Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 64-bit octa-core processor 4GB of RAM 5.7" Super AMOLED display with QHD resolution 16MP OIS-enabled camera 5MP selfie camera wireless charging no sd card slot http://cdn01.androidauthority.net/wp-content/uploads/2015/08/Note-5-Box-back.jpg http://cdn01.androidauthority.net/wp-content/uploads/2015/08/Note-5-S6-edge-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 SD kart slotu yok dedigin gibi; ayrica arka kapagi cikartip pili degistiremiyoruz. Arka kapagin cikartilip pilin degistirelemeyecegi onceden ortaya ciktigindan, yaklasik 2 ay once Galaxy Note Edge almistim. Bu iki ozellik (cikartilabilir pil ve SD kart slotu) Samsung'un, iPhone'a karsi ustunlugu olarak kitelendiriliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Note serisinin En onemli üç özelliğinden ikisini kesmişler, kalem, değiştirilebilir Pil, sdcard. Bu şekilde satışları 4 kadar olmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Note 3 kullanıyorum senelerdir. Ne pil değiştirdim, ne SDcard kullandım. Kalemi de ilk 1 ay hevesine aldım elime, hiç kullanışlı bulmadım. Kısacası öyle çok büyük artı değildi bunlar hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ben telefonu hotspot olarak kullandigim icin pil degisimi benim icin onemli. Hafta sonlari telefon 3-4 full sarj goruyor gun icerisinde. iPhone kullanicisiydim; bu hotspot olayi, Samsung'a gecis yapma nedenlerimin basinda geliyordu :). Sanirim 3 ay icerisinde ek SD karta da ihtiyac duymaya baslayacagim. Kalemi ben de ayda yilda bir kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sd karta ne atiyosunuz bu kadar? cloud isinizi gormuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Iphone'da Hotspot var onu kullan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ben 2 günlük kısa gezilere,günlük uzun seyahatlere çift batarya ıle gıdıyorum.Telefon elimden yol boyu dusmuyor ve sıkıstıgımda batarya degısıyorum.SD cardda spotify den ındırdıgım muzıkler ve resımler yuklu.birde yol boyu can sıkılmasın dıye sezonluk diziler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Gangren said: Note 3 kullanıyorum senelerdir. Ne pil değiştirdim, ne SDcard kullandım. Kalemi de ilk 1 ay hevesine aldım elime, hiç kullanışlı bulmadım. Kısacası öyle çok büyük artı değildi bunlar hiçbir zaman. This + Biz üçüncü dünya ülkesinde yaşadığımız için bize garip geliyor ama el oğlunun cloud denen birşeye erişimi dolayısıyla sd kartı pek sallamıyor. Yıl 2015 powerbank denen bir hadise var yedek pil yerine powerbank taşımak pilden çok daha efektif. Ben note 2 kullanıyorum yıllar sonra geçen gün 8 gb ım doldu, bilgisayara resimleri attım sorun kalmadı. Birde şunu unutmayın note serisinin telefonlarında genel bir arka kapak sorunu var çıkmasını engelleyerek bunu da ortadan kaldırmış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 16 gb i idareli kullaniyorken 4-6 ay arasinda resim bosaltmak ve program silmek zorunda kaliyorum. Gecen yandex i sildim tam 4.5 gb alan kazandim ve tekrar kurdum. Bu u bilseydim hafizasini yuksek alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ekran 5.66 yerine 6 olsaydi dusunurdum de simdi 6plus varken i-ih. birde jailbreakli iphone en iyi phone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 galaxy s4 var. değiştireyim diyorum yakın zamanda, babama vericem bunu. s6 almayı planlıyordum aslında. ama note 4'e de kaçamak bakışlar atıyorum. ne yapayım lan ben şimdi, bunu mu bekliyim s7'yi mi bekliyim napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ben aylardır aynı soruyu soruyorum, zor seçim, ikisi de lüzumsuz güçlü aletler ama note 4 ün parmak izi okuyucusu çöp karar verirsen bana da söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 abi s7 geliyormus. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/29789416.asp iphone 3gsden bu yana 5s'e kadar iphone kullanan ben bi anda vazgecip samsung galaxy note edge 4 oldum. pisman miyim? inceden. asiri buyuk aga. simdi ise ikilemde kaldim. tamam note edge 4 elimden cikacak bu gidisle tamam da. iphone 7 cikar gelecek seneye. o vakitlerden biraz oncesinde s7nin yeni surumu cikar kisin falan. nasil yapsak ? hangisini alsak.. pff ayrica parmak izi konusunda samsung bence cok ugrasmasin. daha kendi parmagini okutmakta zorlaniyosun. fiziksel olarak cok gereksiz bir sey yapmislar. arka tarafta kalbimin ritmini falan olcmeye calisacagina oraya parmak izini monte etse daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 8K screen derken? wot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 al hepsinden birer tane değiştire değiştire kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 bu hurriyet'inde duyumlari hep fofenk cikiyo gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 aciklandi note 5 , s6 edge+ http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/53c2dde1a178eab8ab8b0f3e2ab12eae/202465732/appedge.jpg http://www.engadget.com/2015/08/13/samsung-galaxy-s6-edge-plus-hands-on-preview/ edge+ (tu) note 5 hands on http://www.engadget.com/2015/08/13/samsung-galaxy-note-5-hands-on-preview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Samsung Galaxy Note5 / Galaxy edge+ shared specs at a glance 64-bit Exynos 7420 chipset with 14nm architecture; octa-core CPU (quad 2.1GHz & quad 1.5GHz), Mali-T760MP8 GPU 4GB of LPDDR4 RAM; 32/64GB of UFS 2.0 flash memory 16MP f/1.9 camera with OIS; Auto HDR; 4K video capture; IR white balance detection 5MP f/1.9 front-facing camera Cat. 6 LTE; WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz); GPS, GLONASS and Beidou; Bluetooth 4.2; NFC; IR Remote; USB 2.0 NFC and MST mobile payment support Android 5.1.1 Lollipop with TouchWiz UX 3,000mAh non-removable battery, Qi (WPC) and PMA wireless charging support Metal chassis; Corning Gorilla Glass 4 front and back Fingerprint scanner Samsung Galaxy Note5 5.7" QHD (2560 x 1440 pixels) Super AMOLED display with 518ppi S Pen capacitive stylus with push to eject mechanism 153.2 x 76.1 x 7.6 mm, 171g Samsung Galaxy S6 edge+ 5.7" QHD (2560 x 1440 pixels) dual-edge curved Super AMOLED display with 518ppi 154.4 x 75.8 x 6.9 mm, 153g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 şu edge tasarımının kötü olduğunu ne zaman kabul edip peşini bırakacaklar acaba. but then again, samsung right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note5_galaxy_edge_s6_plus_hands_on-review-1283.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 reyou said: sd karta ne atiyosunuz bu kadar? cloud isinizi gormuyo mu? bol bol fotoğraf çekiyorsan SD card şart. sırf iki selfie çekip bırakıyorsan tabii cloud yeterli gelecektir. pil ve bellek bitince iki dakkada değiştirme imkanı varken böyle bir karar almaları aptalca olmuş. Note 4 varken downgrade gibi bişi bu Note 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mighty_THoR said: Gangren said: Note 3 kullanıyorum senelerdir. Ne pil değiştirdim, ne SDcard kullandım. Kalemi de ilk 1 ay hevesine aldım elime, hiç kullanışlı bulmadım. Kısacası öyle çok büyük artı değildi bunlar hiçbir zaman. This + Biz üçüncü dünya ülkesinde yaşadığımız için bize garip geliyor ama el oğlunun cloud denen birşeye erişimi dolayısıyla sd kartı pek sallamıyor. ahaha la olm saçmalamayın böyle, komik oluyor. üçüncü dünya ülkesi olmakla ne alakası var. spotify offline müzik dinleme, fotoğraf çekme, pdf, epub derken yoğun kullanıcı isen çabuk dolar bellek. merak etme İsveçi gördüm yine gidiyorum, orası için de aynı şey geçerli. 3G kullanımı eskiden sınırsızdı orda da kota limiti koymuşlar mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bingildak said: şu edge tasarımının kötü olduğunu ne zaman kabul edip peşini bırakacaklar acaba. but then again, samsung right. Sana göre kötü olabilir ama satışlar aksini gösteriyor. Flat S6'ya göre 4 kat fazla satış grafiğine sahip Türkiye'de. Cam Gorilla glass, belli bir derecede şekillendirilebiliyor. Dünya genelinde talep yetişmediğinden ikinci fabrika aldılar hatta. Bir yorum yaparken biraz araştırın, herşey düşündüğünüz gibi olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tamam kişisel fikrimi yazmadan pazar araştırması yaparım. pazar araştırmasına göre kişisel fikrimi değiştiririm. çünkü samsung ve samsung kullanıcıları. ps. çok satış =/= iyi ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar