Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ya bu loot işi ne mantıksız olmuş bu expansionda. Yani beğendiğin item düşerse gidip adama yalvarman gerekiyor birader bana versene diye. Saçma olmuş resmen.

normal personal loot. bir degisiklik yok loot sisteminde.
adamin kazandigi kendi itemi ekstradan sana verebiliyor eger isterse. yalvarmak zorunda degilsin. adam da sana vermek zorunda degil

bana mesela ustumdekinden 5 ilvl dusuk ama istedigim statli item dustu, adam istedi vermedim. sovmustur heralde.
Mesaj tarihi:
Brewmaster monk oynayan var mı?

Lan hakkaten rezalet deniyordu da bu kadarını beklemiyordum.

Off spec olarak oynuyorum, tanklamada sıkıntı yok ama DPS resmen rezalet. WW ile 300k'ya yaklaştığım gear ile 150k'ya yaklaşırsam sevinir oldum.
Mesaj tarihi:
loot sistemi seni elalemle muhattap etmiyor. önceki sistemde ne düşüyorsa, yine sana o düşüyor. BUNUN YANINDA başka birine sana yarıyacak item düştüyse sana alternatif olarak bunu sunuyor.

var olanın üstüne bir şey eklediler yani, değiştirmediler personal lootu.
Mesaj tarihi:
hayir daha cok dusuyor, ustune personal smart calisiyor ve daha once dusmiyen itemi pushliyor sana oncelik olarak birde ustune 5man oyniyorsan gurupta cloth giyen yoksa cloth dusurup uyuz etmiyor
Mesaj tarihi:
bu sekilde loot sistemi baya iyi. yani partideki tipler oc degilse item sana dusmese bile alma sansın var iste, daha ne olsun cillop. bana daha oyleleri denk gelmedi.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Brewmaster monk oynayan var mı?

Lan hakkaten rezalet deniyordu da bu kadarını beklemiyordum.

Off spec olarak oynuyorum, tanklamada sıkıntı yok ama DPS resmen rezalet. WW ile 300k'ya yaklaştığım gear ile 150k'ya yaklaşırsam sevinir oldum.

Brewmasterla niye dps.yapmaya çalışıyorsun?
Mesaj tarihi:
Diğer tüm tank speclerinden %30 daha az DPS yapıyorsam ben bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba diye düşündüm çünkü.

edit: Yani direkt sitem olarak yazmışım hakkaten ama ona cevap olarak "şöyle şöyle yaparsan biraz daha artar DPS" gibi bir rotasyon önerisi falan bekledim aslında.
  • Yeni Oluştur...