barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ARKADAŞLAR AMD 9600 İLE ÇALIŞIR MI LAN HIGH settingste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yazılanları okudum. bone, sen haksızsın. hehe. açılıştan itibaren epey bir snob "before it was cool" hyperbole olarak okunuyor postlar ki insanlar da o yönde cevap vermiş. fanboy demek haksızlık olur. diğer taraftan sam'in postları bir yerden sonra "ya yabancı arkadaşlar bu bizim forumdan arkadaş ne kadar itici bir insan ve ben ne kadar ciciyim deyil mi" şeklinde okunuyor onu da söyleyeyim. tabii ki bu durumda en süper olan nasıl olduysa ben çıkıyorum. bi kaç saat sonra dönüp burdan sam'in zevk çığlıklarını okuycam. hemen başla oynamaya. :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 fo4 pc grafik benchmark'ları ve değerlendirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sen bırak yahu sam. cidden sırf laf olsun torba dolsun diye anlamsız şeyler yazıp duruyon. ben orda "fallout 3'ün atmosferi çok iyiydi ama hikaye anlatımı çok kötüydü, buna rağmen new vegas'ın hikaye anlatımı çok iyiydi ama atmosferi kötüydü, keşke fallout 4'te bu ikisinin birleşimi olsaydı" şeklinde bir yorum amaçlı mesaj yazdım. aldığım karşılıklar şunlar: - SEN NE HAKLA FALLOUT 4'Ü KÖTÜLERSİN! BURDA KİMSE FALLOUT 4'E LAF EDEMEZ! - NERDEN BİLİYON F4'ÜN KÖTÜ OLCAĞINI! KAHİN MİSİN! AMA FALLOUT 4 EN İYİ OYUN DİYEBİLİRİZ ÇÜNKÜ BU KURAL BİZE İŞLEMEZ! - SEVMEDİYSEN OYNAMA! BU ÜLKEDEN DEFOL! bunlara tek tek cevap yazdım. söyledikleri şeylerin zaten daha önceden yazmış olduğum mesajda açıklanmış olduğunu izah ettim. yazılanları okumayan tiplere anaokuluna giden çocuk misali tek tek işaret ettim. halen gelip "HAYIR SEN TROLLÜK YAPIYORSUN" diyen adama mesaj yazmaya devam etmediğim için "BONE CEVAB VEREMEDİ" diye konuyu uzatmaya devam edeceksen sen bilirsin kanki. bugün aynı anda f4, sc2 void, jessica jones çıkıyormuş, bi de sana neyin neden olduğunu anlatmakla uğraşamıyacam. konuyu derail etme sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ozelden tartisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 of amma ciddiye aldın sen de. iyi iyi, en haklı sensin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ilk kez boneke hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 haklı olmaktan da bana ne sam. istemiyorum haklı olmak felan. bir fikrimi yazdım oraya. karşılığında bethesda fanboi'ları üstüme çullandı. tartışmaya değmeyecek kişiler olduklarını görüp "tamam en büyük bethesda" diye ayrıldım konudan. getirdin konuyu buraya taşıdın. hayır cidden alakalı alakasız her konuda insanlara derail suçlaması getirirken şurda konuyu derail ötesine çevirmiş olman tuhaf :D neyse daha fazla uzatmıycam gidip hazırlıklara başlıyayım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Nvidia Driver for Fallout 4 358.91 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Arkadaşlar konu sapmasın lütfen Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Bone said: konuyu derail etme sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sam said: of amma ciddiye aldın sen de. bunu sana karşı kullanıcam ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bi sessizleşti ortalık. OYUN MU OYNUYOSUNUZ LAN! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şom ağzıma mıçayım. çalışmıyoz oyun oynuyoz dedim yine kriz proclattım ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 açılış videosu efsane olmuş, açık ara en iyi fallout açılışı. char yaratımı da detaylı bayağı ama fareyle biraz kullanışsız gibi, neyse artık. saç stilleri filan 10 numara. Black-ice said: Sam said: of amma ciddiye aldın sen de. bunu sana karşı kullanıcam ilerde. bone'la benim aramdaki ilişkiyle seninle benim aramdaki arasında ışık yılı var. horacegoesskiing said: bi sessizleşti ortalık. OYUN MU OYNUYOSUNUZ LAN! :'( hem de nasıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 horacegoesskiing said: yazılanları okudum. bone, sen haksızsın. hehe. açılıştan itibaren epey bir snob "before it was cool" hyperbole olarak okunuyor postlar ki insanlar da o yönde cevap vermiş. fanboy demek haksızlık olur. diğer taraftan sam'in postları bir yerden sonra "ya yabancı arkadaşlar bu bizim forumdan arkadaş ne kadar itici bir insan ve ben ne kadar ciciyim deyil mi" şeklinde okunuyor onu da söyleyeyim. tabii ki bu durumda en süper olan nasıl olduysa ben çıkıyorum. bi kaç saat sonra dönüp burdan sam'in zevk çığlıklarını okuycam. hemen başla oynamaya. :B napayım artık öyle daraldım ki gidip eloğluna dert yanıyorum. o denli bunalttı burada bazı arkadaşlar. tespih-tier sabır lazım. yalnız süper başladı oyun hani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 vpn i nereden hallettiniz astrill'de patates çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Codsworth'un oyunda soyleyebildigi karakter isimlerden 924 tanesi, liste: http://hastebin.com/raw/eziriberin arada garip seyler var, %100 dogru olmayabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bingildak said: vpn i nereden hallettiniz astrill'de patates çıktı. spotflux çalıştı ısrarla deneyince sydney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sam said: axedice elitizmini abi hangi elitizm jksnfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 EKMEK BULAMIYORLARSA TANTUNİ YESİNLER. - AXEDICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 "EVDEN MASA GETİRDİM PİİSİNİN ALTINA KOYUCAM" Axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bir kere de su mod tool u launch da release etsinler. gelsin, kurcalamak istiyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 power armor fuel ile çalışıyor diyorlar? var mı doğruluk payı? almıycam öylese???? ???????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Tantuninin isim hakkını alıp ciğeri tantuni diye satsalar bu kadar kızmazdım. Eee nasıl çocuklar oyun dünyası ve hikaye yeterince derin mi? Questler ve karakterler tekdüzelikten uzaklaşabilmiş mi? Diğer taraftan bütün bunlar sizin umrunuzda mı lel @goering evet fuel var, inceleme yazılarında az bulunuyor uğraşmak istemedim falan diyen de var fuelımı buldum eğlendim diyen de. Nerflemek yerine bufflayıp kısıtlama koymuşlar, heralde başka crafted armora falan yönlendirmek istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar