pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 SSC: Halen en güzel raid benim için. Zangarmarsh zaten en sevdiğim TBC bölgesiydi. Lady Vashj'ın lore'u vs derken baya sarmıştı. Mekan ve dizayn olarak da hoşuma gidiyordu. Girişteki asansör ile milleti trollemek vs süperdi sdf. Ve son olarak Vashj'a giden köprünün açılış animasyonu... Ulduar: Casual oynuyordum, hardcore olarak oynasam en sevdiğim raid olabilirdi. Çok fazla emek harcamadım, hard modelara ucundan bulaştım, oldukça keyifliydi ama işte zamansızlıktan dolayı hakkını veremedim fazla. Karazhan: TBC'yi beklerken okuduğum The Last Guardian ile merak seviyem tavan yapmıştı. Cidden de çok keyifliydi. Akşam başlayıp sabah namazına kadar uçsuz bucaksız koca dungeonda kasmak iyidi. Çok zevkli fightlar da vardı. Moroes, Aran, Prince oldukça kıvamında idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hyjal cok kotu eger farmladiysa guild :P paso insanalrin ne kadar hyjaldan nefret ettigini dinlemistim, ben seviyordum gene lore yuzunden ama o wavelere tahammul edemiyordu insanlar hakli olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Abi TK kadar mide bulandırıcı renkler ve sıkışık koridor tasarım olamaz. Kael oynadığım en iyi boss fight açık ara ama raid olarak baş ağrısı idi TK bende. Kael amcama laf yok ama. Bwl güzeldi. Mc full tank spank sonrası guildlere duvar oluyordu Razorgore. Ciddi grup görevi vardı 3 kişi sıçsa wipe. Vael de zevkliydi, gear check. Vael 2 olarak Brutallus gelmişti sonra Sunwell ile aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 TBC ve WotLK raidlerinden sonrası tamamen ruhsuz geliyor ya. Cata ve sonrası raidlere bakınca ruhsuz mekanlar, çekmiyor içine ve merak duygusu tetiklemiyor insanda. Nerede Karazhan, Naxxramas, Black Templem nerede Firelands. Dragon Soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 brutallus bize zor gelmemisti ya geardan dolayi sanirim, felmyst de mafolmustuk ama :( TK raidlerinin hepsi gudubet ya art bakimindan, botanica filanda oyleydi ki exodara iki kere gitmisimdir basim donerdi hep o cibildakliktan. arcatraz cekilebilirdi oda hasar gordugu icin daha karanlikti filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mechanar dışında hiç çekilmiyordu cidden TK. Hatta Mechanar'da bile grup kötüyse o mage boss pas geçilirdi ehueh. Lau'nun dediği de doğru. Vanilla raidleri başlangıçta berbat tasarımdı. Hele Mc falan facia ama işte ilkler unutulmaz. Bwl de keza güzel fightlar var ama her yer gri, siyah ve kırmızı. Naxx ve Aq ile adamlar raid mekanı tasarlamaya başladılar. TBC ile iyice aştılar tasarım ve mekana ruh katma konusunda. Tabi şimdi LFR sistemi de var. O da işin suyunu çıkarıyor. Bugünün lfr zorluğu tbc 5 man heroiclerinden bile kolay. Öyle olunca da insanda tatmin duygusunu yaşatmıyor. Adı content görmek yani. Bir challenge vs yok. Tbc güzeldi işte. Tek zorluk var o da kıvamında idi. Patch ile yeni content geldi mi eskisi nerflenirdi, çabalayan guildler akardı. Progress yarışı olarak ciddi ciddi takip ederdim kim neyi kesmiş etmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Neyse yatayım ben yoksa gaza gelip €13 basıcam ve 3 dakika Orgrimmar da zıplayıp alt f4 çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 goldla al bu arada lfr, tbc heroicleri ile kıyaslanamayacak kadar saçma ve kolay bir tasarımda. hiç bişey yapmadan veya auto attack bırakıp alt tab yapma ile bile ölmeden tamamlamak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bir de işte Tbc ile token gear olayı başlamıştı. Geriden gelen oyuncu yakalasın diye. Oyuncu ne yaptığını biliyorsa gayet de Karazhan, Maggy falan kasmasına gerek kalmadan Kael deneyen ortama zıplıyordu. Vanilla'da tam tersi. 60 oldun hadi Mc yapan guild bul. Aylarca 40 kişi uyku getiren Mc farmla, yanına ZG ile itemları toparla, ufak ufak BWL kasayım derken guildin en gearlı elemanlarına Naxxramas başlamış guild olta atsın alsın mal gibi başa dön, alttan yeşil/mavi gear adam al. Kendimden biliyorum. Yeterli hit'e sahip olduğum için ve 'ok' denecek bir dps çıkarınca Naxxramas'da Instructor deneyen guild almıştı beni. O aşamada Nefarian deniyorduk. Baya bir hakaret yemiştim eheuhe. Sonra gittiğim yerde de Four Horsemen'de takıldık, çıktığım guild ise Nef kesemedi. Tbc nedeniyle her 2 guild de 25 man sistemi nedeniyle disband olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ya tokenlar kismen aq ile basladida hani cok gecti. bide attunementlar filan engeldi gene yeni oyuncu icin, tokenlar hala kapis kapis gidiyordu, zul aman cok iyi kapatti o acigi ki soylediler niyetimiz buydu zaten diye. bide abv vanilla droplarin. aylarca leg dusmedi bana, dkp de en tepedeyim (mat filan bile farmliyordum ekstra raid disi dkp icin :P) ondan sonra her ragnaros killde bir heyecan ve hayal kirikligi. tbc patchi geldiginde kestigimizde shaman itemi dustu bi saat dalga gectiler benle bak su an olmayan classin itemi dustu diye :D ha bide hunter ve priest class questleri sahane idi :D hunter demonlarini keserken resmen aci cekmistim gelip gecen denyolarin despawn etmesi yuzunden (hunterdan baska biri damage yaptimi despawn oluyorlardi), caps acip saydirdigimi bilirim. en zorlari cok cabuk arada ncikartmistim, silithus sorun olmamisti ama burning steppesdeki kafayi yediiryordu bana aptal insanlar yuzunden, guildden resmen nobet tutuyordu arkadaslar YAKLASMAYIN, DOKUNMAYIN diye ama karsi factiona ise yaramiyordu tabi :D saat olayina girmiyorum bile o 4 demon kafasini topladigimda o kadar sevindirik olmustumki :D gidip hayvan gibi para verip sinewi AH den almistim filan optional oldugu halde, o questten gelen quiver hala hunterimda durur ki 24 slotmu neydi sahaneydi direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 priest'in anathema/benediction için item farmlası geldi aklıma. kes babam kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 zul grub tabi ki.Nerden ne çıkacagı kimin neyi pull yapacagı belli olmayan en eglenceli raid bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 molten core günlerini özlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Old days. http://web.archive.org/web/20060512050125/http://www.wowturk.com/wownew/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Seru said: priest'in anathema/benediction için item farmlası geldi aklıma. kes babam kes. Kazzaktan düşüyodu ilk başta o, pug raidle girip aldıydım server first :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Vanilla 40 kişilik raidler zevkliydi ya. Özellikle mekaniği zor olan bosslar efsane oluyordu, karmaşası, hazırlığı, first kill tadı falan farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 pattisliborek said: Old days. http://web.archive.org/web/20060512050125/http://www.wowturk.com/wownew/ ahah heygidi hey :D Son sayfaya gittim direk said: Oyunda geçen threat (causes threat gibi) AGGRO demektir. Hesap kolaylığı açısından 1 DMG = 1 AGGRO olarak hesaplanmıştır. Diyelim MOB, OYUNCU 1 (O1)e saldırıyor. MOB un OYUNCU 2 (O2) ye dönmesi için, MOB üzerinde O1 in tuttuğu aggronun %110 oranında üstüne çıkması lazımdır. (MELEE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 en iyi raid ölü raiddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ulduar dedim ama Karazhan'a da haksızlık etmeyeyim. Ulduar'ın mekanikleri, mekan tasarımları, boss fightları güzeldi ama Karazhan'ın güzelliği bambaşkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 karazhan ne eğlenceliydi ya en iyi değildi ama en eğlenceli olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 hellfire'daki world boss çok zevkli gelmişti bana, server first kesmek için toplandığımızda havada bizi troll'lemeye çalışanların ölmesi ve bizi wipe'lamaları, daha sonra herkesin birlik olup kestikten sonra sevinmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 MasterHapLo said: ondan önce patchwerk var. tam bir casualkillerdı ahah. vanilla wowdan sonra wotlkde oyuna geri dönmüştüm ve ilk guildimle birlikte günlerce patchwerk kesmeye çalışmıştık mal gibi wipelar yiyorduk YA NİYE TANKI YATIRIYONUZ LAN HİILIRLAR diye bağıran raidleaderla sdsfds. fightın orta yerinde agroda 2. sıraya çıkıp zart diye ölüp ben nasıl öldüm yea diyen roguelar falan tövbe ne sinirdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Gangren said: Vanilla 40 kişilik raidler zevkliydi ya. Özellikle mekaniği zor olan bosslar efsane oluyordu, karmaşası, hazırlığı, first kill tadı falan farklıydı. abi vanilla 4 horsemen ve cthun geldi aklıma böyle deyince asdfasasd baya kasmıştı ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Liebe said: MasterHapLo said: ondan önce patchwerk var. tam bir casualkillerdı ahah. vanilla wowdan sonra wotlkde oyuna geri dönmüştüm ve ilk guildimle birlikte günlerce patchwerk kesmeye çalışmıştık mal gibi wipelar yiyorduk YA NİYE TANKI YATIRIYONUZ LAN HİILIRLAR diye bağıran raidleaderla sdsfds. fightın orta yerinde agroda 2. sıraya çıkıp zart diye ölüp ben nasıl öldüm yea diyen roguelar falan tövbe ne sinirdi ya cok degisti cok. simdi tank olayını tamamen armor mitigation'a cevirdiler baska bi numarası yok. eskiden tank'ın threat yaratmak icin cabalaması, dps'lerin tank threat'ın altında kalmak icin ona gore oynaması gerekiyodu. onu kaldırdlar, dps mevzu sadece faceroll seklinde rotation uygulama haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Tüm karakterlerde dps azaltıcı skiller vardı, onlar da gitti.. Rogue'da tutmaktan anamız ağlıyordu, saçma sapan yerde vanish atıp sonra yatan adamlar çıkıyodu :D vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar