knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 agustos sonu cok boktan bir zamanda geliyor ya 1 eylul mgs 5 cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 evet ya bu hafta yada geçen hafta falan çıksaydı ne iyi olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 yine oturup max 2-3 hafta oynayacağız. sorun etmeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Hatta 2-3 hafta bile oynancak hali kalmadı adamlar major patch duyuruyor expansion süresinde anca çıkarıyor videolar, ptrde oynadıklarımız cube ile ilgili yaptığımız kombinasyonlar ile live olmadan kafada bitirdik zaten 2.3'ü -.- Zaten mgs5 geliyor hiç işim olmaz 2.3 ile şu saatten sonra gj blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 msgyi 15 saatte bitirip gelirsiniz merak etmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Lol mgs5 feature larına bakmamış olabilirsiniz de oyun outdoor sandbox (map olarak şuana kadar çıkan tüm mgs lerin toplaminin 20 kati falan, kurduğun ve genişlettigin baseden arastirip ekibine ürettigin 100 lerce gear silah attachment ile tahminim 200h+ bulabilir he hatta bir h&s gibi herşeyi lootlayip currencye dönüştürebiliyorsun araclarin mountun ve followerinda cabasi :D Edit: he hatta d3e gelemeyen pvp mgs5 te olacak :D buraya 5 video koysam d3 ten bile cok rahat adam çalarım :P hikaye ve atmosferdeki muhteşemliği saymıyorum bile... kojima's master piece inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 2.3.0 duyulduğun da bòyle hype yaptîydım ama isyan ettirdi blizz gerçek aşkı başka yerlerde aradım sniff sniff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 abi betayı oynadım ve betada bitirdim gibi bişey oldu oyunda. öyle cube dışında yeni birşey yok. cube ünde öyle efsane bir etkisi yok oyuna. ona göre beklemek lazım. eskiden 50 yi push luyoduk. şimdi 65-70 pushlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ptr oynamak çok saçma ya. 2000 comm buff var ve yani gearlanmak çok kolay. bi başlıyorum her sezon öncesinde, sezona kadar oynayıp sıkılıp yüzüne bakmıyorum. yine aynı şeyi yaptım 1000 paragon kastım tövbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 emre3877 said: cube ünde öyle efsane bir etkisi yok oyuna. insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 valla inş sen haklısındır. oturup oynarız keyifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Cube dedikleri oyuna yaratıcı bir mekanik getirmeleri değil zaten fazladan 3 legendary affix slot ve gene oyunda olan şeylerin bazılarının craftalnıp rerollanması bunun dışında köylü gibi farma devam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 İlerde ek özellikler eklerler küpe. Şimdilik bu kadarı yeter demişlerdir. Bir de bilinmeyen kullanımları var gibi. Mesela puzzle ring koyunca portal açıyor bir yere. Bu ve benzer olaylar da çıkar ileride :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 9 tane özelliği var küpün. Daha ne yapsın herifler yani. Eleştirel yaklaşalım eyvallah ama abartmayalım bunu yaparken. http://www.diablowiki.net/Kanai%E2%80%99s_Cube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bütün olayı farm üzerine kurulu oyunun zaten lol. az biraz mantıklı argüman sunun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Monkla barbari asagi cekmezlerse herkes monk/barb oynayacak. Sanirim release'de silent nerf gelecek bu iki class'a keza diger siniflar kendi iclerinde dengelendi su an. wd/dh/wiz/cru filan ~65 siniflar oldular, ne hikmetse monk ve barb ~70. Ben wizard dogdum wizard olurum ama gercekten tatsiz yani baska bir sinifin senden 5 lvl yuksek potansiyele sahip olmasi. Herneyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 nihlathak said: Ben wizard dogdum wizard olurum erkeğin hası ya. wizard kardeşim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 barbarian istediği kadar op olsun ya ben hammerdin oynıcam bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 simdi barbar mı op onu oynayalım o zaman bide build verınde tam olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Ben de tam barbarı bırakayım doktora geri döneyim diyordum. Bi tur daha dönelim bari Şimdi bu hammer vurunca attack speed veren bi zamazingo varmış, ww setle birlikte onu mu kullanıyoruz nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 hiçbir betaya katılmıyorum, oyun bitiyo sonra. Gelsin barbarla devam ederiz döne döne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 efendi gibi gelin poe oynayın, diablo ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 PTR'de sadece doctor'a baktım. Helltooth set nefis. İster cold, ister poison, ister fire. Akıyor gidiyor. Örümcekli set de fena değil ama bu sezon cold helltooth wd oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Forumlar da hala dart wd ye göre cok kötü diyorlardi. Dart 65 leri görürken hellthoot 50-52 ama sonlarda ufak bisiler degistirdiler noldu tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar