sıkı bir şekilde açıp suları yere devirip ‘Bana da mı içki yok’ diye bağırdı. Ardından da Arapça küfürler etti. Bunun üzerine ben de elime sopayı alıp çıkmak zorunda kaldım.

said:
Seyyar satıcı olduğunu söyleyen Şeref isimli esnaf ise başta konuşmayı reddetti. Soyadını vermeyen Şeref adlı kişi daha sonra, “Konu ile ilgili bilgi almak istiyoranız, dişlerimi yaptırın. 9 tane ana dişim kırıldı. Adam hem beni dövdü hem de tezgahımı dağıttı. Bir kanal 10 bin TL vereceğini söyledi, siz ne kadar vereceksiniz? Eğer parayı verirseniz konuşurum. İrlandalı geldi Aksaray esnafını yendi” dedi.

Bunlar var... Geçen gün de carrefour'da engelli sırasında engelliye yer vermemek için olay çıkaran karı koca gördüm. Böyle herkesi kendisi gibi gerizekalı sanan tiplerin bir şekilde elenmesi gerekiyor. Birde cahilliklerinden yüz buluyor aptallar.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

bilmiyorum paylaşıldı mı ama, yumruğu yiyip bayılan daynın röportajı :D
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/irlandali-turistten-en-buyuk-darbeyi-alan-esnaf-konustu-9-tane-disim-gitti-_118628?startVideo=36

esnaf adam ya.... Buram buram esnaflık kokuyor.Konuşmasından bile belli. 25 bin tl'lik dişleri 10 bin tl'ye yaptırıyor adam o da bizim güzel hatırımız için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...