Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Eğer workbenchle bişe craftlamak istiyorsan inventoryinde gerekli parçaları içeren junkları otomatik kırıyor(veya workbenchda depoladıklarını da kırabilir). Bunun dışında mesela silah kırmak istersen silah modifikasyon workbenchinde ilgili silahı seçip scrap yazan tuşa basıyorsun. Eğer herhangi bir nedenle junkları parçalamak istiyorsan settlementına git. Yere ilgili eşyayı at. Build moduna gir. Eşyayı seçip scrap tuşuna bas. Edit: yazana kadar bulmuş =/
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Namessar said: ugrids tweak olarak tehlikeli bu arada. uyarayim kullanacaklari. skyrim de save patlatabiliyordu. ugrids zaten oyun acikken yapmak lazim, refreshini komutu ile yeniden yukleyip save alarak oluyor. ha onceki saveler bozuluyor am yenisinden temiz devam edebiliyorsun sorun refreshini yapinca cokmesi su an oyunun :P skyrimde sorunsuz kullaniyordum, burda beceremedim ve useniyorum ahahah
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 very hard yordu biraz... bi de cidden vats ın bu kadar geri plana atılması da üzdü
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Silphatos said: puaha kendi pcsini toparlayamayan bilgisayar oyunları başkanı http://i.imgur.com/FKepNNc.gif kendi bölümündeki kendi oyununun menülerini bilmeyen adam mı diyor bunu lel :D
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Esh said: very hard yordu biraz... bi de cidden vats ın bu kadar geri plana atılması da üzdü benim gibi konsolda oyna herşey vats direk bu konsolda fps oynayanlar nasıl ve niye oynuyor arkadaş
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 applev0dka said: Silphatos said: puaha kendi pcsini toparlayamayan bilgisayar oyunları başkanı http://i.imgur.com/FKepNNc.gif kendi bölümündeki kendi oyununun menülerini bilmeyen adam mı diyor bunu lel :D http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ #neverforget #turkiscarlicaplin
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Su vidya yuzunden de omur boyu postlarim stalklanmazki olm artik kabullenme evresime gec huehuehue
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Black-ice said: şu hurdalıklarda robotlar var. bilgisayarlardan aktif ediliyolar ama öyle konuşup duruyolar sonra. onlardan birini kestim 3 tane fusion core çıktı haberiniz ola. cell'dir o, core değil
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dün baya keyifli oynadım yine 5-6 saat soluksuz. oyunun çok eksiği var ama kendini oynatıyor. fallout evreni sonuçta. keşke rp elementlerini bu kadar budamasalarmış. ssler iç mekanlara ait bikaç ss çektim, aydınlatmalara dikkat bu nasıl bir ışık kaynağı benim kafam almıyor lights, lights everywhere... supposedly ürkütücü olması gereken fabrika, yine stadyum gibi aydınlatılmış her köşesi christmas spirit everywhere, ALL THE TIME burası yer altı dungeon ı, literally hiçbir ışık kaynağı yok. lakin bir noktada gölge-karanlık yok. bu da bahsettiğim aggro bugı, buraya gelenler gelmiştir, gelmeyenler hikaye sırasında gelecek, gizli bir alana giriyorsunuz, ileri de kilitli kapı var ve yaklaşık 60-70 metre ileride moblar başlıyor. kapıdan hidden girdiğim halde 2 kat aşağıdaki mobun tamamen alakasız bir şekilde aggroluyor olması. hiçbir şeye vurmadım, ses çıkartmadım, terminal bile kullanmadım. bunlardan bi tane eve koysak aydınlatmaya para vermeyiz gerçekten adasd bu da oyunda en çok beğendiğim iç mekandı, 3 kat, 3 farklı tat. ilk defa bazı yerlerde gölge ve karanlık vardı. üstüne bi de lurkler olunca tedirgin oluyosun, fo oynadığımı en temiz burada hissettim swag
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 power armoru sanctuaryde power armor racke parkettim bikaç görev yapmaya gittim, geldigimde power armor yoktu sdfs ayrıca; keymapping berbat oyun konsola yapılmıs pcye port edilmiş gibi craft menusu NEDIR dialogue wheel abysmal kötü, new vegasınkini falan eleştirirdik, gittikçe dumbed down oluyor, şu nedir abi: (X)WHOOOOO (Y)Sarcastic (A)You're a mutt (B)I gotta go would not pirate/10
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ya bana ilk pa geldiğinde ölmek üzereyken indim artık, son bandit girdi içine, o içindeyken öldrüdüm, parçaları loot ladım ama pa yok şimdi, gg mi :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi gg degil vardır daha bisürü pa kesin zaten de komik yani fusion core'unu cıkarıp power armor racke parkettigim power armor nereye gidebilir çingeneler gelip pa'mı söktü rpsi mi yapayım
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bikac sayfa once uyardim ben corelari power armorin icinde birakmayin diye :P
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Köylüler de bir saldırı olunca giyip kullanıyorlar, saldırı bitince o an olduğu yerde çıkarıyor armorı.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Quel-Thul said: abi gg degil vardır daha bisürü pa kesin zaten de komik yani fusion core'unu cıkarıp power armor racke parkettigim power armor nereye gidebilir çingeneler gelip pa'mı söktü rpsi mi yapayım armor mapte görünüyor normalde, nerede olduğu önemli değil. eğer görünmüyorsa biri binip gitti demektir zaaaaa. @drea : 5-6 tane pa var oyunda, sorun değil ondan ama epikmiş yani asdasd
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 pa parcalari kiymetli degilde frameler asiri kiymetli, hile yapmadan giden framei geri alamiyorsunuz. nigga stole my PA durumu olur ise ve oldururseniz frame sonsuza kadar gidiyor
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ben defalarca içinde core ile random yerlerde bıraktım kimse dokunmadı ya. offf deathclaw fightında çalması ahahahha.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: Black-ice said: şu hurdalıklarda robotlar var. bilgisayarlardan aktif ediliyolar ama öyle konuşup duruyolar sonra. onlardan birini kestim 3 tane fusion core çıktı haberiniz ola. cell'dir o, core değil hayır core abi. 2 tane çıktı heralde ama o bi tanesini ben mağarada bulmuştum sonradan çaktım. çok hızlı lootlamıştım toplamda 3 tane olmuştu. sonra yine buldum gerçi 2 tane. istesem full power armor kullanırım artık ama canım istemio oyun çok kolaylaşacak sanki?
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 pa oyle aman aman kolayalstirmiyor dan dun giden karakteirnzi yoksa, ben sneaky assasin gibi yaptim karakteri ve herzamanki gibi PA giymek kendimi gimplemek demek :P endurance/str abanmis, melee veya spray&pray giden karakterler icin cok iyi.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 valla ben hiç birden fazla core çıktığını görmedim ama belki luckla falan denk geliyordur. power armor dmg resist + instant stimpak + carry weight + melee dmg veriyor işte. atıyorum very hard'da oynuyorsan fight hard'ın altına düşüyor zorluk olarak. bende öyle oluyor en azından. faceroll sprint, vats, melee gidebiliyorum sürekli ama keyfi kalmıyor. susturuculu, vats'da 25% daha az ap kullanan silah geldi. ninja perk'unu aldım. eğer moba melee girebiliyorsam, ilah olsa tek vuruşta öldürüyorum. eğer erişemiyorsam susturuculu silahla sneak+ninja+vats perkleriyle anında öldürüyorum. baya keyifli hale geldi gameplay şu an. ilk 13-14 level ızdıraplıydı. luck buildini herkese tavsiye ediyorum. oynaması çok keyifli proclar yüzünden. stealth gitmeseniz bile luck akıyor tek başına. tek handicap int alamıyorsunuz asla. science, gun nut falan alamıyorsunuz o sebepten ötürü.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: ben defalarca içinde core ile random yerlerde bıraktım kimse dokunmadı ya. offf deathclaw fightında çalması ahahahha. yok ya claw ı kestim zorla, hp onun için baya düştü, kalan iki bandit te pıtıpıtı indiriyordu, biri acaip nigga çıktı
Öne çıkan mesajlar