Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 xunn a peacemakerı iteledik, adam direp rolüne büründü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 jonq said: Oyun beni bir gün de baydı ya. War of the Roses bile daha keyifli idi. 10 kat iyiydi rahat şu oyundan, kıymeti bilinmedi ubisoft gibi reklamcı olmadığı için arkasında. şu haliyle bu oyunun hakkı 15-20$, ne oyun modunda çeşitlilik var ne de harita. steam'de benzeri f2p oyunlar var. social sistemi ve networking de tam bir facia. 60$ verip sonra tam dövüş ortasında "wait a minnit, resyncing host" vs mesajlarıyla donmak, oldu ubisoft. ha f2p olsa sıkılana kadar bir hafta oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 War of the Roses'ta 300 saat, War of the Vikings'te 130 saatim var. Valla yalan yok, bu oyunlardaki kadar eğlenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 iki tarafta da sudden death esnasında "error occurred, returning to menu". bravo ubisoft. beta deyip geçilecek bir durum yok çünkü oyun tasarımı angutça. düşülen maça tekrar girilemiyor hemen dönüp ki bunun olmadığı bir oyunu neredeyse hiç görmedim, bu fiyattakiler arasından hiç görmedim hele. tam böyle "konsol oyuncusuna bunu layık gördük" tasarımı. oyun grafik ve atmosfer olarak en başarılı, karakter çeşitliliği ve konsept tasarımları da başarılı, customization da fena değil. allkeyshop'ta fiyatlar dibe vurunca oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 nası bi networking çabası gerektiriyor reconnect bende merak ediyorum cidden, şu an 2player mario kodlasan ilk yapacagın şey olur şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 abi iki dk biz de görelim yok mu bi yerlere gidip oynamicak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 çok merak ediyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Allah belasını versin, sektörde bir daha iş bulamasın hangi tasarımcı "hedele has left the game" penceresinin iyi fikir olduğunu düşündüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 votekick yok, report yok, afk olanı drop yok. adam merdivene bindi, bütün maç boyunca kımıldamadı. f2p oyunlar şu kadar rezil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 sam oynadıkça deliriyor, delirdikçe oynuyor asdufhds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 3 günde doya doya delireyim, aklımda kalmasın. ow'de de öyle yaptım, rahat ettim hiç özlemedim. param cebimde kaldı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 controller deniyim dedim benim emektarı görmedi thank you ubisoft aslan gibi 20 liralık snopy oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 betaya nasıl giriyoruz ya kaçırmışım ben. hala vakit varsa bir denemek istiyorum oyun çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Oynayanlar pati discord'a gelsin solo tadı cıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 teknik sıkıntıları çözerler ya, division'da da betada cheat basmışlardı 1-2 günde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Oyunun PvP'si dark souls'un olması gereken herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 revenge cd olmadan inanılmaz broken, 2 piksel canla revenge açıp, biterken ataklara immune kalkan açıp, o biterken tekrar revenge açmak cidden tam bir "düşünürken ne çekiyordunuz" konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 birden fazla kişi dalarken adamın focus kimde değilse onun guard break abanması lazım öyle bi durumda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 karşı tarafın indikatörü nereden saldıracağını göstermese daha iyi olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 adam 30sn'de chain revenge 3 kere açtı 3 kişiye karşı, şaka gibi. of ne kadar iğrenç konsol arabirimi, esc/sapace kombolarıyla boğuşmadan maçtan bile çıkılamıyor. gereksiz faction war update geciktirmeleri bypasslanamıyor, illa seyrettiriyor filan. zaten o kadar anlamsız bir faction war sistemi ki yani her maçta onunla uğraştırması illa. sync yaparken oyundan bile çıkılmıyor, 1995-tier networking. alt+f4 ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 3 adam sürekli block yiyorsa tabiki açar adam. biriniz guardbreak atamadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 göstere göstere sallamayın doldurmasınlar. blok yapmak zor bir şey değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 göstere göstere sallamıyoruz, arkasından vuruyorsun gene otomatik blokluyor. arkadan blok çalışan bu türdeki ilk oyun herhalde. bleed'li ölmek üzere adama gelip biri koyuyor kill alsın diye, revenge açılıyor tam komedi yani. ayrıca mesele guard'dan gelen revenge değil sırf, gearını takınca injury'den inanılmaz geliyor zaten herkes öyle giyiniyor besbelli. adam canı düşük sınıf değilse kesin hp bitene kadar revenge geliyor, ama mesele bu değil. revenge bitince tekrar revenge, tekrar revenge açabilmek üstüste. revenge açılınca zaten salla babam salla, bedava knockdown ve interruptsız ataklarla en vurma özürlü adamlar bile iş yapıyor. ya da revenge sadece hp versin, god mode açmasın. neyse oyunu alanlar görür sonra nasıl nerf yiyeceğini bu olayın, ben şimdiden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 revenge net nerf yiyecek ama 3 kere üstüste revenge açtırmakta azcık sizin yetolugunuz kusura kalmayın en mantıklısı revenge barın diminshing dolması şu durumda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar