Editor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ginaly said: öf amma overrated filmmiş. ayı sahnesi de tam bir facia. wut _? ban pls Olay sadece ayı sahnesi değilki konuyu filan bikeneara bırakın kurgu sahneçekimleri vs inceledinizmi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 çabukAYI. filmde boss fight var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ginaly said: öf amma overrated filmmiş. ayı sahnesi de tam bir facia. yok lan, bi tık üstü gerçekten ayıyla dövüştürmek adamı. çakma oscarla öldürür ayıyı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 vizyona girdi, giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 iMax'e gelmiş. Imax gitmeye uğraşmaya değecek bir görsellik efekt vb var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ayı var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Dün gece izledim ve BENCE hayal kırıklığı. Yani ne bekliyordum bilmiyorum ama bildiğin avrupa sanat filmi havası ve renklerinde geldi film. İnat etmesem uyuya kalırdım. Oscar'ı verirlerse sadece üzülmesin diye verecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 filme değil erkek oyuncuya verirler heral. Hoş film olarak ne var aklıma gelmiyo şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Absolut said: Dün gece izledim ve BENCE hayal kırıklığı. Yani ne bekliyordum bilmiyorum ama bildiğin avrupa sanat filmi havası ve renklerinde geldi film. İnat etmesem uyuya kalırdım. Oscar'ı verirlerse sadece üzülmesin diye verecekler herhalde. + 1 ben de dün akşam izledim. rezillik paçadan akmış adeta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 haftada 3 gun tavuk doner yiyorsunuz sonra dvd scr soyle boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Adam ayıyla döğüştü, atın içine girdi lan deyip vermeleri lazım oscarı ya film bittiğinde bu sene de olmaz heralde dedim ilk :D Fakat rezillik bir durum yok, hangi kafaları yaşıyorsunuz anlamıyorum. Gayet güzel bir film ve diğer adaylara bakınca en olası Leo görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 AtlaraFisildayan said: haftada 3 gun tavuk doner yiyorsunuz sonra dvd scr soyle boyle PUAHAHAHA beni böyle aşağılıcaklar bidaha film izlemem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 AtlaraFisildayan said: haftada 3 gun tavuk doner yiyorsunuz sonra dvd scr soyle boyle tavuk dönerin nesi var yav. isveçin resmi yiyeceği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Açılış sahnesine bayıldım, tam aradığım tarz bir aksiyon çekimi. Film tabi ki aksiyon değil, ama sıkıcı da değil. İyi bir film genel itibariyle. Her şey standart üstü, yine de uyarlamayı kotaramamış gibime geldi yönetmen, can alıcı değl. İlerleyen yıllarda tekrar izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 3 saat manzara seyrettik geldik. Oscar falan almamali. Edit tom hardy alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Inarritu alır oskarı. Çok nuri bilge ceylan izlemiş ama olsun iyi yönlerini almış, oskarı da alır bence. Yalnız aklıma takılan bi yer var filmde Şimdi bu Powaqa var ya şefin kızı. Bu kız nasıl o fransızların yanına düştü? Kızılderililerin asıl amacı fur ele geçirmek falan değil powaqayı kurtarmak. Peki onu kaçıran kim, fransızlara satıldıysa satan kim? Hani kızın izini sürmek için fransızlardan tüfek ve at alıyorlar, sonra kız tekrar fransızlarda çıkıyor falan buraları bi anlatmadılar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Film iyi (tu) powaqa Sanırım kız zaten onların elindeydi, şef açıklama yapıp atarlanınca direk verdi atları alsın gitsin hesabı, sonra başka bir sahnede boşuna vermedik o kadar atı gibi bir şey demişti biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 çok da spoiler değil uzun yıllar dağcılık/mağaracılık yapan birisi olarak, süper malzemelerimizle bile (goretex, polartec 1000, vibram) kışın en ufak yerimizi ıslatmazdık. Filmde lüzumlu lüzumsuz suya girdikçe filmden iyice koptum. öyle bir havada beline kadar ıslanacaksın ve hipotermiden 2 saat sonra ölmeyeceksin, 10 ayı saldırır ölmezsin, ama hipotermiden kurtulmana imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 aynen fantastik saçma olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Atski var işte Ayiya laf edeni de ayilar kovalasin isalla Ben sevdim sabahin 5inde imax versiyonu yag gibi kaydi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 axedice said: Inarritu alır oskarı. Çok nuri bilge ceylan izlemiş ama olsun iyi yönlerini almış, oskarı da alır bence. Yalnız aklıma takılan bi yer var filmde Şimdi bu Powaqa var ya şefin kızı. Bu kız nasıl o fransızların yanına düştü? Kızılderililerin asıl amacı fur ele geçirmek falan değil powaqayı kurtarmak. Peki onu kaçıran kim, fransızlara satıldıysa satan kim? Hani kızın izini sürmek için fransızlardan tüfek ve at alıyorlar, sonra kız tekrar fransızlarda çıkıyor falan buraları bi anlatmadılar sanki. Bence silinmiş saheneler çıkacak bir 25-30 dakika orada görücez. Dediğin gibi eksik hikayenin orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 karı da aşırı çirkindi be, hiç değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 inarritu (tu) gene erkek draması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Aslında bu hikaye bir amerikan efsanesiymiş, üstüne şiirler, romanlar yazılmış, hatta 1970 yapımı filmi bile var. Adam gerçekten yaşamış, hikayesi de oldukça ilginç, filme de oldukça yakın. Tabi zamanla işin içine abartı girmiştir. Merak edenler Hugh Glass'ı google'lasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Filme gitmeden balık yedik, ben bitiremedim, eve yeni döndüm şimdi elimle yiyorum. Koltugumda da bir farklılık var, sanırım genişleyen hayalarımla oturmaya alışmam zaman alacak. Manly/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar