sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 kazanın 2. araç ile hiç ilgisi yok ya. baya 3 metreden falan takip ediyor arkadakiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Eğer ikinci araç ciziksiz atlattiysa o kazayı, şoförünü başbakan şoförü falan yapalım. Herif ne manevra yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 martı çiziksiz atlattıysa başbakan yapmak lazım o zaman onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 En arkadan gelen araba bildiğin kazaya karışayım adrenalin olsun kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Rasmon said: martısın sen amk uçsana bak buradaki insanları bile birbirine düşürdün. sdfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 kitabı olan martı mı bu acaba canıtın livingstın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 En arkadan gelen tam bir aptal, olm abs var abanacaksın işte pedala. salak gibi korka korka basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bu martının gelecek 10.nesil yavruları insana evrimleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 kesin bilgi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 martıyı buldum bu arada Kadıköy'deyiz gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 anlık bir durum tabi ama otoyolda martı için durulmaz. mal önemli değil bu konuda ciddi bir kaza olsa kendin dahil, başkalarının hayatını tehlikeye atıyorsun. arkadaki arabada bebek var belki? amerika'da sağdan soldan geyik çıkıyor, direk devam edin diyor eğitmenler. hele martının son anda kaçabilitesi baya yüksek. yola atlayan küçük çocuk ile martıyı aynı kefeye koymayın anlık karar vermek lazım sahilde falan olsa tamam. mesela birkaç sene önce ben sabah erken saatlerde servisi beklerken, yolun ortasında 2-3 aylık yavru kedi gördüm, tam da o an 150 mt ileride ışıklar yeşil olmuştu, yola çıkamadım ama araçlar fazla hızlanmadığı için orta şeritten gelen servisteki dayı durumu fark edip durdu. bende yola atlayıp kediyi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 naptın sonra yavruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Rasmon said: kimse sormamış abi o martı niye yürüyerek karşıdan karşıya geçiyo? valla ilk aklima o takıldı benimde. Martı yolun ustunde niye yuruyor o kadar arabanın arasında. Hasta ac susuz falan heralde hayvan belli ki bir sorunu var. Birde o trafikte duran sofor ya baya acemi, bir anlık reflekle duruyor yada baya aptal. trafik kurallari vs bir kenara birak arkanda got gote 100 km le ilerleyen tonla arac var sen martıyı ezmiyim diye abanıyorsun frenlere. Boyle bir hata yaptıktan sonra "ama takip mesafesi lutfen" demenin bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 çünkü istanbul o kadar aptal bir şehir ki herkes benim gibi takip mesafesine uysa 750 şeritlik yol olması gerekir arabaların sığması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 o zaman siktir edelim kuralları soran olursa "istanbul pampa" deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ediyorlar abi zaten yani ben bişi diyemiyorum takip mesafesi tabi ki önemli ama bu şehrin çok daha büyük sorunları var, her iş çıkış saatinde acaba trafik akış hızı niye 3-5 km/s'e kadar düşüyor diye sormak lazım. boş yol bulunca insanlar gidebileceği maksimum hızla gitmek için götlerini yırtıyorlar sonları da videodaki gibi oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 son durum ne martı izmirlimiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 insan olsa durmazdım, martı için dururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 şehrin sorunlarını bahane edeceksek her şeye bahane ederiz. kurallar belli sebeplerden var. martı yerinde çocukta olabilirdi. ÖSTÖMBÖL ÖĞBÖ YÖÖGGGHH diyenler oto sanayinin yolunu tutmuş bile. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bingildak said: neden cunku icinde bulundugun trafik bu. arkandan gelen araba sana patlatıp, aracinin icindekilerin hayatını tehlikeyi soktuktan sonra gidip kurallari savunmak anlamsız. Bunun bilincinde olup kendini o tehlikeye sokmaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 aptal gibi araba kullanmayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bingildak said: şehrin sorunlarını bahane edeceksek her şeye bahane ederiz. kurallar belli sebeplerden var. martı yerinde çocukta olabilirdi. ÖSTÖMBÖL ÖĞBÖ YÖÖGGGHH diyenler oto sanayinin yolunu tutmuş bile. hehe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ehliyet kurslarinda takip mesafesi nedir? Ne ise yarar? Diye gosterilmesi lazim. Icimizde hala martiyi ezmeli gorusu tasiyan agir mallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 martıyı sayıları çok arttığı için ezmeli bencede. kafamıza sıçmaya çalışıyo şerefsizler. bi kere sıçtılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar