deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ben uc haftadir raid yapiyorum, 2 haftadir da full clear. Daha raidden upgrade almadim. Tum upgradelerim mythic+'lardan. Zaten raidde de prot paladin icin upgrade yok gibi. Best stat item yok, duzgun tank trinketi yok... Hos dungeonlar da olanlar da dusmuyor zaten, 855 oldum hala dps ve alchemy trinketleriyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ben de 845'im şuan. hala 810luk trinket kullanıyorum. Düşmedi boktan da olsa yüksek ilvl. takacam valla statlara bakmadan bir düşse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Jeeztro said: P.S: Depleted olan taşları tekrar şarj edebiliyorsunuz bu arada, aklınızda olsun. bu kısmı anlamadım btw dorf warriorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Örneğin +4 yapmaya çalışırken zamanında yapamazsan keystone depleted oluyor. Keystone upgrade edilmiyor yani. Ama, aynı +4 keystone ile tekrar run yaparsan ve süresinde bitirirsen keystone tekrardan şarj olmuş oluyor ve kaldığın yerden devam ediyorsun. Depleted yapılan runlarda ama loot yok. Sadece keystone kendine geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 loot olmayan runa ekip toplamak falan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Gelebiliyor millet ya, özellikle Pazartesi ve Salı günleri. Raid yok birşey yok, sıkılmış millet. Gece geç saatlerde özellikle. Hoş çalışmaya döndüm tekrar, zor oluyor biraz fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 rune deplated olsa bile eğer o haftaki en yüksek dungeonununuz ise , haftalık chest o ranke göre geliyor. deplate olucağını bile bile yapın keyinizi haftalık chestten iyi item gelmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 deadwoll said: Ben uc haftadir raid yapiyorum, 2 haftadir da full clear. Daha raidden upgrade almadim. Tum upgradelerim mythic+'lardan. Zaten raidde de prot paladin icin upgrade yok gibi. Best stat item yok, duzgun tank trinketi yok... Hos dungeonlar da olanlar da dusmuyor zaten, 855 oldum hala dps ve alchemy trinketleriyle oynuyorum. http://i.imgur.com/omb1xBP.png ¯_(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 STAMINAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 x level item veren contente x+10 eleman aranan bi donemdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Dun legendary time warp yuzugumu aldim hemde soketli. Her fightta acilista bi tw veriliyosa sonra bitane kendim basiyom bitince. 5dk sonra bitane daha. Nasilsa bana bi debuff yok. Irk zaten troll ordan da bi haste geliyo. Acimadim bastim 200 crit enchantini, bugunde 200 crit gem takicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Jeeztro said: P.S: Depleted olan taşları tekrar şarj edebiliyorsunuz bu arada, aklınızda olsun. Nasi oluyo bu. Diyelim girdik bi +7. Biyerden sonra patladi herkes hs cekip partyden ayrildi. Ne yapmamiz lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 tekrar gireceksin, key'ı sokup challenge ı başlatacaksın. depleted key kullanıldığı için loot vermeyecek ve uyarısı görünecek. zamanında bitirince depleted key'ın depleted özelliği silinecek ama hiçbir loot verilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ilvl dramasında biraz dayancaksınız yapacak bişi yok, ya da en çok aranan role'ü oynayacaksınız. MOP'tan beri en çok oynanan spec'leri oynayan biri olarka ve eskiden bu kadar çok epic dağıtılmadığını hatırlatarak söylüyorum iyi kötü bir şekilde yer buluyorsunuz. achi istemeyen gruplar da var özellikle akşam ve pazar günler raidleri oluyor ama ben de bomboş sallana sallana gelen heriflerden rahatsız oluyorum. adam 15 dk video izlemiyor diye 10+ wipe yiyoruz. Bu yüzden yüksek ilvl isteyen pug'ları makul düzeyde olduktan sonra hakslı buluyorum, tanımadığın elemanları alıyorsun, doğal olarak adamın fail ihtimalini göze alarak ilvl'ı yüksek tutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Tank olarak hemen yer bulunuyor da bende kendime güven yok daha doğrusu tam okumadım instanceları falan ondan tatlı bir çekingenlik ürkeklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Hov +6 pug yapıyoruz adam heal atmayı unutuyor trashde beni heallediği sanıp kendi full candayken kendine heal spam atıyor vs vs nese 5 dakika ile odyn e geldik speardan kaçarken 10 saniye öyle koşuyor la geliyor 234432 kere spear insan instant minstant bişi atar yok cd ler bitti ben bi öldüm sonra bu eleman speardan çıkan sparklara yakalanıp 1 öldü 2. öldü bu sefer monk arkadaşı başladı afkurmaya yok sen tanksın interrupt etme felan la add 5-10 sny de cast atmadan ölüyor zaten priestin ölümüyle ne alakası var felan neyse dedi ben inettrupt edicem vs iyi dedim monk gibi mobile classla patlamaya öldü grp dan çıktılar ağır küfrettim :p Zaten priest almıcam daha hep parmak ucunda hissetiriyor kolay dungeonlarda bile sanki biraz zayıf kalıyor pala tank olduğum halde diğer healerlerle çok daha smooth gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Büyük trajedi yaşamışsın ama keşke imla kurallarını biraz uygulasaydın daha net alayabilirdik (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 +4 Warden için kaç ilvl gerekir tahminen? boost partisi arayacağım da elde var bi key sdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 boost partisine ilevel degil gold gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 yok öyle değil. +4 boostlayan ekipler var. key i sen getiriyosun onlar seni boostluyo. eskisi gibi değil artık devir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 aynen paraya maraya gerek yok. adamlarin senin keyine ihtiyaci var. hem 2-3 chest yapmak isteyen ama istedigi yere keyi olmayan adamlar var iyi gearli, iyi oynayan, cok batirmazsan seni boostlayacak. hem normal +4 falan bitirmek isteyen ama keyi olmayan adamlar var. her sekilde yaparsin yani 5 kurus harcamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 +4 key'e sahipsen zaten boostlayan kisi sen olursun abi matematikte bi yanlıs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 +4 oyle cok zor degil. ben ilk +2 girdigimde, oyle boost falan da degildi duzgun adamlar geldi sadece, gayet guzel yaptik, key +4 e upgrade oldu gittim onunla da baskalariyla girdim. kimseyi boostlayacak cok iyi oyuncu + 860 ilvl falan seviyelerde de degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 anlatamadım galiba. +4 key almıs bir adamın boostlanması icin grubuna +8/10 civarı adamları alması lazım. o adamların +4 key icin niye ugrassın? bi sebebi vardır muhakkak da ben bilmiyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 legendary + rng +4'den +8 seviyesinde kullanmak isteyeceğim gear çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar