bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 trait iyiyse relic en iyi şey zaten, relic demek silah demek en çok fark ettiren piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yok ya 865 incrase max rage prot için. Zaten o trait full meeh. Furry için daha iyi aslında %5 crit dmg arttırıyor inner rage açıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Abi full trait'i de buff''lıyor. Mesela max. 3 oluyorsa 4 yapıyor onu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 bingildak said: item levelı içine koyduğun relicler ile artıyor artifact knowledge gelen artifact powerların çarpanını arttırıyor Artifact knowledge alt kattaki research yaparak artıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 İki tane training var. Biri class hall upgrades diğeri artifact knowledge. Yeri değişiyor class a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 dün ilk legendaryim düştü o kadar fazla mythic, mythic plus raiding vs yapmış olmama ramen. Tüm guilde 2. legendaryler düşerken bana anca dün düştü veeeeeeeeee DEMONIC GATEWAYİ instant cast yapıp CDye girmeden 2 kere girmeni sağlayan Leggings geldi. TENKS BLIZZARd ama hemen arkasından mythic nythendria kestik. Inanılmaz kullandım legendaryi haha. Alıyorum rotu son saniyeye kadar yerimdeyim hop demonic gateywayle köşeye bırak, hop aynı şekilde geriye dön dps e devam. ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 110da 14 gün played sürem var halen düşmedi tilt oluyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 class hall mythic chest den bugün baya legendery alan olmuş. kesin çıkıyor gibi bişey dediler ama 2 karakterimede çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 bana nefarianın kafası düştü. Eskiden onyxia düşerdi bu da iyi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mortis said: DEMONIC GATEWAYİ instant cast yapıp CDye girmeden 2 kere girmeni sağlayan Leggings geldi. TENKS BLIZZARd Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 evet seal almayı unutarak world boss'a gittiğim için bu haftayı da sadece 23 gold ile kapattık. TY EVREN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Laurelin said: uzun uzun anlattimda kafa tutmadi senin gene :P uzun uzun yazmışım ama onları okumaya yetemediğin için kafa tutmuyor sanman da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 DarKRideR said: evet seal almayı unutarak world boss'a gittiğim için bu haftayı da sadece 23 gold ile kapattık. TY EVREN Coin attım 9 gold düştü. Çok da üzülme bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 DarKRideR said: evet seal almayı unutarak world boss'a gittiğim için bu haftayı da sadece 23 gold ile kapattık. TY EVREN coin al tekrar kes ve bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 chestten best stat 865 düştü bot, tişikkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Banada düşmedi daha Legendery. Umutla bekliyorum ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 legendary adının belirttiği gibi çok düşen bir şey değil zaten, bakma sen forumdaki ballılara. bizim guildde 5% falan düşme oranı aktif 110 oyunculara vurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 mmmmm coinli kesince saveli bosstan drop atıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 benim hatırladığım bossa ait coin hakkını saklıyorsun. kestin, coin basmadın. bir daha kestiğinde coin basmadığın için tekrar coin basma seçimi veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ben druidle levellamak istiyorum ama feral levellıcam. AMA 110 olduğumda direk restoya döneceğim. Burada bir kayıp oluyor mu trait falan verirsem yoksa traitleri saklıyıp 110 olduğumda mı kullanmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Düşen apleri biriktireceksin ve resto silahına basacaksın. Bu kadar. Kayıp olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Kısacası 110a kadar bişi yapmıcam feral artifact silahla ilgili olarak değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 110a kadar toplayacağın total AP'yi 110 olunca bi günde toplarsın, ki üstüne knowledge falan gelecek çok büyük bir kayıp yaşamazsın. Feral kasarken topladıklarını harca yani, daha rahat kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Absolut said: Kısacası 110a kadar bişi yapmıcam feral artifact silahla ilgili olarak değil mi :P 1-2 golden trai aç offspec olarak değişen bişi olmuoyr pek. Daha sonra main specte gömersin kazanacağın yüksek AP leri. Zaten tank olabilen ve hybrid classlar paralel harcıyor genelde bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 herkes pis horde mu oynuyor ya, alliance varsa mythic+ falan farmlasaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar