Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 pipboy asırı zoomlanıyo bende fovu 110 falan yapınca. var mı bunun fix i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 sağ tuşa basınca pipboya zoom yapıo acaba seninki zaten zoomlu mu da farketmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oye degil iste. redditte de varmıs fovla düzeliyo diyolar da pek düzelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 110 çok yüksek değil mi fov olarak? sapıtıyor olabilir. 90'da da çok zoomlu ama 90 yapmadan önce de çok zoomlu zaten. sağ tıkladığında ekrana yapıştırıyor asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 2/3 ünü görebiliyorum pipboyun abi. ayrıca 70 fovla oynanmaz fps. agzım gözüm kayar g-syncten falan yapıyor olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bende bazen panellerde öyle oluyor ama genel bir sorun yok bilemedim. pipboy tam görünüyor 90'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 default fov var 1sp person bi de worl fov var ucunu de 90 yaptım yine de yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 buna göre yaptım ben, senin yaptığın işlemden farklı sanırım FOV is the biggest issue for me. While I’m not generally one for fiddling with such sliders, playing Fallout 4 feels like I’m looking at everything through a toilet roll. Some hint of peripheral vision would be nice, and fortunately achievable if you’re willing to twiddle under the game’s bonnet. To fix this, you’re going to need to adjust three different files. Firstly, find your Fallout4.ini file, which you should find inside ‘C:Users[name]DocumentsMy GamesFallout4’ Open the file in Wordpad or your preferred text editor, and then scroll down to ‘[Display]’. You need to add a couple of lines: fDefaultWorldFOV=XX fDefault1stPersonFOV=YY Replace XX and YY with your desired field of view setting for third and first person respectively. 90 is a fair bet, and where most games would have already had it. You then need to repeat the step, but this time in the FalloutPrefs.ini in the same directory. Then thirdly, you need to head to the Steam directory where you installed the game, and into ‘steamappscommonFallout 4Fallout4′. In there you’ll find another file called ‘Fallout4Prefs.ini’, and you add the same two lines under ‘[Display]’ yet again. Save all those files, and it should all be set. Here’s a before and after. The man rudely moved, but you can see how much more is on screen. yoo aynısıymış ya, okumamışım kod satırını fps kaç bu arada esh? fps sapıtınca paneller sapıtıyormuş, pip ondan etkileniyor olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 fps check etmedim de limit acık fallout tool var bi tane nexuste. onu cektim pek ise yaramadı. yani her pc versiyonu buglı ckar mı bi oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 su yani sorun reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Quel-Thul said: power armoru sanctuaryde power armor racke parkettim bikaç görev yapmaya gittim, geldigimde power armor yoktu sdfs ayrıca; keymapping berbat oyun konsola yapılmıs pcye port edilmiş gibi craft menusu NEDIR dialogue wheel abysmal kötü, new vegasınkini falan eleştirirdik, gittikçe dumbed down oluyor, şu nedir abi: (X)WHOOOOO (Y)Sarcastic (A)You're a mutt (B)I gotta go would not pirate/10 fallout 2'de int düşük seçince karakter konuşamıyordu bile doğru düzgün. Bunda int 1 de olsa 10 da olsa diyaloglar aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 fikirsel olarak güzel de uygulama da dialogları int ve cha'a kısıtlamak çok saçma zaten. tabii ki ek getirileri olsun ama default dialogların int ile olması çok kısıtlar oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ya bu Piper'ın silahını nasıl değiştiriyoruz? istediğim silahı equip ettiriyorum ama combat oldumu default kullandığı silaha geri dönüyor. Bug sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 raider silah veremiyor, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bıngıl sen bu oyunu oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 lütfen bf:arcade star wars'a geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Fallout 4 - Base building for beginners https://www.youtube.com/watch?v=MvgEA2LDNWM güzel anlatılmış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: fikirsel olarak güzel de uygulama da dialogları int ve cha'a kısıtlamak çok saçma zaten. tabii ki ek getirileri olsun ama default dialogların int ile olması çok kısıtlar oyuncuyu. Eski falloutlarda statik ability scorelar olduğu için belli bi mantığı vardı, şimdi bu arcade sisteme uymaz. NŞAda bütün dialogların cha ve intten etkilenip ek seçimlerin farklı quest çözümlerinin ona göre gelmesi lazım da sonuçta o rpglerde olan bi olay, shootera böyle bi sistem koymalarına gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oyuna yeni başlayanlar çok pratik bir tip vereyim, diğer sayfalarda yazmıştım. sanctuary'i açtıktan sonra (builder zımbırtıları aktif olduktan sonra) oyunda gezerken 3 tane şeye dikkat edin. biri corn, bildiğiniz corn. diğeri domates fallout versiyonu, tomot mu ne adı. son olarak da mutt fruit sanırım, mor bir meyve. bunlar doğadan veya şehirlerden -çalmadan- toplayabiliyorsunuz. bunları bulur bulmaz sanctuary'e ekin : resource-food altında bunlar zamanla olgunlaşıyor, olgunlaşanları lootlayın, yine ekin. ek olarak oyunun başında nehre gidip "water purifier" yapın, elektriğe bağlayıp çalıştırın. gördüğünüz her "purified water" ı lootlayın. böyle böyle bahçeyi büyütün, temiz suyunuz olsun. bunlardan elinizde hatırı sayılır adette olunca ilk gördüğünüz cooking station'da vegetable bilmeme diye "utility" altında olan bir şey var onu yapın. bu yaptığınız şeyi scrap ettiğinizde oyunda modding ve crafting'de en çok ihtiyacını çektiğiniz adhesive çıkıyor. belli bir yerden sonra sonsuz adhesiveniz oluyor. ha bi' de "cork" isteyen bir recipe'ı açın weapon veya armor menüsünden, "track" deyin. oyunda gördüğünüz cork veren her şeyi alın. zaten iki şey veriyor, biri globe diğeri neydi hatırlayamadım. her zaman ihtiyacınız olacak bir şey ve çok az var. gördüğünüzü kaçırmayın. track ettiğiniz itemları için junkların yanında loot menüsünde büyüteç işareti çıkıyor. cork track ediyorsan ve globe cork veriyorsa, globe çıktığında yanında büyüteç işareti oluyor direkt lootlaman gerektiğini anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 nereye baksam dialoglar, karakterler ve hikayelerden ziyade "nasıl daha iyi minecraft oynanır" tartışmaları dönüyor. gerçekten çok iyi oyun. fallout serisinin en iyisi! 10/10 goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ya zaten fallout mallout değil artık bu bone, minecraft 2016 with GUNZ. Ama bu türün de seveni çok öyle bakmak lazım, herkes ilkokul4 seviyesinin üstündeki hikayeleri sevecek diye bi kaide yok kimisi cin aliyle de eğleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bu base building olayinin oyuna bi katkisi var mi? katki derken story veya char progress bakimindan her settlement icin boyle q vericek mi sanctuary gibi? q log u temizleyen bi insanim ama boyle ev kurmaca falan hic sevmedigim seyler State of Decay vardi bunun gibi oyun niye fallout u harcamislar boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: oyuna yeni başlayanlar çok pratik bir tip vereyim, diğer sayfalarda yazmıştım. sanctuary'i açtıktan sonra (builder zımbırtıları aktif olduktan sonra) oyunda gezerken 3 tane şeye dikkat edin. biri corn, bildiğiniz corn. diğeri domates fallout versiyonu, tomot mu ne adı. son olarak da mutt fruit sanırım, mor bir meyve. bunlar doğadan veya şehirlerden -çalmadan- toplayabiliyorsunuz. bunları bulur bulmaz sanctuary'e ekin : resource-food altında bunlar zamanla olgunlaşıyor, olgunlaşanları lootlayın, yine ekin. ek olarak oyunun başında nehre gidip "water purifier" yapın, elektriğe bağlayıp çalıştırın. gördüğünüz her "purified water" ı lootlayın. böyle böyle bahçeyi büyütün, temiz suyunuz olsun. bunlardan elinizde hatırı sayılır adette olunca ilk gördüğünüz cooking station'da vegetable bilmeme diye "utility" altında olan bir şey var onu yapın. bu yaptığınız şeyi scrap ettiğinizde oyunda modding ve crafting'de en çok ihtiyacını çektiğiniz adhesive çıkıyor. belli bir yerden sonra sonsuz adhesiveniz oluyor. ha bi' de "cork" isteyen bir recipe'ı açın weapon veya armor menüsünden, "track" deyin. oyunda gördüğünüz cork veren her şeyi alın. zaten iki şey veriyor, biri globe diğeri neydi hatırlayamadım. her zaman ihtiyacınız olacak bir şey ve çok az var. gördüğünüzü kaçırmayın. track ettiğiniz itemları için junkların yanında loot menüsünde büyüteç işareti çıkıyor. cork track ediyorsan ve globe cork veriyorsa, globe çıktığında yanında büyüteç işareti oluyor direkt lootlaman gerektiğini anlıyorsun. ayyyyyyyyyyyy tip falan da veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 battlefront satın almış adamın bana söyleyeceğini bir şey olamaz. talk to da hand please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ayyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar