progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Spoiler Sonda Dany gerizekalısı 10 tane Unsullied, bütün advisorları, ejderhasıyla kapının ödünde okçuların ve ballistaların menzilinde durdu bide gerizekalıca bir şekilde. Cercei daha önce düşmanları içinde diye koskoca Septi ve arada şehrin yarısını havaya uçurdu.Sonda direk ateş emri verse savaşı bitirmişti sdf. Cercei piskopatı onurlu diye mi saldırtmadı yani. Düşündükçe daha da kıl oluyorum diziye. Son sezon olmasa bırakırdım valla. Dexter'ın son sezonu seviyesine yaklaşıyor hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 (düzenlendi) temsili iron fleet Spoiler Mayıs 6, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Diğer kıtadaki şehileri kime emanet etmişti Dany? O kadar tatava yaptı zincirkıran diye ne oldu o köleler şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 (düzenlendi) Diğer kıtadaki şehirleri Daario'ya bırakıp gittiydi Westeros'a. Nooldu belli değil. bide 16. dakka da Dany'nin önünde starbucks bardağı duruyo sdf Mayıs 6, 2019 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 fake sanıyodum baktım hakkaten var ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 İsteseler böyle reklam yapamazlardı, istemişler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 (düzenlendi) arya aryayi oldurup oluyken bebegini doguracak ve thanos! zirvaliklara katkim olsun istedim. Mayıs 6, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 ultra rezalet bi bölüm. Spoiler en son keşke arya, cofri kılığında falan gelse ama. cofri'yi oynayan eleman da got'tan sonra oyunculuğu bıraktıydı, onun için de güzel bi son ziyaret olmuş olurdu sete falan. yapmamışlardır gerçi sanmıyorum. neyse. bi şey olsa da son 2 bölüm birden çıksa keşke de çabuk bitse ve kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Spoiler teleport olayının böyle vuku bulacağı çok barizdi. bütün herseyi son sezona bırakırsan millet oraya buraya HS çeker gibi gider. 2 sezonda güneyden winterfell'e giden karakterler 1 bölümde gider oldu lel. - bron sahnesi çok saçma kurgulanmış. tehdit edip highgarden'ı verdim aldım çok saçma abi. ulan winterfell e girmişsin. o handan çıkınca yakalayın asın iti dese napıcan bron? ha o diyalog şöyle gelişirdi; bron kapıdan girip şak diye oku atardı yine naber lan tırrrekler diyip crosbowu kenara salıp muhabbete girip bağlardın işi. akasya durağı tier olmuş malesef. - danny bariz mad queen olarak lanse edilmeye başlandı. sonda twist falan gelmez ise jon danny'i öldürüp şehri yakmasından kurtaracak gibi. çok kör göze parmak oldu çünkü. diktatörlerden kurtulmak için her diyet ödenecek yapacak bişi yok çekti. - cleganebowl geliyor. en büyük hype buna bende. - varys & tyrion diyalogları bölümün en düzgün yanlarıydı. sonunda eski sezonları hatırlatan güzel bir script gördük eh. ama varys muhtemelen gg olacak danny'i darbe teşebbüsü yaparken sdf. - jaime muhtemelen cercei'nin yanına kadar girecek öldürmek amaçlı ama bence kendi ölecek. öyle bir twist gelebilir. - euron'u da theon'un ablası öldürecek çok bariz. - dizinin en kral karakteri gendry oldu. hiç yoktan lord oldu misler gibi takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Şu balista geyiğinin dizi için bir kısayol olarak uydurulduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Sezonun en kötü bölümüydü. Ayıp gerçekten, ilk yarısı türk dizisi gibiydi bakışmalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 16 dakika önce, eldar dedi ki: Şu balista geyiğinin dizi için bir kısayol olarak uydurulduğunu düşünüyorum. Martin tarafından yazılan Fire and Blood’da da ballistalar tarafından öldürülen ejderhalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 (düzenlendi) Spoiler O kadar kolaysa 150 yil once nasil Targaryenler yonetmis butun kitayi 3 Dragonla. Mayıs 6, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Zorluk ballista gibi hantal bir silahla havada uçan hedefi vurmakta. Ama vurduktan sonra delmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 ballistalar rail gun olarak çalışıyor zaten. hem rail gun hem cannon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 vuran vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Uc de uc hatasız 10 km den indir ucani, 30 adimdaki beyaz sacliyi sag birak.. Lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 geçen sezon cersei BÜTÜN rakiplerini sağ bırakmadı mı görüşmelerde, neden o kısma bu kadar takıldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Cercei oldugu icin bide yancisi ikiside manyak ben bile yasatmam orada ki ordu o kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 47 dakika önce, Komutan dedi ki: Zorluk ballista gibi hantal bir silahla havada uçan hedefi vurmakta. Ama vurduktan sonra delmesi normal. Nereden bu kadar kesin konuşuyorsun? Daha önce ejderha mı vurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Hayır, ama fizikten biraz anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar