neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Olm neresi spoil, en tahmin edilebilir klişe senaryo bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Sam said: Settlement zorunluluk değil bu arada kesinlikle, orada birşey yapmadan da rahat oynanıyor. De oyunda zaten sidequest kitligi var. Ilk major sidequest ha babam settlement ile ugrastiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ne kadar oynadın ace sen? side quest kıtlığı yok baya baya asdasdasd. bende hep aktif 7-8 quest var, sidelardan bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Asiri fazla var hatta boguldum. Al gorev fast travel, yap gorev fast travel, ver gorev fast travel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bu arada ui ile ilgili bir püf bilmeyenlere: E tuşu enter ile aynı işlevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: ne kadar oynadın ace sen? side quest kıtlığı yok baya baya asdasdasd. bende hep aktif 7-8 quest var, sidelardan bağımsız olarak. Tekrar okudum da yanlis yazmisim. Sidequestler tekduze diyecektim. Yani git ghoul oldur. Git raider oldur. Sonra oteki yerdeki ghoullari sonra da oteki raiderlari oldur... Ben 14 leveldim. Diamond Citydeydim. 3 gun oynayamicam malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 evet beni ilk aldigim side q bitirdi fabrikaya girip herkesi oldur. bi de damda falan kosturduk zaar gibi biraz background vardi ama loglari falan okuduysaniz. haksizlik etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 BonePART said: adhesive için vetegable mash mi ne öle bişi var ondan yapıp sonra bozuyosun 5 tane cıkıyo pure water ve 3 tane sebze den much obliged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bi sonraki 2 raider oldur questlerinde de o background devam ediyo zaten. Kendi icinde devamliligi var. Ama gel gelelim loglar da oldukca meh. new vegas spoyliri Oyunun basinda goodspring vs powder gangers cok ozenle hazirlanmisti. Powder gangers kendi basina minor community tadindaydi. Burda ise raider loglariyla idare etmeye calisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi new vegas ile bu oyunu karsilastirmayalim. moral bozuyor orda da mesela NCR'in hangara ilk geldiginde git uc tane raiderin kellesini getir gibi q ler vardi. ama bi yandan da Caesar's Legion gibi ''whacky'' bi faction vardi orda. Caeser'in mekana ilk gelip tanismamiz falan efsanedir hey gidi. ufak spo ilk 2 saat oyunun 2. saatinda General ilan edildik burda bundaki factionlarin hepsini bilmiyorum tabi simdilik. haksizlik etmeyelim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 spo'da verdiğin durum bütün factionlar için mevcut. 1 cümlede faction özetleniyor. kıytırık yarım saatlik bir quest sonucu davet ediliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Peki aynı anda bütün factionların lideri olup awesome katsayımızı 5le çarpmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 onu ben de sordum ama kimse yanıtlamıyor. eliteler beni pleb gördü herhalde 1 yanıta laik bulunmadım. factionlar arası hala karar vermedim bekliyor, en son google'dan bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oyunun mekanikleri dahilinde anlaşılmıyor mu bu şunlarla kanka olsam bunlar hostile olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 reputation sistemi yok oyunda yani sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Sanctuarye iki trading post koydum. Ben side quest yaparken para toplasınlar. Çok param olunca açık pazar yaparım. Settlementlara trade route yapmak da iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: onu ben de sordum ama kimse yanıtlamıyor. eliteler beni pleb gördü herhalde 1 yanıta laik bulunmadım. factionlar arası hala karar vermedim bekliyor, en son google'dan bakacam Abi hic bi fikrim yok. One minitlerle ilerlerken BoS beni sec beni sec dedi. Ben bi dusuneyim dedim. Hic bir fikrim yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Harbiden rep sistemi yok dimi gözümden kacmıs Ben ortalarda acık biyer buldum dün. Milleti oraya doldurucam galiba manzarası daha sakindi, sancdaki adamlara saldırdım sinirimi bozdular bi an, immortal npc cıktı hepsi. Abi oyun ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 İnception'dan arakladığın questi yiyim fallout4 ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Steam de ilk gün oyuna sahip olanların sayısı 1.2 milyon. Ooooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 sahip almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ben bos, minuteman, railroad vs vs herkese gorev yapiyorum gariban raider, yesil iri beyinsiz abileri vs kesiyorum. Oyundaki gorev cesidi baya bol cesitli :P Git suraya kes sunu bul sunu :) Baslarda karsilastigim ve cok hosuma giden flashback olayini bir daha yasamadim ama daha level 32 yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kanuni flasbek Ya kanuni madendeki fb 2 saniye bişeydi devamında hiçbisi olmadı ? O kadarmı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ilerle abi. Random karsilasinca cok hosuma gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kanuni'nin yazdığından ben 3 faction a birden üye olabildiğimizi anlıyorum, doğru mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar