Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Honor

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

bunu anlarım da division fazlasıyla parasının karşılığını veren bir oyundu. 150 lira verip hayatının anlamını tek bir oyunda bulmaya çalışmanın verdiği fakirlikten oluyor herhalde bu patlamalar. adamların end-game dışında yaptıkları içerik bile muazzamdı. hikaye belki en iyi değildi ama dünyadaki detaylar, şehir, ambiyans, product value paçalardan akıyordu.

bu oyunun olayı gir pew pew yap çık. overwatch'un derinliği, competitive edge'ı olmayanı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yani konsept olarak eklenmeye müsait de, şu ara türk veya müslüman faction eklemeleri şaşırtıcı olur böyle bir oyuna, en son bf1'de gördük yaklaşımı. m&b gibi kendimiz yapmazsak zor yani bizi taraf olarak eklemeleri dünya ekşın sahnesinden tamamen çekilmedikçe iskandinavya ve japonlar gibi.

Abi turk olarak yeniceri degil de pre ottoman bisi koyarlar. Boyle kostum olarak daha janjanli olur.

Yalniz baya kutuplasabilir oyuncular da oyle bi icerikte. Hani burda vikinglerin samuray kesmesi irkcilik tetiklemez de eyyubilerin hristiyan kesmesi ya da tersi sikinti yaratir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet esh, dediğin nedenden büyük ihtimalle eklenmez özellikle şu yıllarda. ufak ihtimal dlc olabilir tabii ama sanmam pek.

division konusunda bıngıldak haklı, 2 gün önce girdim hala iyi oyun solo olarak bile. en ucuz new york seyahati hiç olmasa. :)
Sosyal ağlarda paylaş

klasik paticik o ya.

archage'e 150 dolarlar verildi bu forumda sdfsd. star wars vs say say bitmez hype yapılıp çöpe atılan oyunlar.

ben artık yemiyorum valla. oyun çıktıktan sonraki yorumlara bakmak lazım. beta dönemi hayplar balon.
Sosyal ağlarda paylaş

kkoyde dorocka gider 3 bardak Cin Fizz icer 200 lira hesap odersin, sesin cıkmaz, eglencen 3 saat sürer, ertesi gün bonus hangover gezersin, ama division a 180 lira verip 30 saat sonra end game yok bunda mehh patladı oyun deyip ağlamak, neyin kafası anlayamıyorum gerçektende. 10 saat oynatsın, arada girip casual 1v1 felan yaparsın, yetmiyor mu ? , witcher 3 den sonra bana da her hikaye boş geliyor ama napalım işte 200 liraya eğlendin bitti gitti.

Adamlar 2 gun oyna bak diyor, seversen alırsın, bu abi, daha ne istersin ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda klasik olarak 3 tane warrior'la başlayıp sonra bi yığın daha warrior class ekleyeceklermiş. Yeniçeri'yi de eklerler muhakkak. İşte Yeniçeri olur, Sikh warrior olur, Redskin olur falan bi yığın bişi yaparlar. Single player campaign'e değil de mp'ye eklerlerl işte.

Eski Rune'ün tadını verse yeter bu arada. Günde iki el atabilirsek tamam. Beta'da buna bakacağız işte.

Overwatch'un derinliği demiş bir de bingil.
Güzel espiri.
Sosyal ağlarda paylaş

Karamboldü abi onlar, farklı gameplay dediğin.
Yani net olarak faraş kazanırdı. Teknolojinin kısıtlamaları gereği dar alanlarda faraş gücüne güvenen olayı kazanıyordu.

Burada daha yavaş bir gameplay var gibi. Daha yavaş = Daha çok taktik demek ama bunu nasıl yansıtmışlar göreceğiz. İyi fikir ve iyi potansiyel var, iyi işlemişler mi önemli olan nokta o.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Karamboldü abi onlar, farklı gameplay dediğin.
Yani net olarak faraş kazanırdı. Teknolojinin kısıtlamaları gereği dar alanlarda faraş gücüne güvenen olayı kazanıyordu.

Burada daha yavaş bir gameplay var gibi. Daha yavaş = Daha çok taktik demek ama bunu nasıl yansıtmışlar göreceğiz. İyi fikir ve iyi potansiyel var, iyi işlemişler mi önemli olan nokta o.

rune un nesi karamboldu abi. ffa sinda bile battle axe mi viking greatsword mu iyi anlasilmazdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...