Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Revenant (2015)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Dün gece izledim ve BENCE hayal kırıklığı. Yani ne bekliyordum bilmiyorum ama bildiğin avrupa sanat filmi havası ve renklerinde geldi film. İnat etmesem uyuya kalırdım. Oscar'ı verirlerse sadece üzülmesin diye verecekler herhalde.

+ 1 ben de dün akşam izledim. rezillik paçadan akmış adeta...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam ayıyla döğüştü, atın içine girdi lan

deyip vermeleri lazım oscarı

ya film bittiğinde bu sene de olmaz heralde dedim ilk :D

Fakat rezillik bir durum yok, hangi kafaları yaşıyorsunuz anlamıyorum. Gayet güzel bir film ve diğer adaylara bakınca en olası Leo görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Açılış sahnesine bayıldım, tam aradığım tarz bir aksiyon çekimi. Film tabi ki aksiyon değil, ama sıkıcı da değil. İyi bir film genel itibariyle. Her şey standart üstü, yine de uyarlamayı kotaramamış gibime geldi yönetmen, can alıcı değl. İlerleyen yıllarda tekrar izlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Inarritu alır oskarı. Çok nuri bilge ceylan izlemiş ama olsun iyi yönlerini almış, oskarı da alır bence.

Yalnız aklıma takılan bi yer var filmde

Şimdi bu

Powaqa var ya şefin kızı. Bu kız nasıl o fransızların yanına düştü? Kızılderililerin asıl amacı fur ele geçirmek falan değil powaqayı kurtarmak. Peki onu kaçıran kim, fransızlara satıldıysa satan kim? Hani kızın izini sürmek için fransızlardan tüfek ve at alıyorlar, sonra kız tekrar fransızlarda çıkıyor falan buraları bi anlatmadılar sanki.

Sosyal ağlarda paylaş

çok da spoiler değil

uzun yıllar dağcılık/mağaracılık yapan birisi olarak, süper malzemelerimizle bile (goretex, polartec 1000, vibram) kışın en ufak yerimizi ıslatmazdık. Filmde lüzumlu lüzumsuz suya girdikçe filmden iyice koptum. öyle bir havada beline kadar ıslanacaksın ve hipotermiden 2 saat sonra ölmeyeceksin, 10 ayı saldırır ölmezsin, ama hipotermiden kurtulmana imkan yok.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Inarritu alır oskarı. Çok nuri bilge ceylan izlemiş ama olsun iyi yönlerini almış, oskarı da alır bence.

Yalnız aklıma takılan bi yer var filmde

Şimdi bu

Powaqa var ya şefin kızı. Bu kız nasıl o fransızların yanına düştü? Kızılderililerin asıl amacı fur ele geçirmek falan değil powaqayı kurtarmak. Peki onu kaçıran kim, fransızlara satıldıysa satan kim? Hani kızın izini sürmek için fransızlardan tüfek ve at alıyorlar, sonra kız tekrar fransızlarda çıkıyor falan buraları bi anlatmadılar sanki.

Bence silinmiş saheneler çıkacak bir 25-30 dakika orada görücez. Dediğin gibi eksik hikayenin orası.

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bu hikaye bir amerikan efsanesiymiş, üstüne şiirler, romanlar yazılmış, hatta 1970 yapımı filmi bile var.
Adam gerçekten yaşamış, hikayesi de oldukça ilginç, filme de oldukça yakın. Tabi zamanla işin içine abartı girmiştir. Merak edenler Hugh Glass'ı google'lasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...