-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 abi en kötü BAS ZEPHYR'i sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bu oyunun steam controller icin bir setup ayar guide'ı gibi bişey varmı ya? ben beceremedim betasında bildiğin düzgün bir setup yapmayı. yapmış olan böyle hazır paylaşabileceği bi link 101 falan yok mu sdfs bir de en ucuz nerden alıyorsunuz oyunu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 http://i.imgur.com/bc2QBvD.jpg şuna baksanıza bi, adamı kesince on yüz bin renown geldi diyor. bug mı yoksa haxor'lu bi durum mu var? karşılaşan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 mikimmil https://i.redd.it/yw4fz40831hy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kekekekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mortis said: ama işte çok oynamadığım için oyunu hiç muscle memoryim gelişmiyor. her seferinde tekrar hah şunu yapacaktım bu abiity şöyleydi die hatırlamak zorunda kaliorum ve o kısa oyun periodunda da sürekli öldürüldüğüm için keyfim kaçıyor. bu bir dramdir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 biz ona kısaca yeteneksizlik diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 mortis yetenekli adamdir. fazla dusunmekten oynayamiyor sdfg. step by step yaklas mortits. kac gunluk oyun ki zaten. bu cocuklar senden bi hafta once baslamis ekmegini yiyorlar bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yetenekle alakası yok ya gerçekten oturup saatleri gömmeden olmuyor open beta sırasında anca 10 saat sonunda falan "idare eder" kıvamına gelmiştim warden ile bi de hakkaten gönül versem şu oyuna kesin gamepad filan alırdım, mouse ile çok kabız oluyor defans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 mayış yatınca alayım da tokatlayım ben hepinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yetenekle alakasi yoksa olmamistir o oyun zaten abi. simdi su asamada bi karar vermen lazim. oyun mu patato sen mi oynamayi bilmiyorsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 oyun güzel ya, dün 4 e kadar oynadım salak gibi zar zor geldim işe. Orochi ile ilerlemeye karar verdim bir süre. Ama özellikle sürekli zephyr slash spam şeklinde oynamamya dikkat ediyorum. Hatta minimum da yapıyorum. Biraz seviye yükseldi mi kimse yemiyor çünkü zephyr slashi mal mal dönüyorsun etrafta. Zaten yüksek seviye Orochi izledim, kimse kullanmıyor doğru düzgün. Duel oynamak arka arkaya iyi geldi bu arada. Sürekli 4 kişi girince , elimination, domination falan çoğu zaman ekstra ıvır zıvırla uğraşmak zorunda kalıyorsun, abilityler, 2. adamın gelip dalması, etraftaki moblar, bufflar falan derken çok farklı bir oyun haline geliyor . Zaten topu topu 4 gündür oynuyorum Başından beri öle oynadığımız için doğru düzgün karakteri anlama fırsatım olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 istediğin zaman söyle sana warlord a karşı taktikler çalıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 olur ya warlord a hiç denk gelmedim dün. :) bi dayak yiim de kendime gelim. Sanırım warlord saıysı az ya nerdeyse dün hiç görmedim brawl, 4v4 de falan da . Bu arada dün Truetalentın streamini izlerken , Warlord, Warden ve Nobushi turnuva kazandı şu zamana kadar muhabbeti oldu. Official turnuva mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 arcane said: yetenekle alakasi yoksa olmamistir o oyun zaten abi. simdi su asamada bi karar vermen lazim. oyun mu patato sen mi oynamayi bilmiyorsun sdfg. street fighter gibi işte abi, combosunu bilmemnesini ezbere edip uygulamak gerekiyor rakip yapabiliyorsa. şoryuken, hadoken atmalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oy4GySdgcao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 neyse bunun hype'ı da bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 hayir abi pang gibi bu oyun, tuslara basip oynuyorsun iste Sam said: arcane said: yetenekle alakasi yoksa olmamistir o oyun zaten abi. simdi su asamada bi karar vermen lazim. oyun mu patato sen mi oynamayi bilmiyorsun sdfg. street fighter gibi işte abi, combosunu bilmemnesini ezbere edip uygulamak gerekiyor rakip yapabiliyorsa. şoryuken, hadoken atmalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 oyunun hype'ı bitmedi henüz, ama mart ortası-sonu gibi azalır gibi daha da. biz eğleniyoruz epey, bazen 8-10 kişi olduğumuz da oluyor aynı anda. genelde akşamları fix 5 - 6 kişi oluyor. düzeltilmesi gereken konuları çok geçe bırakmadan hızlıca çözümlerlerse yeni patch'ler ile daha da uzun ömürlü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Pang ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 isthiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 klavye mouse mu gamepad mi bu oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 gamepad aslında daha uygun ama heyecanla farkında olmadan analog stickleri falan çok bastırıyosun parmakların yamuluyo bi süre sonra. stickler de aşınıyo parmaklar kaymaya başlıyo falan. iğrenç bi durum. o yüzden klavye mouse bence daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Hangisine daha alıskınsan o. Kültür mevzusu biraz. Eger ormandan cıkmıs medeniyetsiz bir konsolcuysan stick tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar