Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 deadwoll said: Ne zaman patlattılar ya? Daha dün akşam 2 chest'ten 4 tane düştü :< Oyle patlatmadilar. Kutudan dusen ap senin knowledge ile carpiliyodu. Simdi yaptigin levele gore veriyo. 2-3 = 300 10+ = 1200 Aralarida siz doldurun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 E bi kaç sayfa öncee pawn övüyodunuz ama :( Pawn için noxxicten başka string göremedim. FURRY: noxxic : Strength > Haste > Crit > Mastery > Versatility icy : Str > Haste > Mastery > Versality > Crit Prot için haste versa veya mastery versa sırası hep değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 simcraft ile kendin pawn kodu oluşturabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 ben onu onerdim diye guild masterdan dayak yiyordum, nerede mal bir diktator var beni buluyor kadin direk milli iradenin wow a yansimis hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 aldım expansıonu keske mafıa alsaydım aynı paraydı İ/ neyse sımdı en hızlısından 15k nası kazanıorz? daha level 100 um. Garrisona dock falan yaptım herb falan toplatıorm level 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Exp.i aldıysan niye hala WoD garrison'da takılıyorsun? GOGO Broken Islands, 103 olana kadar kasarsın 15k'yı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 basladım zaten bıde 15 deıl ya 30 lazım 15 nerden cıktı ya bişi sorcam bu iegona daldığımız ilk görevde karşıda horde kısmıda var. Onlarda gerçek player mı sahiden? çünkü dps leri çoook azdı ve uzaktan yardım etmek zorunda kaldık. bide sylv. niye terk etti? bide sylv niye horde u lead ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 abi dur ben sana mafia alayım bunlar nasıl sorular ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Wgsgagahqbwgshaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Suark said: basladım zaten bıde 15 deıl ya 30 lazım 15 nerden cıktı ya bişi sorcam bu iegona daldığımız ilk görevde karşıda horde kısmıda var. Onlarda gerçek player mı sahiden? çünkü dps leri çoook azdı ve uzaktan yardım etmek zorunda kaldık. bide sylv. niye terk etti? bide sylv niye horde u lead ediyor? garrison'ı geride bırak komple, ışık broken isles'da. bi an önce 110 yap, world questler missionlar hedeler derken gayet güzel para akar. spoiler'daki sorular için bi tane horde tarafında karakter yap onu oyna bence ama level 100 horde karakterim yok uğraşamam diyosan da kısaca özet geçeyim horde tarafında da alliance tarafındaki gibi bikaç npc var ama çoğu oyuncudur muhtemelen. gerçi hala yapan var mı o senaryoyu onu da bilmiyorum ama horde tarafının durumu alliance'tan daha vahim, yani alliance tarafında "hepiniz gelin lan ehehe" diye takılıyodum, sonra horde karakterle girip yapayım dedim göt oldum, yani cidden ezip geçiyor legion orda horde'u, green jesus bile yerlerde sürünüyor öyle bi ortam. en son vol'jin de böğrüne küsküyü yiyince sylvanas'a horde gg olmasın lütfen diye yalvarıyo, o yüzden geri çekiliyolar. biraz sylvanas'ın o sahnede bi lider olarak öne çıkması, biraz da vol'jin'in hemen ölmeden önce "loa spiritler öyle dedi" sebeplendirmesiyle sylvanas warchief oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 2 karakter 110ladim 1 token etti. Sonra gidip o parayı enchanta flaska harcadım ayrı konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 prot warrior'a gelen nerf falan olacak mi 7.1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 serverlar arası para transferı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 suark aşkolsun o kadar şey yazmışım bi sağol kankalorel bile dememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 saol bebişim doya doya okudum. çok tşkkürler:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 S-H said: simcraft ile kendin pawn kodu oluşturabilirsin. taam becerdim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ya bu mailboxu tek tek almak yerine hepsini birden alma seçeneği yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 add-on lar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 addonlar var. postal sanırım light bir addondu. bak ama sen yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Yil 2016 hala postal kullanmayan var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 postala mı bakıorz ya addon kullanmayı sevmiorm bende . Aslında kullanılabilir tabide işte zaten blizz baya bişi eklemiş yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Lan iki haftadır normal artı heroic temizliyorum. Üstüne hemen her gün + koşuyorum. 6/7 farma bağladım. Item level hala 854. What's going on hereeee. Niye ilvl yükselmiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 o seviyenin ilevel'ı o zaten, kaca cıkacak ki? titanforge falan dusurmen lazım, farm allah farm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ben 1 raid +3 seal ile 1 tane boktan item aldım. sırf ilvl yüksek diye taktım yani statlar boktan aslında. sırf o kadar boss + 3 seal ile item almadım dememek için o düşen 1 taneyi taktım. arkadaş da hiç raid yapmadan 854 mü 856 mı ne. şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 toggie said: o seviyenin ilevel'ı o zaten, kaca cıkacak ki? titanforge falan dusurmen lazım, farm allah farm. 865 abi o seviye. Base ilvl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar