marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Alev püskürtücü ben olursam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 3 gemi seçeneği bulunuyo 5 crew olabiliyo fakat gemi üzerinde yetkileri aynı mı ya da öylesinemi takılıyolar bilmiyorum. Resimde gördüğünüz gemi en büyük bu 5 tayfa ( gözünden baktığımız + 4 ) beraber görev filan yapıyolar savaşıyolar. Bu şekil bir mmo ise çok çok iyi olur. fakat serverlar şimdilik 16 kişiymiş artacakmıs . https://ibb.co/ddHVOb https://ibb.co/bKHmww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 windows store'u US yaparsan 220 tl oluyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Ben hala oyun nasıl çıkacak merak içerisindeyim. Oyuna saklıyoruz diyolar inatla ama güven vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 1 bilemedin 2 gunluk oyun ..icerik olarak ne doldurursan doldur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Bir şeyler eklerler diye bekliyordum ama o fiyata üzerine ne eklerlerse eklesin değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 3-4 gündür oynuyorum. mevcut an itibari ile pvp mekanikler olsun gameplay olsun gayet keyifli. sıkıntı şu closed beta'da yedik bitirdik, sürekli kendini tekrar ediyor eksik content nedeniyle. pvp için bazı küçük iyileştirmeler yapmaları lazım. halbuki sandbox'a çevirseler ya da mevcut haline bolca içerik ekleseler uzun sure keyifle oynatabilirdi. şu anki haliyle 260 TL çok fazla etse etse 60 TL eder. zaten insanlar closed beta'da olayın farkına vardığı için baya preorder cancellayan oldu, bu kadar güzel bir oyunu contentsiz halde sırf schedule'a yetişecez diye mart ayında release ederek içine etmiş oluyorlar. zaten microsoft, ne beklersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bu fiyat doğru mu? https://www.kinguin.net/category/44968/sea-of-thieves-beta-access-xbox-one-windows-10-cd-key/ ha galiba sadece beta içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ben gayet begendim ya ama solo bayik biraz. tayfa olunca cok eglenceli, tekrar etse bile. illa content gelir diye dusunuyorum bu kadar guzel altyapiya sahip bi oyunu pic etmezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Yani işte, feci hype te var hızlı bir şekilde yeni şeyler eklerlerse çok iyi şeyler çıkabilir. Ben şöyle aklımdan hayal ediyorum, neler olmaz ki bu oyundan süper şeyler. Bakalım neler yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Fiyatlandırmada EU bölgesinde herkes şikayetçi bu arada sanırım. Danimarka'da 95 Dolar, Romanya'da 75 dolar falanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Asıl bildiğimiz pirate gibi yapsalardı oyunu off diyorum. Karayıpler haritası ülkeler korsanlar, ülkelerin birbirine şavaş durumuna göre gidebilceğin kasabalar. Oyuna Crew olarak başlıyacaksın, kasabalardan hanlardan topluyoduk ya tayfayı, belli para toplayana kadar öyle takılcan falan, ondada hep gemide adam eksiliyodu devamlı dolaşıp toplaman falan gerekiyordu. oyunda o alt yapı var, zor gibi gözüyor ama bi yapsalar ruhumu satarım oyuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 sid meier's pirates olur o zaman. gerçi o da çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Onu bu şekilde oynadığını düşün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Lemmy said: Asıl bildiğimiz pirate gibi yapsalardı oyunu off diyorum. Karayıpler haritası ülkeler korsanlar, ülkelerin birbirine şavaş durumuna göre gidebilceğin kasabalar. Oyuna Crew olarak başlıyacaksın, kasabalardan hanlardan topluyoduk ya tayfayı, belli para toplayana kadar öyle takılcan falan, ondada hep gemide adam eksiliyodu devamlı dolaşıp toplaman falan gerekiyordu. oyunda o alt yapı var, zor gibi gözüyor ama bi yapsalar ruhumu satarım oyuna :P abi bizim bu hayallerimiz asla olmuyor ya :( düşününce basitmiş gibi geliyor. lan neden söyle oyun yapmıyorlar diyorsun ama kimse de çıkıp yapmıyor çok ilginç. Senin aklına gelen fikir eminim kaç tane yapımcının aklına gelmiştir ama kimse çıkıp risk almıyor. Büyük firmalar zaten tutan oyunun 2-3-4-5-6... diye devam ettirmeye kastığı ve max paraya min risk ile ulaşmayı hedeflediği için böyle derinlikli oyunlar gelmiyor. ben yıllardır sağlam MMO pokemon bekliyorum pc için mesela. öyle nintendo dslerdeki tırt oyunalar değil de, sağlam grafikli dev bir dünya, wild pokemonlar, questler, dungeonlar, raidler, turnuvalar falan. ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Yaparlar risk yok bence deli satar yine, ama niye uğraşsınlar o kadar bunu yaptılar işte yine deli satıyor, fazlasına gerek yok onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 bu betadan sonra baya preorder cancellayan oldu sanmıyorum oyle ıyı rakamlar yakalayacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 oyun baya zevkli duruyor cidden, su 240tl fiyatini tr pazarina uygun olarak dusurseler ne guzel olur. https://clips.twitch.tv/AverageAgileCamelCoolStoryBob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Yalnız şöyle birşey var, ben Alpha'dan beri oynuyorum. Yaz ortasında falan gelmişti davet. Ayda 2 kere falan hep test yaptılar ve hiç content görmedik bu süreç boyunca. Yani ilk Alpha testi ile son closed beta arasında cidden çok çok çok az fark var. Yani ellerindeki content'i göstermiyorlardır elbet ama duyurduklarının ötesinde bir değişiklik olacağını da sanmıyorum. Eğer varsa ellerinde birşey şuan acilen bir content videosu hazırlayıp kafalardaki soruları gidermeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 mantiken oradan elde content olmadigi sonucuna varilmasi lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 fiyati dusurmezlerse patlar bu, gavur icin bile pahali sayilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 LathspeLL said: Yalnız şöyle birşey var, ben Alpha'dan beri oynuyorum. Yaz ortasında falan gelmişti davet. Ayda 2 kere falan hep test yaptılar ve hiç content görmedik bu süreç boyunca. Yani ilk Alpha testi ile son closed beta arasında cidden çok çok çok az fark var. Yani ellerindeki content'i göstermiyorlardır elbet ama duyurduklarının ötesinde bir değişiklik olacağını da sanmıyorum. Eğer varsa ellerinde birşey şuan acilen bir content videosu hazırlayıp kafalardaki soruları gidermeleri gerek. elde content olsa beta zaten çıktı insanlar atmosferi beğendi, hype var birazcık. şöyle content getireceğiz diye tanıtım yaparsın hype'ı ikiye katlarsın. yok ki ellerinde haber de yok lol. ikinci no man's sky vakası direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Twitch de birinci sıraya oynuyor hala oyun alpha da hele durun bi, olmadı beraber gömeriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 alpha degil closed beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 closed beta ve 2 aya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar