Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 doubleshot pro hem wi-fi hem ethernetten bağlıysan browserı falan wi fi üzerinden acarken oyunu ethernete yöneldiriyo. advanced stream ise hangi app ne kadar upload download ediyo diye bakmana/öncelik atamana ve kısıtlamana yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ya benim sponsor aracılığıyla çekiliş yapıyoruz Flip Knife Doppler. Factory new hemi de. Buraya link koysam sorun olur mu? Takip edin, etmeyin umrumda değil, tanıdığa gitsin maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 face'de twitterda paylaşmamız gerekmiyorsa at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Yok be, takip etmeniz yetiyor. En üsttekinde oynamanıza bile gerek yok. https://gleam.io/wikGl/skinjoker-teasycat-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 NASILIM :D https://www.youtube.com/watch?v=L3xcQgx4mgY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 amatör eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 yoo eglendirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Nub nub bu kadar oluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Şükrü senin cs başlığında ne işin var lan çıksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 arada girip ates ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Esh said: msi in killer nic ini kullanıyosan doubleshot pro ile advanced stream detecti kapat. özellikle wireless online gamingde patlıyo nedenini anlamadığım bir şekilde. bi de 100mbit hat varsa zaten anlamsız bu iki özellik de. sağolasın söylediğin için. ama şu sırada bi sıkıntı yok. eski laptopla aynı performansı alıyorum. yeni sürücüleri kurduğumda ayar da yapma gereği duymadım. 100mbit hat yok dediğim gibi keşke olsa, 4g modemle bağlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 gene bir applevodka rezilliği http://i.imgur.com/tfakpNv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 faktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 en az kill ile en cok puan uzmanı sdasfsa deno'nun mvp sayısı 6= patlayan bomba sayısı sdsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 vay deno tam bir bombacı mülayimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 gorev adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 abi gözlerim kör olaydı da bugünleri görmeseydim olm şu denoya geçilenler özellikle elma çok utandım çok hiç ummazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 halbuki takımı taşıması gereken kişi. taşıdı ama alttan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Liebe said: abi gözlerim kör olaydı da bugünleri görmeseydim olm şu denoya geçilenler özellikle elma çok utandım çok hiç ummazdım... abi sırf deno beni geçsin diye eren falan gel deno gel bomba kur falan diye adama kurdurdu bombayı sadsafa cidden 6 mvp'nin 6sı da patlayan bombalar. ben entry fragları alıyorum deno bombayı kuruyor :( bir adama 99 vurdum gitti 1 vuramadı o derece kötü yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Claiborne said: Silphatos said: indirme o kadar etkilemez ya çok dandik internet değilse :< ayın onunda internet 3mbite düştüğü için, nereden kurtarsam kar şu noktada. akk villagers peasants :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 deno 7 fragle 2. asdfghj her c4ü buna mı kurdurup çözdürdünüz ak bu arada aiko siz silverlarla dalga geçiyor fakat geçen bi maçta 30 kurşun akyle taradı herifi 1 kere değdiremedi, müsait bi ara vidyasını sunarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 15 puanı olması gerekirken 41 var sence ? sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 applev0dka said: 15 puanı olması gerekirken 41 var sence ? sdafs bence denonun 2. olduğu takımda sonuncu olan csyi silmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 15 roundda 1 kere bomba kurmadım lan doğal sonuncu olmam adam en az 10 kere kurdu sdsaf :D im da fakin entry fragger dude hesapladım 13 kere bomba kurmus ya ahahahahahaaha 13/15 wp deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 diğer 2 roundda bombayı kurduramadığınız için denoyla oynamaya layık değilsiniz bence. deno bınlarla oynayıp seviyeni düşürme abi boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar