Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer workbenchle bişe craftlamak istiyorsan inventoryinde gerekli parçaları içeren junkları otomatik kırıyor(veya workbenchda depoladıklarını da kırabilir). Bunun dışında mesela silah kırmak istersen silah modifikasyon workbenchinde ilgili silahı seçip scrap yazan tuşa basıyorsun. Eğer herhangi bir nedenle junkları parçalamak istiyorsan settlementına git. Yere ilgili eşyayı at. Build moduna gir. Eşyayı seçip scrap tuşuna bas.

Edit: yazana kadar bulmuş =/
Mesaj tarihi:
Namessar said:

ugrids tweak olarak tehlikeli bu arada. uyarayim kullanacaklari. skyrim de save patlatabiliyordu.

ugrids zaten oyun acikken yapmak lazim, refreshini komutu ile yeniden yukleyip save alarak oluyor. ha onceki saveler bozuluyor am yenisinden temiz devam edebiliyorsun

sorun refreshini yapinca cokmesi su an oyunun :P skyrimde sorunsuz kullaniyordum, burda beceremedim ve useniyorum ahahah
Mesaj tarihi:
Esh said:

very hard yordu biraz...

bi de cidden vats ın bu kadar geri plana atılması da üzdü

benim gibi konsolda oyna herşey vats direk

bu konsolda fps oynayanlar nasıl ve niye oynuyor arkadaş
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Silphatos said:

puaha kendi pcsini toparlayamayan bilgisayar oyunları başkanı

http://i.imgur.com/FKepNNc.gif

kendi bölümündeki kendi oyununun menülerini bilmeyen adam mı diyor bunu lel :D
http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ
#neverforget #turkiscarlicaplin
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

şu hurdalıklarda robotlar var. bilgisayarlardan aktif ediliyolar ama öyle konuşup duruyolar sonra. onlardan birini kestim 3 tane fusion core çıktı haberiniz ola.

cell'dir o, core değil
Mesaj tarihi:

dün baya keyifli oynadım yine 5-6 saat soluksuz. oyunun çok eksiği var ama kendini oynatıyor. fallout evreni sonuçta. keşke rp elementlerini bu kadar budamasalarmış.

ssler

iç mekanlara ait bikaç ss çektim, aydınlatmalara dikkat

bu nasıl bir ışık kaynağı benim kafam almıyor

lights, lights everywhere...

supposedly ürkütücü olması gereken fabrika, yine stadyum gibi aydınlatılmış her köşesi

christmas spirit everywhere, ALL THE TIME

burası yer altı dungeon ı, literally hiçbir ışık kaynağı yok. lakin bir noktada gölge-karanlık yok.

bu da bahsettiğim aggro bugı, buraya gelenler gelmiştir, gelmeyenler hikaye sırasında gelecek, gizli bir alana giriyorsunuz, ileri de kilitli kapı var ve yaklaşık 60-70 metre ileride moblar başlıyor. kapıdan hidden girdiğim halde 2 kat aşağıdaki mobun tamamen alakasız bir şekilde aggroluyor olması. hiçbir şeye vurmadım, ses çıkartmadım, terminal bile kullanmadım.

bunlardan bi tane eve koysak aydınlatmaya para vermeyiz gerçekten adasd

bu da oyunda en çok beğendiğim iç mekandı, 3 kat, 3 farklı tat. ilk defa bazı yerlerde gölge ve karanlık vardı. üstüne bi de lurkler olunca tedirgin oluyosun, fo oynadığımı en temiz burada hissettim

swag

Mesaj tarihi:
power armoru sanctuaryde power armor racke parkettim
bikaç görev yapmaya gittim, geldigimde power armor yoktu sdfs

ayrıca;

keymapping berbat
oyun konsola yapılmıs pcye port edilmiş gibi
craft menusu NEDIR
dialogue wheel abysmal kötü, new vegasınkini falan eleştirirdik, gittikçe dumbed down oluyor, şu nedir abi:

(X)WHOOOOO
(Y)Sarcastic
(A)You're a mutt
(B)I gotta go

would not pirate/10
Mesaj tarihi:
abi gg degil vardır daha bisürü pa kesin zaten de komik yani fusion core'unu cıkarıp power armor racke parkettigim power armor nereye gidebilir

çingeneler gelip pa'mı söktü rpsi mi yapayım
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

abi gg degil vardır daha bisürü pa kesin zaten de komik yani fusion core'unu cıkarıp power armor racke parkettigim power armor nereye gidebilir

çingeneler gelip pa'mı söktü rpsi mi yapayım

armor mapte görünüyor normalde, nerede olduğu önemli değil. eğer görünmüyorsa biri binip gitti demektir zaaaaa.

@drea : 5-6 tane pa var oyunda, sorun değil ondan ama epikmiş yani asdasd
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Black-ice said:

şu hurdalıklarda robotlar var. bilgisayarlardan aktif ediliyolar ama öyle konuşup duruyolar sonra. onlardan birini kestim 3 tane fusion core çıktı haberiniz ola.

cell'dir o, core değil

hayır core abi. 2 tane çıktı heralde ama o bi tanesini ben mağarada bulmuştum sonradan çaktım. çok hızlı lootlamıştım toplamda 3 tane olmuştu. sonra yine buldum gerçi 2 tane. istesem full power armor kullanırım artık ama canım istemio oyun çok kolaylaşacak sanki?
Mesaj tarihi:
pa oyle aman aman kolayalstirmiyor dan dun giden karakteirnzi yoksa, ben sneaky assasin gibi yaptim karakteri ve herzamanki gibi PA giymek kendimi gimplemek demek :P

endurance/str abanmis, melee veya spray&pray giden karakterler icin cok iyi.
Mesaj tarihi:
valla ben hiç birden fazla core çıktığını görmedim ama belki luckla falan denk geliyordur.

power armor dmg resist + instant stimpak + carry weight + melee dmg veriyor işte.

atıyorum very hard'da oynuyorsan fight hard'ın altına düşüyor zorluk olarak.

bende öyle oluyor en azından. faceroll sprint, vats, melee gidebiliyorum sürekli ama keyfi kalmıyor.

susturuculu, vats'da 25% daha az ap kullanan silah geldi. ninja perk'unu aldım. eğer moba melee girebiliyorsam, ilah olsa tek vuruşta öldürüyorum. eğer erişemiyorsam susturuculu silahla sneak+ninja+vats perkleriyle anında öldürüyorum.

baya keyifli hale geldi gameplay şu an. ilk 13-14 level ızdıraplıydı.

luck buildini herkese tavsiye ediyorum. oynaması çok keyifli proclar yüzünden. stealth gitmeseniz bile luck akıyor tek başına. tek handicap int alamıyorsunuz asla. science, gun nut falan alamıyorsunuz o sebepten ötürü.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ben defalarca içinde core ile random yerlerde bıraktım kimse dokunmadı ya. offf deathclaw fightında çalması ahahahha.

yok ya claw ı kestim zorla, hp onun için baya düştü, kalan iki bandit te pıtıpıtı indiriyordu, biri acaip nigga çıktı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...