Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 winamp artık işimi görmüyor çünkü aynı sanatçının 10 albümü varsa onları ayırmadan alt alta koyuyor. ben albümleri de ayrı ayrı görmek istiyorum pıleylistte. winampın pıleylistinde hem estetik bir görüntü yok hem de hangi albüme geçtiğini anlayamıyorsun falan. aimp3 kasıyor, geçişlerde sorun çıkarıyor bazen. aimp3 ve winamp dışında böyle dinamik, şarkıların ayrıntısını gösteren bildiğiniz bir oynatıcı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yahu spotify fln kullan, sene 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 2015'le ne alakası var yahu. insan kendi arşivini iyi bir aracıyla dinlemek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 iTunes diye bi sey cıkmıs, ben denemedim ama iyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 foobar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 arşivde çok esrarengiz ulaşılamaz şeyler yoksa database'de olan şarkı/sanatçılardan istediğin gibi segmente arşiv oluşturabiliyorsun. her platformdan data kaybetme sıkıntısı, player sıkıntısı olmadan ulaşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Aimp2 kendi arşivini dinlemek için en kralı Her şarkıda dip bilgiler giriliyse itunes da kullanabilirsin, değilse itunes çile. Aimp klasör klasör yerleştiriyo listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 aimp 2. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 aimp2 ile ilgili iki sorum olcak: 1. Multimedia klavye destekliyo mu? 2. Bi şarkının ortalarındayken falan geri tuşuna bastığımda şarkının en başına mı gidiyo, bi önceki şarkıya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Foobar kullanirdim eskiden. iTunes ve Deezer kullaniyorum simdi. Kendi arsivimi de Deezer'a upload ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bingildak said: yahu spotify fln kullan, sene 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Arkadaslarınıza CD de çekiyor musunuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Kojiroh said: aimp2 ile ilgili iki sorum olcak: 1. Multimedia klavye destekliyo mu? 2. Bi şarkının ortalarındayken falan geri tuşuna bastığımda şarkının en başına mı gidiyo, bi önceki şarkıya mı? 1.galiba evet 2.interval kadar geri atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 araya kaynak yapayım. canlar android için de söylesenize bi tane pleyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 foobar bununla kullanıyorum http://slowboyfast.deviantart.com/art/VERONiCA-412978095 bir de ikincisi çıkmış ama çok bugluydu 1 e dönmüştüm belki şimdi iyi olmuştur http://slowboyfast.deviantart.com/art/VERONiCA-2-502481907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 imamizer said: araya kaynak yapayım. canlar android için de söylesenize bi tane pleyır. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2625426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Aimp2 kullanmadım, Aimp3'ü Black Onix skiniyle kullanıyorum memnunum. AIMP3 - BLACK ONIX Aimp3 harici denmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Deathblade said: Arkadaslarınıza CD de çekiyor musunuz hala? hee çekiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 tatava yapmayın foobar kullanın işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 foobar + monolite2 Skini biraz kendime göre düzenledim, şöyle bir şey kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Pc: Musicbee Android: poweramp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar