goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 300 lira verip alan arkadaşlar var umarım bomba gibi patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 lan şaka gibi ya 150 liraya oyun mu olur derken oyunlar 200 lira üzerine çıktı şaka gibi. 250 liraya oyun mu alınır lan. 250 liraya eskiden donanım alıyorduk das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Allkeysde bi haftaya 40 dolara iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Yalniz divisionu almadigimiz gibi bunu da almiycaz tabi ki. Demoyla "just the tip" diyip birakcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 tabi tabi hiç almadık division'ı ....... hatta ben geçen hafta 40 lira daha verip hiç survival pack'inide almadım salak arkadaşlarımın gazlamasıyla....... harbi malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bunu anlarım da division fazlasıyla parasının karşılığını veren bir oyundu. 150 lira verip hayatının anlamını tek bir oyunda bulmaya çalışmanın verdiği fakirlikten oluyor herhalde bu patlamalar. adamların end-game dışında yaptıkları içerik bile muazzamdı. hikaye belki en iyi değildi ama dünyadaki detaylar, şehir, ambiyans, product value paçalardan akıyordu. bu oyunun olayı gir pew pew yap çık. overwatch'un derinliği, competitive edge'ı olmayanı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Sam said: yani konsept olarak eklenmeye müsait de, şu ara türk veya müslüman faction eklemeleri şaşırtıcı olur böyle bir oyuna, en son bf1'de gördük yaklaşımı. m&b gibi kendimiz yapmazsak zor yani bizi taraf olarak eklemeleri dünya ekşın sahnesinden tamamen çekilmedikçe iskandinavya ve japonlar gibi. Abi turk olarak yeniceri degil de pre ottoman bisi koyarlar. Boyle kostum olarak daha janjanli olur. Yalniz baya kutuplasabilir oyuncular da oyle bi icerikte. Hani burda vikinglerin samuray kesmesi irkcilik tetiklemez de eyyubilerin hristiyan kesmesi ya da tersi sikinti yaratir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 evet esh, dediğin nedenden büyük ihtimalle eklenmez özellikle şu yıllarda. ufak ihtimal dlc olabilir tabii ama sanmam pek. division konusunda bıngıldak haklı, 2 gün önce girdim hala iyi oyun solo olarak bile. en ucuz new york seyahati hiç olmasa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 goldbären said: 300 lira verip alan arkadaşlar var umarım bomba gibi patlar. Bu forum beni şaşırtmaya devam ediyor asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 klasik paticik o ya. archage'e 150 dolarlar verildi bu forumda sdfsd. star wars vs say say bitmez hype yapılıp çöpe atılan oyunlar. ben artık yemiyorum valla. oyun çıktıktan sonraki yorumlara bakmak lazım. beta dönemi hayplar balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 GERÇEKTEN NE HYPE YAPTINIZ KARDEŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 BU OYUN İYİ OLACAK YA BEN SAMURAI OLMAYI PLANLIYORUM YA SİZ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Red said: klasik paticik o ya. archage'e 150 dolarlar verildi bu forumda sdfsd. star wars vs say say bitmez hype yapılıp çöpe atılan oyunlar. ben artık yemiyorum valla. oyun çıktıktan sonraki yorumlara bakmak lazım. beta dönemi hayplar balon. şunu hatırlatmayın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kkoyde dorocka gider 3 bardak Cin Fizz icer 200 lira hesap odersin, sesin cıkmaz, eglencen 3 saat sürer, ertesi gün bonus hangover gezersin, ama division a 180 lira verip 30 saat sonra end game yok bunda mehh patladı oyun deyip ağlamak, neyin kafası anlayamıyorum gerçektende. 10 saat oynatsın, arada girip casual 1v1 felan yaparsın, yetmiyor mu ? , witcher 3 den sonra bana da her hikaye boş geliyor ama napalım işte 200 liraya eğlendin bitti gitti. Adamlar 2 gun oyna bak diyor, seversen alırsın, bu abi, daha ne istersin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bu arada key muhabbeti donuyor bizim işyerinde, indirdim key istiyor vs diyor herkes, banada u have been inv maili gelmis icinde key yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 arkadaşlar ne olursunuz daha fazla hype yapmayın oyuna vücudum titreyerek sallanmaya başladı, hypedan dolayı alıp pişman oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Oyunda klasik olarak 3 tane warrior'la başlayıp sonra bi yığın daha warrior class ekleyeceklermiş. Yeniçeri'yi de eklerler muhakkak. İşte Yeniçeri olur, Sikh warrior olur, Redskin olur falan bi yığın bişi yaparlar. Single player campaign'e değil de mp'ye eklerlerl işte. Eski Rune'ün tadını verse yeter bu arada. Günde iki el atabilirsek tamam. Beta'da buna bakacağız işte. Overwatch'un derinliği demiş bir de bingil. Güzel espiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 ubisoft değilmiydi bu ya bir daha düşünün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Sorieno said: Eski Rune'ün tadını verse yeter bu arada. herkesin beklentisi bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 internet kafe klasigi once 2 saat cs 7.1 sonra uzerine yolluk rune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Rune ve Jedi Knight II'de kılıçları tokuşturmamış olan milenyaller şu oyunu neden hypeladığımızı anlayamayacaklardı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 niye oyle bir beklenti var ki cok farkli gameplay? rune ne oyundu yalniz. varligini unutmusum. simdi hatirlatilinca hayattaki yeri eksiklikmis bunca sene onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Karamboldü abi onlar, farklı gameplay dediğin. Yani net olarak faraş kazanırdı. Teknolojinin kısıtlamaları gereği dar alanlarda faraş gücüne güvenen olayı kazanıyordu. Burada daha yavaş bir gameplay var gibi. Daha yavaş = Daha çok taktik demek ama bunu nasıl yansıtmışlar göreceğiz. İyi fikir ve iyi potansiyel var, iyi işlemişler mi önemli olan nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 for honor'a mı yeniçeri eklicekler? sınıflara bi baksana viking, samurai, knight. ne bunlar? yeryüzündeki en popüler 3 savaşçı sınıfı. hatta bildiğimiz kadarıyla evrendeki en popüler 3 nonfiction savaşçı sınıfı. yanlarına yeniçeri koy, ne oldu? saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Sorieno said: Karamboldü abi onlar, farklı gameplay dediğin. Yani net olarak faraş kazanırdı. Teknolojinin kısıtlamaları gereği dar alanlarda faraş gücüne güvenen olayı kazanıyordu. Burada daha yavaş bir gameplay var gibi. Daha yavaş = Daha çok taktik demek ama bunu nasıl yansıtmışlar göreceğiz. İyi fikir ve iyi potansiyel var, iyi işlemişler mi önemli olan nokta o. rune un nesi karamboldu abi. ffa sinda bile battle axe mi viking greatsword mu iyi anlasilmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar