DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Bence sürpriz son Sylvannas apla afsfsfsf. @bıngıldak, Takılma o kadar alt tarafı WoW Lore-lol. Sanki Titanik'in sonunu söyledik..oh wait.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 - Varian fights furiously and he sacrifices himself to save Jaina. Xavius kills him. - Jaina goes mad again. (Yes, again. Too much hate!) She decided to mentor Anduin and brainwashing him about declaring war on The Horde. - Tirion Fordring dies also. Ashbringer is saved from the war ground by a paladin. (You) - Lady Sylvanas still hates Alliance and She thinks the human kingdom shall fall dawn for the good of Azeroth. She thinks humans are the cause of all evil things. - Jaina thinks she can get help from Bolvar Fordragon and decided to visit him at Icecrown. (Be ready to get shocked here, *plot twist*). Reddit ve Mmo champide düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kactane domuz boku toplanacak busefer bakalim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 pattisliborek said: - Jaina goes mad again. (Yes, again. Too much hate!) She decided to mentor Anduin and brainwashing him about declaring war on The Horde. - Lady Sylvanas still hates Alliance and She thinks the human kingdom shall fall dawn for the good of Azeroth. She thinks humans are the cause of all evil things. oOOoooOoo CAT FIGHT! CAT FIGHT! CAT FIGHT! Thrall araya girip ikisinide koynuna alır huzur getirir belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 enaa xaviusmu olduruomus varianı ahahah azcık saygı lan orda xaviusun ustunde kac tane demon var bıldıgın ezmısler varianı asdasdasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Xavius kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 xavius emekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 legion keyi nerden aldınız? bulamadım alacak yer? gg'de var birkaç tane ama bilemedim. oyunfor diye bir site var en uygun orada ama güvenemedim oraya da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 totemic said: legion keyi nerden aldınız? bulamadım alacak yer? gg'de var birkaç tane ama bilemedim. oyunfor diye bir site var en uygun orada ama güvenemedim oraya da.. http://www.kinguin.net/category/22904/world-of-warcraft-legion-eu-battle-net-cd-key/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kinguin'den alacaksanız benim linkten alın da yüzde 10u bana gelsin http://www.kinguin.net/7en/teasycat indirim kodu da var TEASY yazarsanız %3 (-_-) indirim de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 akşam bakayım alırım senin linkten, o %10'la da sen cs go'da bi kasa aç benim kısmetime. mor çıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 kinguin'den alsak key hemen gelir mi? bir de oyunun çıkışına kadar bekletmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 said: Note: This is a PRE-ORDER and the key will be delivered upon release. The game is expected to be relesed on 30th of August 2016 Sitesinde böyle yazıyor hemen geleceğini sanmam,bildiğim kadarıyla bunlar fiziksel kopyalardan alıyorlar keyleride dolayısıyla yazılan gibi release tarihinde veya birkaç gün kala gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 o zaman yaş o iş. GG'de adamlar hemen keyi gondericez diyorlar. 10 lira fazla olur ordan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Aynen öyle bi kıllığı var ya, ben de Overwatch alıcaktım, hemen göndermiyolar diye almadım. Nasıl işinize geliyorsa, benim link aklınızın bi kenarında dursun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 dnrda gordum bugun 190lıra kafayı yemısler ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yazıldımı bilmiyorum ama mob kesme olayı "GuildWars 2" deki gibi olmuş. Loot almak için, xp almak için, quest yapmak için spawn beklemeye gerek yokmuş artık. Party beklemeden, party kurmadan aynı mob a bir kaç kişi dalabilecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Spark hala gelmiyor değil mi başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 GoT topicinde kitabı daha iyiydi diye geziyor. Çok sağlam R yaptı ama ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 axedice said: Sparkcaster said: kaybeden ısmarlar? Ya zaten cebine 5 parası olmayan fakirin birisin, daha da içeri geçmek için bu ısrar niye? Hörgücündeki bütün suyu ipotek ettireceksin Sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 https://youtu.be/NB9NAnBEbhs?t=3m58s şu 3:50'deki olayı değiştirmesinler direk alınır ya legion ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ahahahahah horde baslangicida belli olmus horde baslangic questi voljin gg lel, her expansion bir warchief harciyor horde adsf http://media.mmo-champion.com/images/news/2016/may/voljinpyre.jpg neyse thrall geri doner mis gibi iste, shamanligida birakiyor by the light diye ilk orc paladin olur mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Olm koskoca horde en sonunda bi karıyla bi kırığın eline kalacak. Bütün reisleri harcıyorlar. Cairne - Öldürttünüz. Thrall - Dövünşe tövbe ettirdiniz. Voljin - Zehirlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 trollden chieftain olmayacağı belliydi zaten. gelir bir orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 saurfang 4 president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar