kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 samaella said: Argus göründüyse sargeras oradan buraya zıplayamaz mı olm. Tamam summon vs geçemiyo bilmemne de yani fiziksel olarak yanyanaysak çıkartıp masaya vurması lazım. sargerasın argusta olduğunu nerden çıkardın fiziksel olarak titanların herhangi bir gezegende bulunması olası değil twisting netherde dolanıo adam:D pattisliborek said: adım adım sargerasin götünü kesmeye gidiyoruz sdfdfs. Blizzard yedirirmi onu öyle en fazla kesiceğimiz avatari yansıması vs vs He has been shown to display the following powers: Telepathy (able to commune with his servants, such as Mannoroth and Archimonde, from the Nether) Illusion (created a false vision of what he offered to the eredar in exchange for their obedience) Invulnerability against mortal weapons, and limited immunity to immortal weapons (the axe created by Cenarius for Broxigar was able to wound him, but not to any great effect, while the powers of the Demon Soul had no effect) as well as complete immunity to fire and fel magics. Various magical abilities (lashed out with energy at Illidan via the portal being opened to summon him). Able to look into the mortal realm through the eyes of a chosen servant (his "gift" to Illidan). Cosmic knowledge (as a former titan, Sargeras was aware of the existence of the malevolent Old Gods this being what caused his descent into madness). Ability to enter mortal bodies (remained within Aegwynn's womb for nearly a millennium) and take control of them (Medivh). His molten armor can nearly burn your eyes.[45] The strength of 100 dragons is merely a fraction of Sargeras' strength;[46] his strength nearly matches the power of a portal closing. In comparison to Sargeras, Mannoroth and Archimonde were as fleas.[46] This could be a reference to either power or height. He wields the horrific broken sword, Gorribal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Bunu aynıları Arthas için de yazılıyordu yok silahlara karşı immün vs. Bizim karakterler artık hikayeye göre überdüper kahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Aynen artık bir MC bossu, BWL bossu olduk, geçtik bile, 5m HP benim pala ilvl900 tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 horde'Un argent dawn'u neresi? rp istiyorum az da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 argent dawn iki faction için de en iyi server ya rp için horde tarafı alliance kadar kalabalık değil evet, ama orda da gayet guildler filan var, onlara takılıyosun işte. kime sorsan aynı şeyi söyler zaten, horde rp'si daha guild oriented vs diye. horde rp'si diye kafaya koyduysan biraz araştırma yapman lazım yani, argent archives'a bak, realm forumuna bak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Biz ArgentDawndayız ama RP yapmıyorum ben kafama göre takılıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 başlık açmıyım. wow şu an kaç para? eskiden kalma bi hesabım var en son gnomeların geldiği paketi aldıydım. aylık 12.99 € onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 gnomeların geldiği paket wow vanilla, 2004 yılında çıkmadı mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ya yok 2010da askerden gelmiştim ya o sene ya da sonraki sene çıktı işte. cataclysmmiş baktım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 görünümlerin yenilendiği zamanı diyosun o zaman. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 goblinlerin geldiğidir o cataclysm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 sdfs aynen goblin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 yeni cinematic hmmpssss https://www.youtube.com/watch?v=QgSOO7ckAp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 illidan adam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 çok iyi ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Ilidan ne lan abow yanlış yazmışlar reyizin adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Argent Dawn Ally'da öylesine bir karakter açtım, Northrend'e girişte babanın teki kuşçunun orda bir bakar mısın dedi, WoW RP'si ile de hiç alakam yok, adam bir görevim var benimle gelip intikamımı almamda yardımcı olur musun diye hikaye döndürdü, 1 saat takıldım kaldım. Aslında zaman olsa baya keyifli işler de, casual takılan bi adam için zor :D. Sayfanın başında muhabete gittim cinematic akıyor tabi ayrı konu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 oo vay welcome to AD m8 roleplay eğlenceli de aşırı vakit yiyor evet ve hani eline bişey de geçmiyor 2013'ten beri aralıklarla RP yaptım guildlere girdim çıktım, nedir desen bi tane battlenet arkadaşı edindim o kadar. bıraktım zaten o işleri artık. galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Adamı onunla gidemeyeceğime ve benim de kendi atalarımdan kalan bir miras için oralarda dolaştığıma inandırmam zaman aldı. Rogue karakter açmıştım. Gerçekten keyifli idi :D. Ama devam edilecek gibi değil, 1 saatte 2 lvl alırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 olm çok iyi ya 7.3.0 cinematic https://www.youtube.com/watch?v=Td0pUwrBWjc&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 arguspoiler Gerçekten argus patchinin giriş questleri oynanası, cinematicler izlenesi. sadece illidan'ın bu draeneilere ve prophete bir şöyle dudağının ucuyla müstehzi gülüşü ve alaycı konuşması var. sebebini ve bunu söylerkenki ince ince soktuğu lafları izleyin, o duruşa "OHA RESMEN AŞAĞILADI LAN" diye tepki vermiştim. gerisi gelince velen'i zerre sevmeyen biri olarak daha bi keyiflendim. resmen şu anda azeroth'un wise'ı ve yol gösterici bi büyüğü gibi takılıyor Illidan. Yakışıyor da kerataya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 spo Adam resmen Xera yı öldürerek Light ın Karizmayı yerle bir etti. Velen bile olaydan sonra "lan acaba light ile ilgili bildiklerimiz yanlışmı" falan demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Lilidan yaptı gene ergenliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Ergenlikten ziyade baya tavır koydu da, Arthas ve Thrall'dan sonraki hero eksikliğini gidermek için gazlıyorlar İllidan'ı. Başka adam kalmadı, kimse Sylvanas'ı ya da Vol'jin'i de tutmadı. Alliance tarafında da Storwind kralı iyi kötü götürüyordu ama orada da net bir adam kalmadı öldükten sonra, herkes geri planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Blizz in zaten yeni Hero lar üzerine bi çalışması vardı. CAtaclysm de deathwing öldüğü zaman alexstrasza yeni umutlardan, kahramanlardan ve ölümlülerin çağının başladıgından bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar