benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 hpv hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 garbic plx :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 abi çok acil efsanevi paragraflar başlığına gel orda hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bütün parçaları çıkarıp princin içine göm ve 4-5 saat beklet içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 benjani said: hpv hayırlı olsun HBV HCV E.Colli .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 beyler bi müddet 2.el telefon ilanlarından uzak duralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 marka model pls. değerini bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Baska bi nikle falan patide ilan acabilirim markasini da soylemedim ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Ben bunu beddua olarak kullanırım ya, "İnşallah Esenler otogarında telefonunu umumi tuvalete düşürürsün" oo çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 geçmiş olsun okurken gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 abi marka neydi, bu hususla alakalı garanti verenler var. belki kurtarırsın. bende bu hususla alakalı liste var. yengem PRTL hizmetlerinde oradan edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 acil, telefon klozete düştü acil telefon, klozete düştü acil telefon klozete, düştü (Juan Alfonso de Borja y Estevez) acil telefon klozete düştü (Anastasia de Santa Teresita del Niño Jesús Rodríguez Hernández) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yildirimokur said: Bütün parçaları çıkarıp princin içine göm ve Benzin döküp yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 telefonun marka modelini söylesene, bazıları resmi olarak olmasa da suya dayanıklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Off bide o telefonu agzina yuzune dokandirmisindir sen. Fakirlik cok kotu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Yazık lan :( Neye üzüleceğimi şaşırdım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 yazık lan adama, mecbur kalmasa sıçmaz otogarda, belli ki çok sıkışmış, girince de minimum temasla cambaz gibi dört dönmüş içerde, o esnada düşürüvermiş. :hug: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 anhorada telefon ihtiyacı varsa hala ona sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ginaly said: yazık lan adama, mecbur kalmasa sıçmaz otogarda, belli ki çok sıkışmış, girince de minimum temasla cambaz gibi dört dönmüş içerde, o esnada düşürüvermiş. :hug: sicmadim ya isedim servisin kalkmasina bes dakka vardi cok sıkışmıstım cidden. abi normalde evde baskasinin bardagindan su bile icemiyorum. telefonu niye aldin lan o zaman derseniz de panik halinde aliverdim ya sanki icinde kaybolucak onemli seyler var gibi hissettim zamanim da kisitliydi. agsfafaga basiniza gelmeden anlayamassiniz. bi s4mini bi de iphone5s vardi s4 düştü allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 evde olsa alırım direk de, abi o tuvalette net sifonu çekip hayatıma 3310la devam ederim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 kzpmaza said: bi s4mini bi de iphone5s vardi s4 düştü allahtan. Yazar burda fakir degilim demek istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi ne yaptın sen? otogar tuvaleti gerçekten sırf girmekle bile hastalık kapabileceğin bir yer. iphone 6 düşürsem elimi sokmam, sağlık meselesi lan bu başka bir şey değil. esenler otogarının tuvaletlerine allah düşürmesin ya. korkunç bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 kokmuyosa sorun yok... dezenfekte et ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bu arada illa title verilecekse sana da kaptan logar yakisir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 otogarda klozet olması da şaşırtıcı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar