samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yeni bir shaman açıp kasman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 http://syria.liveuamap.com/en/2016/26-october-government-forces-drop-barrel-bombs-on-fsa-fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 hmm http://syria.liveuamap.com/en/2016/26-october-government-forces-drop-barrel-bombs-on-fsa-fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 aa suriye broken shores u bombalamıs :P Guldan video elemanın birisi videodaki "now heroes folow me to the abyss " sözüne " i hope he doesnt mean content drought" yazmış haskjfhjakshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 item yagiyor.. tilki de cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 sorumu cevaplayın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Enh için artifact questlerini yapacaksın işte, silahı açacaksın önce. Sonra aynı şekilde sağdan soldan AP toplayıp yedireceksin iteme. Ama niye DG ile kastın anlamadım, şimdiye kadar Enh ile quest ile kassan hem daha hızlı kasardın (bence) hem de AP toplardın sağdan soldan deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 halls of valor için prequest serisi var da karazhan için var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 silah var zaten aldım artifactı questlerden çok sıkıldım ana karakterle yapıorm zaten. Bide healer özellik varsa dungeon zort die gelior onun benefitini alayım diormda düşen eşyalar hep int stam zart zurt meele için değil yani. o diğer itemları nası toplucam yoksa spec değişince özellikler de mi değişio Jeeztro said: Enh için artifact questlerini yapacaksın işte, silahı açacaksın önce. Sonra aynı şekilde sağdan soldan AP toplayıp yedireceksin iteme. Ama niye DG ile kastın anlamadım, şimdiye kadar Enh ile quest ile kassan hem daha hızlı kasardın (bence) hem de AP toplardın sağdan soldan deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yav şu yama zamanları ofiste çalışıyor olmak nasıl bezdiriyor :D. akşam 19.00'a kadar kapatsak mı bu konuyu, konuşmasak mı hiçbişey :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Abi o zaman, unit framine sağ tıkla, loot specialzation (lan yazamadım) kısmını enh yap, bundan sonra düşen itemler ya da gelen tüm itemler ona göre gelecek. Ama aklında olsun main statlar rerolluyor otomatik sen talent değiştirdikçe. Ama işte haste, crit, mastery, versatility falan değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 haaa eyw ozaman önce resto ıtemlarını toplım manam falan bıtıo cunku sonra onu yaparım cogzl tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 mana artmıyor artık bu arada. mana reg. ı hızlandıran stat da yok. (eski spirit gibi mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mana artmıyor ama daha iyi gear demek, daha az spell cast demek tabi. Ha bana kalırsa, kendine bir guild bul, baştan sona Enh kas hiç uğraşma restoyla falan. Ya da tankı ya da healerı olan bir arkadaş bul falan, tık tık gidersin. Biz şimdi tank/healer giriyoruz akşamları. Tamamen keyfine DG atıyoruz +6 +7 mythic, hiç kimseyi beklemiyoruz e tank / healer olunca istediğimiz gibi pug dps de alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Suark said: questlerden çok sıkıldım ana karakterle yapıorm zaten. Bide healer özellik varsa dungeon zort die gelior onun benefitini alayım diormda düşen eşyalar hep int stam zart zurt meele için değil yani. o diğer itemları nası toplucam Questing sırasında agility setini ayrıca toplaman gerekiyordu, şimdi AHden agility veren düşük ilvl yeşilleri toplamaya bak onlarla başlar sonra dungeondı mungeondı bi yere getirirsin seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 baltazar ciddi gibi yazmıs ama saka yapıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 birkaç slot dışında itemların int/agility olması gerek. spec'e göre stat aktif oluyor. sadece cloakta farklı olması gerek. (neck ve ring stamdı sanırım zaten değişmiyordu). ha bi de trinketler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yok cloak da değişiyo artık int/agi/str diye. bi tek trinketler önemli başlangıç olarak, sonra stat priority neyse ona göre dallanır budaklanır işte gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 sonra pompaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Ya lvl100e gelip bunu fark edememiş adam sizce bilgi almayı hak ediyor mu? Bence bütün parasını ahda yeşillere gömüp sonra da ilvl780de acı çekmeyi hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 survival hunter çoşmuş durumda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Yine dengesiz dengesiz bufflama serüveni. Haftaya yine itin götüne sokarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Yakında kimse Artifact'i sallamadan oynayacak herhalde MM'in gücüne göre keyifli olduğu için BM'le devam ediyorum, Survival nereden çıktı şimdi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 ak 1150% mi ne oldu abi zaten, 5k 5k geliyor ap. her şeyi 2 golden yapman 1 hafta falan sürer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 surival baya zevkli ya . şimdilik rotasyon biraz sorunlu gibi gözüküyor ama bakalım ben sevdim . granade falan atıyorsun patlıyor falan. Rift te bi sınıf vardı ona benzemiş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar