Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Hocam leak HD quality. 280p camur degil, haliyle sabirsizlik normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ben çişe bile gidemiyorum izlerken, yok yarısını tiviçten yarısını yutubtan kalanını bilmem nerden izlemek büyük başarı gerçekten sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 720p idi leak abi. twitchte ilk 30dk falan kesintisiz izledik. o linkler twitchi kaydedenler içindi. yt'da hemen kesildi zaten twitch'te kaldığı yere gelene kadar. http://www.dailymotion.com/video/x5x4eaw http://www.dailymotion.com/video/x5x4eax ses patates görüntü iyi. torrent: https://wetransfer.com/downloads/7e2175204a59d490bf21a6be077e4ef020170816041605/340005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 720p secenegi var ama 144 izlicem sirf burdaki oyle izlenir mi yeaaa muhabbeti yuzunden xde xde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 telefondan izleyenler fav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 xenus un linkler patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya bir şey sorucam ghost ölmüşmüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ben indirdim linkleri patlamadan izliyorum şimdi. torrent de aynı kalitedeymiş ama bendeki rip 1100mb bişi. yeni link gelmezse bi yere yüklerim pati için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Llama said: ya bir şey sorucam ghost ölmüşmüydü Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 tıkla izle sitelerde yayın var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 s07e06 hmm ilginc, bu gecen seneki leakler dogru cikti %100. birde 2 versiyon var sd olan 1gb falan ve 2 parca. hd olan 1.92gb ve daha upload etmeyi basaran yok gibi duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya yapmayın ya arkadaş gandalfın kartallarından ne farkı var alalsen şimdi bu durumun kafayı yedim şuan edit: walking dead olmuş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 deep patiden paylaşsın birileri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 /r/freefolk'da cikar yakinda, oradan bakin iste. Burada paylasmayin, ugrastirmayin silmekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ee bütün söylenenlerin hepsi çıktı şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 canlarım bu densizler için sizi bırakmanın haksızlık olacağını düşündüm, daneriz gibi döndüm alevlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 GERGE said: /r/freefolk'da cikar yakinda, oradan bakin iste. Burada paylasmayin, ugrastirmayin silmekle. Freefolk spoiler kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Llama said: Xxxx Şöyle şeyleri spoya alsanıza abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ShadowFax said: Şöyle şeyleri spoya alsanıza abi spoiler mi ? bu dediğimin nesi spoiler allasen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Degil abi zaten, vaktinde leak'i okuyan zaten fark etmistir ne kadari cikti 5 bolumde. Okumayan da okumamasi gerektigini ogrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 var mı link olan? öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 /r/freefolk'da verirler, ama dendigi gibi spo dolu orasi. Leak arama riskinden say onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 beklenenden düşük bi bölümdü. leakleri falan bilmiyorum ama olayın gidişatı çok belliydi zaten, pek şaşırtmadı. sadece drogon'un kendi başına bişiler hissedip jon'u kurtarmaya gideceğini ve jon'u kurtarırken öleceğini düşünüyordum. whitewalkerların instant kill skill'i olması çok kötü oldu gg wp westeros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Llama said: ya yapmayın ya arkadaş gandalfın kartallarından ne farkı var alalsen şimdi bu durumun kafayı yedim şuan edit: walking dead olmuş dizi kitaptan ayrıldığından beri lotr çakması bi sürü sahne oldu zaten. daha dün yazmıştım. Xenus said: mesajların hepsini okumadım ama dizide "I wish you good fortune in the wars to come." kalıbını kullanan herkes (arthur dayne, mance rayder) öldü. deathflag'ı açtılar. jon zaten gandalf gibi göçecek diyardan büyük ihtimal. hayatı night king'e bound gibi abuk bi twist gelebilir ne biliyim. https://www.youtube.com/watch?v=YMWEjWMP6a0 https://www.youtube.com/watch?v=6Mr076-xwo4 şu da pippin-palantir. harbiden sağlam esinlenme var. yüksek bütçeli bölüm ama iyice hollywood sığlığına bağladı ya 7x6 benjen niye jon'la gitmiyor, 5 sn'de ölüyor. night king niye 5000 mt ilerideki dragon yerine önünde immobile duran dragona atmıyor mızrağı. jon da danaryos'u seksler haftaya. dizinin temposu uçtu iyice. daha 2 bölüm önce tanıştılar lan dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 hbo temsili: http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/018/012/Screen_Shot_2015-05-12_at_3.31.31_PM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar