yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Shardın parasını vereydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Absolut said: Ya bu loot işi ne mantıksız olmuş bu expansionda. Yani beğendiğin item düşerse gidip adama yalvarman gerekiyor birader bana versene diye. Saçma olmuş resmen. normal personal loot. bir degisiklik yok loot sisteminde. adamin kazandigi kendi itemi ekstradan sana verebiliyor eger isterse. yalvarmak zorunda degilsin. adam da sana vermek zorunda degil bana mesela ustumdekinden 5 ilvl dusuk ama istedigim statli item dustu, adam istedi vermedim. sovmustur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Brewmaster monk oynayan var mı? Lan hakkaten rezalet deniyordu da bu kadarını beklemiyordum. Off spec olarak oynuyorum, tanklamada sıkıntı yok ama DPS resmen rezalet. WW ile 300k'ya yaklaştığım gear ile 150k'ya yaklaşırsam sevinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 sövdüyse kendi noobluğudur. stat weight > ilvl bilmeyen adam item istemesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yekeyeke said: Shardın parasını vereydin? başka server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Valla beni elalemle muhatap eden loot sistemine tüküreyim ben kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 loot sistemi seni elalemle muhattap etmiyor. önceki sistemde ne düşüyorsa, yine sana o düşüyor. BUNUN YANINDA başka birine sana yarıyacak item düştüyse sana alternatif olarak bunu sunuyor. var olanın üstüne bir şey eklediler yani, değiştirmediler personal lootu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Haa ok o zaman ben loot azaldı gibi anladım. Sadece trade açtılar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Loot azaldı aslında. Personal lootta daha az item düşüyor diye birşey duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 hayir daha cok dusuyor, ustune personal smart calisiyor ve daha once dusmiyen itemi pushliyor sana oncelik olarak birde ustune 5man oyniyorsan gurupta cloth giyen yoksa cloth dusurup uyuz etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 3k kill in üstünde olan arkadaşım hala düşüremedi. sanırım oyundaki en rare drop şansa sahip bu mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Hangi mount o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 DH olarak Dreanora gidebilmek ne bela işmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bu sekilde loot sistemi baya iyi. yani partideki tipler oc degilse item sana dusmese bile alma sansın var iste, daha ne olsun cillop. bana daha oyleleri denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bingildak said: cheat diyor sen hala atar yaptım falan diyorsun askdhas ya itler cheat diye report etilerde ben yargısız infaz mı yedim onu merak ediyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Cheat yok ki oyunda. Ancak bot demişlerdir veya hakaret o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ruslarda auto interrupt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ulan nerf yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ne nerfü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ben mage a döndüm ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Holy said: Brewmaster monk oynayan var mı? Lan hakkaten rezalet deniyordu da bu kadarını beklemiyordum. Off spec olarak oynuyorum, tanklamada sıkıntı yok ama DPS resmen rezalet. WW ile 300k'ya yaklaştığım gear ile 150k'ya yaklaşırsam sevinir oldum. Brewmasterla niye dps.yapmaya çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 prot warirorun dps iyidi bi ara ona özenmiştir fdgdhgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Yapmam zorunlu değil tabi ama yaparsam sonuçta daha hızlı bitiririz? Ben tamamen takıma katkı olarak düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 abi tank spec'te dps rezalet diye sikayet etmek nedir peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Diğer tüm tank speclerinden %30 daha az DPS yapıyorsam ben bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba diye düşündüm çünkü. edit: Yani direkt sitem olarak yazmışım hakkaten ama ona cevap olarak "şöyle şöyle yaparsan biraz daha artar DPS" gibi bir rotasyon önerisi falan bekledim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar