Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 crafting/modding cok detayli tonla sey var cozemedim daha, bikac evi scrap ettim 1-2 duvar ve power source falan yaptim anca. bu ot/agac vs golgelerini kapaticam skyrimdeki gibi, ini dosyasinda hangi satir tam olarak? simdilik high/med arasi birseyler yaptim guzel oynaniyor gibi. ayrica tavsiye edilen mouse ve fov ayarlari var onlari da ekledim ini'ye. surdada detayli tweak guide var: http://forums.bethsoft.com/topic/1543988-a-data-vault-of-tweaks-and-fixes-for-the-pc-version/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 iyi sweetfx preset arayan varsa, https://sfx.thelazy.net/games/preset/4663/ renkleri baya toparliyor, karsilastirmali ss'ler var ordan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ooo bakıyorum konsolcular da pcde oynuyor. Fallout koltukta yayılarak çekilmiyor mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hava kirliliğini düzeltiyorsunuz sweetfx ile ama oyunun konsepte aykırı gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 axedice said: Ooo bakıyorum konsolcular da pcde oynuyor. Fallout koltukta yayılarak çekilmiyor mu yoksa? Pure blood konsolcu degil arkadas demek "Bi oyun konsol ve pc de cikiyorsa, konsolda oynanmalidir" adli bestseller kitabimi oneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Modsuz bethesta oyunu mu oynanır yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 stream izliyorum tipik bethesda sacmalığı karakter 300 kg ağırlık taşıyor. köpek 5974415412 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ░░░░░░░█▐▓▓░████▄▄▄█▀▄▓▓▓▌█ ░░░░░▄█▌▀▄▓▓▄▄▄▄▀▀▀▄▓▓▓▓▓▌█ ░░░▄█▀▀▄▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀░▓▌█ ░░█▀▄▓▓▓███▓▓▓███▓▓▓▄░░▄▓▐█▌ ░█▌▓▓▓▀▀▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▄▀▓▓▐█ ▐█▐██▐░▄▓▓▓▓▓▀▄░▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌█▌ █▌███▓▓▓▓▓▓▓▓▐░░▄▓▓███▓▓▓▄▀▐█ █▐█▓▀░░▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▐█ ▌▓▄▌▀░▀░▐▀█▄▓▓██████████▓▓▓▌█▌ ▌▓▓▓▄▄▀▀▓▓▓▀▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓█▓▓▌█▌ █▐▓▓▓▓▓▓▄▄▄▓▓▓▓▓▓█▓█▓█▓█▓▓▓▐█ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 F4 ü tek cümle ile özetlemek mümkün. Bir Bethesda mucizesi daha. * 7 saat geçti ve evimin etrafında 5 insan için yaşam alanı oluşturuyorum. * Steam de oynayanlar 290.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Aiko nun postladigi nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 benim oyle tek platform sahibi olma, yok illada X platformunda oyunlari oynarim diye bir derdim yok, oyun nerde iyiyse alip oynuyorum. kafam cok rahat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 4-5 saat oynadım, azımda bir kızartma tadı oyun tam bir PATOT çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://i.imgur.com/rukFct4.jpg http://i.imgur.com/IIrhMP6.jpg http://i.imgur.com/cxOLYfu.jpg http://i.imgur.com/RAVzkPw.jpg sweetfx cok farkettiriyor ya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 junkları nasıl materyala dönüşüyoruz bulan var mı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Death & Claws mehehe level 4'ken elite deathclaw iyimis, arabanin arkasina gectim bir vurdu uctu araba sdsa anca yarisini indirdim power armor, critical falan kurtarmadi, damda bekleyincede kacip saklaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 junkları materyale dönüştürmenize gerek yok, workshop'a transfer edin. sonra birşey inşa etmek gerekince otomatik scrap ediyor gerektiği kadar. tek pişmanlığım pc'yi yenilememiş olmam ama o hatayı düzelteceğim sanırım. oyunu direkt damardan bağlamam lazım kendime. yalnız looting sistemi tam bir devrim olmuş rpg'ler için, büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 evt looting sistemi mukemmel direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 loot sisteminde neyi beğendiniz abi? devrim olan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 iste tek tek 2 milyon tane kutu acmiyoruz o guzel, direk gozukuyor bisi varsa zaten icinde birde ini dosyasinda sunlari yapinca daha iyi oluyor mouse vs Problem 1: Mouse aiming feels like shit because of mouse acceleration Open both Fallout4.ini and Fallout4Prefs.ini In the [Controls] section of both files, add this line: bMouseAcceleration=0 Problem 2: Mouse aiming still feels like shit because vertical sensitivity is half as much as horizontal Open Fallout4.ini In the [Controls] section, find fMouseHeadingXScale On the next line, make fMouseHeadingYScale 2x the amount of fMouseHeadingXScale Problem 3: The FOV is locked at 70/80. Open both Fallout4.ini and Fallout4Prefs.ini In the [Display] section of both files, add the following lines: fDefaultWorldFOV=90 fDefault1stPersonFOV=90 90 is the default FOV of most FPS games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 evet o güzel de başka oyunlarda yapılmıştı zaten fo için yeni bir şey. durabilitynin neden kaldırıldığını ben anlamadım. repair yok fallout'ta. bir tek bana mı çok garip geliyor bu durum? resource'un en büyük nimet olduğu setting'de silah yapıyorsun ve hiç bozulmuyor. aynı silahı sonsuza kadar kullanabiliyorsun. inv konusunda köpeğin power armor taşıyor olması durumu var bi de oyunda yine ne yazık ki. oha şimdi gördüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Var abi trade de o.. Ayni inv gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bingildak said: evet o güzel de başka oyunlarda yapılmıştı zaten fo için yeni bir şey. durabilitynin neden kaldırıldığını ben anlamadım. repair yok fallout'ta. bir tek bana mı çok garip geliyor bu durum? resource'un en büyük nimet olduğu setting'de silah yapıyorsun ve hiç bozulmuyor. aynı silahı sonsuza kadar kullanabiliyorsun. inv konusunda köpeğin power armor taşıyor olması durumu var bi de oyunda yine ne yazık ki. trade/transfer ekranlarında filtreleme yok. armor, silah, junk fln diye filtreleyemiyorsun. 10000 tane junk, misc itemın arasında satacağın silahı falan arıyorsun. ismini aklında tutman gerekiyor. Haftaya çıkar mod hallolur ne ağladınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 varmış zaten ya ben görmemişim tuşunu. Z e basınca sort varmış. anam ağladı silahları bulucam diye hahahah. modluk durum bence misc ve junkların ağırlıksız olması için gerekli ya. rpg'de poe'deki gibi endgame map yapısı yoksa inventory'nin çile olmasının hiçbir anlamı yok. sadece çile çektiriyor. köpeğe 1000 kilo taşıtmak yerine misc ve junklar ağırlıksız olsa süper olurmuş. sadece silah ve armor yönetimi yapardık. repair olmadığı için 1 silahtan farklı farklı modlmayacaksan 2 tane taşımana gerek kalmıyor. pistol durability düşerse diye her düşen pistolu toplaman gerekmiyor yani. bi' de köpekten collision kalksa süper olur, sürekli dar koridorlarda geçiyor kombat ve blokluyor it oğlu it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 para icin topluyorum ben su anda, ilerde kesin akacak kapak ustumuze de gorelim. 16000 bir armor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 daha eve gidemedim bu kopek mi D-DOG mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar