bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 goblin değil onlar aasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/CUreOIqVAAAgqQQ.png goblin gnome hunter geliyormuş sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ahmedinejad said: oyunu düzelteceğiz derken daha da boka sarıyor sanki her şey ya. zibilyon tane legendary falan sevmemeye başladım yavaştan. tam kıvamı olmuş. 2005'den beri oynuyoz parca boluk de olsa. ates lordunu indirdik, blackrock'a coken nefarius'u kotekledik, naxxramasa gidip satici magus kel thuzad'i indirdik.. inzivaya cekilen illidan ve yancilarina sie cektik. yetmedi, northrend'e gecip arthas'i koltugundan ettik, arada old god tokatladik akilli ol diyip.. o da yetmedi pandarian'a el attik. zaman kavraminin icine sican garosh kekosu yuzunden draenor'a gidip orc clanlarina bsg cekip archimonde'u geldigi yere postaladik. bunlari yapmis karakterler boxerina kadar turuncu giyer kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 az mantığa vurursak doğru bir argüman. ama vanilla da mavi item için kçını yırtan player sevmeyebilir drop leg leri. onların gözündende abartı olabilir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 oyun çıkalı 11 sene olmuş artık "vanillada şöyleydi" argümanlarını bi kenara bırakalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 1 veya 2 legendary olur da 123123 tane var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 iyi abi iyi, item çıkar seviniriz, LFR'den ileri gidemeyen casual adamız :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bu expansion diablo 3 te ne varsa almışlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 S-H said: bende de 1.5m civarı gold var ama şu an değmez diye hiç almadım. keşke 35-40 olduğunda stack yapsaydım. abi nası yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 wod başında cm boost yapmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hmmpphffss plebler twitch izlesin http://s4.postimg.org/88wqu2v99/Screenshot_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bi shaman aç da thrallın akibetini spoilla bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 http://i.hizliresim.com/E6POVB.jpg Ben de DK açıp spo vereyim mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Nerede o eski FF Alpha hypeları ya. Tbc ve Wotlk dönemleri millet deliriyordu. Anlatın Allahsızlar diye geziniyorlardı FF'cilerin postlarının altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Aynı şeyi düşündüm. TBC, WotLK zamanında falan olsa sapıtırdım da, şimdi meh diyorum sadece. Ama gelişme var. WotLK zamanında scorch'un hesabıyla alphaya bakmış ve oyundan soğumuştum. Sıfır optimizasyon, NPCler eksik, ses yok, mekanikler yok, herşey buglı, eşşek gibi ping, vs. o heves piç oluyordu. Legion alpha daha iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ne kadar oynamayan varsa alpha vermisler ! qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 axedice said: Bi shaman aç da thrallın akibetini spoilla bize shaman açtırtmıyor oyun ahahahah self jesus spoil olmasın diye yapmışlardır cnms http://s11.postimg.org/ifyvqvl0j/Wo_WScrn_Shot_120415_212812.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 harbiden twitch de alayına alpha vermişler. /Edit: Üslûpa dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 PAladin weapon questleri efsane diyorlar. Class hall da Aha asbringer diyip diz çöküyorlar falan . seninde dötün kalkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggoc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Alpha accounta malbuş+aspava dürüm çalışır. Ankara dışına yemeksepetinden gönderim mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 preaid kart en uygun nerden alıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 durmaplay 60gün iyi fiyat. burdan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 60k veriyorum ben oyun içi ya, şu olay çok iyi oldu. 1 haftada 1 aylık gold çıkıyor Allah'a şükür :D. Nisan ortasına kadar açık hesap daha 250k var. 2016'yı kapatayım diyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 nerde kasıyon o kadar para ya asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Abi 4 karakter var 100lvl. 2 tanesi toon tadında 3lvl herb+mine kullanıp 1 jc yeri kurdum. JC'ye follower koydum, günde 250g'lik dailysi var. Haftada 3500g, ayda 14k geliyor misal 2 karakterden. 1 tane alt karakter druid tank. Tanaan'da Felblight kasıyorum, arada dungeon bakıyorum. Dungeon'da çanta çıkarsa giriyorum yoksa farma devam. Çantadan 500 - 600g arası gold ile 3 4 baleful mavi, çok nadir 695'e yükseltme çıkıyor 20.000 apexislik olan. Felblight sattım dün akşam 143 tane, bu sırada topladığım herb + mine'ı da koyuyorum, 20k kazanıyor. 2 3 günlük farm bu. Son olarak Garrison'da trading postta bi npc çıkıyor, oreları 4 materyale değiştiriyor. Tüm karakterlerde trading post var lvl1 bile olsa. O çıkana kadar follower questleri falan biriktiriyorum, min 5k materyal oluyor zaten haftada 1 çıkıyor, 20k materyalle ore basıyorum, 200tanesi 350 400g stack gidiyo Draenor'da. Bunlarla o gün farmladıklarımı da birleştirirsem 30 35k geliyor bazen. Haftada 2 kere böyle yapsam zaten aylık para çıkıyor. HC archimonde aldım 50k'ya, deathcharger aldım 60k'ya, 40k'ya 1 tane bot aldım 710lvl olanlardan. Böyle böyle gidiyo işte. Main karakter ilvl ortalaması 710 sadece casual lfr ile, daha 1 tek satın aldığım hc Archi yaptım o kadar :D. İlk defa bi wow expansionında 100k üstü para gördüm durduramıyorum kendimi :D. Hızlı bir tuto oldu, herkes kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar