DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Kesinlikle çok başarılı bir oyun. Oyunu resmen sömürdüm %100 ile bitti platin kupamı da aldım ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 oynamadım ama me 4 alacağıma ps 4 alıp bu oyunu alırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 oyunu oynamadım da ost baya iyi, gaming playlistlerde denk geliyor. bi witcher bu horizon yaptığım işi bıraktırıp "neymiş lan bu" diye baktırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 oyna baya iyi oyun sen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Plat'lediğim 4. open world oyun olacak kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bismillah dedim daha opening cinematic'inde cortlamaya başladı. tek çözümü ps4'ü 2 saat idle bırakmakmış. ulan hani ps4 rahatlıktı amk https://www.gamespot.com/articles/horizon-zero-dawn-crashes-during-opening-cinematic/1100-6448351/ https://www.reddit.com/r/horizon/comments/5x5836/update_on_issues_with_the_opening_cinematic/?sort=new şuradaki sorundan var işte. sanırım bazı PS4 versiyonlarında varmış bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 fixlendi abi bu patch'i indirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 evet. benim problem başkaymış abi. 6-7sn'de bi donma oluyordu işte. orada yazan sorun sandım başta ama ana menüye kadar geldim, düzelmedi. oyunu play-asia'dan aldığımdan 3.5 atmaya başladım ama ps4'ü safe mode'da açıp, rebuild database çekince düzeldi neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 yorumlara baktım da oyun baya hoşuma gitti. şöyle bi paket var vatan bilgisayar'da. ps alacaktım bu ara bunu alsam mı bu oyunla beraber? uygun oluyor mu bu fiyata http://www.vatanbilgisayar.com/sony-horizon-zero-dawn-uncharted-4-ps-plus-3-aylik-uyelik-1-tb-slim-oyun-konsolu.html?OM.zn=category_top_sellers-w21&OM.zpc=PS719844266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 uncharted 4 100 lira desek horizon 180 lira 3 aylik ps+ 60 lira toplamda 340 lira yani konsol 1350 ye falan geliyor bence fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 cow of duty bundle disinda yoktu ben alirken, ona 1400 kusur verdim QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ben oyunu alana kadar hype ölmüş lvl 25 oldu karakter hala noob gibi bowu kullanamıyorum full spear gittim eheuh camp clear missionlarda adeta bir dağlı gibi atlayıp spear dance yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 İndirime girmedi mi hala ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Fin said: ben oyunu alana kadar hype ölmüş lvl 25 oldu karakter hala noob gibi bowu kullanamıyorum full spear gittim eheuh camp clear missionlarda adeta bir dağlı gibi atlayıp spear dance yapıyorum. Diğer silahlara alışman lazım. Ropecaster, Grenade lobber falan olmadan sadece bow ile çok zorlanırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bi yerden sonra cok op oluyosun ya sonlara dogru hic stealth falan kasmadim ben ya kosup gectim her yeri ya da bodozlama herkesi okla indirdim. bi tek ropecaster kullandim glinthawk lar icin onlarin da allah belani versin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 9 Mayıs'a kadar 134TL bilginize https://i.hizliresim.com/Eg4r0g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ahmedinejad said: yorumlara baktım da oyun baya hoşuma gitti. şöyle bi paket var vatan bilgisayar'da. ps alacaktım bu ara bunu alsam mı bu oyunla beraber? uygun oluyor mu bu fiyata http://www.vatanbilgisayar.com/sony-horizon-zero-dawn-uncharted-4-ps-plus-3-aylik-uyelik-1-tb-slim-oyun-konsolu.html?OM.zn=category_top_sellers-w21&OM.zpc=PS719844266 O bundle'ı alacağına ikinci el garantili PS4 Pro al. İkinci el de horizon al daha iyi. Konsol çıkalı epey zaman oldu zaten. Oynancak oyun çok, indirime ucuza diğer oyunları da alırsın. Slim pakete 1700 tl yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 main story bitti capital citylerdeki fable havasını çok sevdim witcher biraz daha medievaldı. 9/10 would bang aloy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ben de bugun bitirdim sonunda. son sahne feelz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Platinum Trophy alanlara ozel Theme ve Avatar odul olarak email atiyorlar. Simdi farkettim gelmis bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 bana kod gelmedi :( bos gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Well done, hunter. Here's your Platinum reward. Subject bu, arat emailinde vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 http://i.imgur.com/EtEtzBJ.png yok ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 ahah barbar turk oldugun icin ihtiyarlar vermemisler odulunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Ben oyunu ne aldım ne de oynadım bana mail gelmiş platinum trophy kazandınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar