benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 video da sular düşünce adamın tepkisi normal baya, bilerek filan yapmış değil.elinde sopa ile çıkarsan öyle monte eder abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Adam muslumanmis. Tamamen yenik sayilmadik !!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 nerde okudunuz ayrıntıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 biri 1 vs 10 olan gifi koysun. Böyle gece çekimi, lavuklar ağzında sigara ile falan geliyor herifçi oğlu bir vuruyor sigara ile birlikte adamı uçuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Olaydan 2 gün önceden beri çıkardığı kavgaların videosunu da sunsunlar o zaman habercilere ya da internete. Dükkanın içinde sesli kayıt da vardır, onu sunsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ahaha abi ya o dişleri dökülen adam agsdhıshısh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Valla beter olsun esnaf. Teksasmı lan burası kendi adaletini sağlamaya çalışısoun. Böyle mal ederler adamı, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Abi türkiyede kimseyle tartışmıcan ya.Karadenizlisi var doğulusu var tinercisi var esnafı var taksicisi var dolmuşçucusu var amk herkes Malkoçoğlu soyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Karadenize kurban ol lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Karadenizin aptalı çok sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Abi Karadenizliyle hayatta tartışmam.Samsunlu Ordulu falan arkadaşlarım var, bana bi sıkıntı yaşatmadılarda hikayelerini dinledim.Yok karadeniz insanı deli abi.Net deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 hikaye anlatırken sallamayı da severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 said: “Olay günü bir kişi geldi, içki istedi. İçki satmadığımı söyledikten sonra bu kişi dükkândan çıkıp otele doğru yürüdü. Daha sonra ise aynı kişi yanında iki kişiyle birlikte tekrar dükkânımın önüne geldi. Boksör olduğu söylenen adam bilinçli bir şekilde su dolabını sıkı bir şekilde açıp suları yere devirip ‘Bana da mı içki yok’ diye bağırdı. Ardından da Arapça küfürler etti. Bunun üzerine ben de elime sopayı alıp çıkmak zorunda kaldım. HAHAHAHAHAHAHAHA. ulan video var. Bari daha mantıklı yalan söyle de videodan anlaşılmasın. http://www.milliyet.com.tr/yenilen-esnaf-gurese-doymadi--gundem-2108225/ Esnaf da dayak yemedik ki, gelsin yine sopayla çıkarım diye konuşmuş. said: Seyyar satıcı olduğunu söyleyen Şeref isimli esnaf ise başta konuşmayı reddetti. Soyadını vermeyen Şeref adlı kişi daha sonra, “Konu ile ilgili bilgi almak istiyoranız, dişlerimi yaptırın. 9 tane ana dişim kırıldı. Adam hem beni dövdü hem de tezgahımı dağıttı. Bir kanal 10 bin TL vereceğini söyledi, siz ne kadar vereceksiniz? Eğer parayı verirseniz konuşurum. İrlandalı geldi Aksaray esnafını yendi” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Keşke biraz daha dövseymiş. Her geçen gün daha da tiksiniyorum memleketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 said: “Olay günü bir kişi geldi, içki istedi. İçki satmadığımı söyledikten sonra bu kişi dükkândan çıkıp otele doğru yürüdü. Daha sonra ise aynı kişi yanında iki kişiyle birlikte tekrar dükkânımın önüne geldi. Boksör olduğu söylenen adam bilinçli bir şekilde su dolabını sıkı bir şekilde açıp suları yere devirip ‘Bana da mı içki yok’ diye bağırdı. Ardından da Arapça küfürler etti. Bunun üzerine ben de elime sopayı alıp çıkmak zorunda kaldım. said: Seyyar satıcı olduğunu söyleyen Şeref isimli esnaf ise başta konuşmayı reddetti. Soyadını vermeyen Şeref adlı kişi daha sonra, “Konu ile ilgili bilgi almak istiyoranız, dişlerimi yaptırın. 9 tane ana dişim kırıldı. Adam hem beni dövdü hem de tezgahımı dağıttı. Bir kanal 10 bin TL vereceğini söyledi, siz ne kadar vereceksiniz? Eğer parayı verirseniz konuşurum. İrlandalı geldi Aksaray esnafını yendi” dedi. Bunlar var... Geçen gün de carrefour'da engelli sırasında engelliye yer vermemek için olay çıkaran karı koca gördüm. Böyle herkesi kendisi gibi gerizekalı sanan tiplerin bir şekilde elenmesi gerekiyor. Birde cahilliklerinden yüz buluyor aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ülke nüfusu gg olur, amelelik yapacak adam bulamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 abi o minikbalina nin hesabında cok yarıcı tivitler RT ler var zamanı olan baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bilmiyorum paylaşıldı mı ama, yumruğu yiyip bayılan daynın röportajı :D http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/irlandali-turistten-en-buyuk-darbeyi-alan-esnaf-konustu-9-tane-disim-gitti-_118628?startVideo=36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Hani 1 türk dünyaya bedeldi????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 adamin arkadasi tam klasik erkek merici hsdfgshdfg bide toshack geciyo adam mike tyson gibi diyerek ahahah lan yamulan adanmi ne makaraya almislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 7thBreath said: bilmiyorum paylaşıldı mı ama, yumruğu yiyip bayılan daynın röportajı :D http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/irlandali-turistten-en-buyuk-darbeyi-alan-esnaf-konustu-9-tane-disim-gitti-_118628?startVideo=36 esnaf adam ya.... Buram buram esnaflık kokuyor.Konuşmasından bile belli. 25 bin tl'lik dişleri 10 bin tl'ye yaptırıyor adam o da bizim güzel hatırımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 BURADA MOHAMMED DENEN BIR HIYAR VARMIŞ. http://i1.imgiz.com/rshots/7790/organize-isler-ska-ka-bop_7790791-4130_1920x1080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 biz 10bin liralık yaptırcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar