Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 jaime'yi kurtaran kişinin öldüğünü düşünüyorum. bronn muydu yoksa dick zaa mı. bence dick kurtardı ve öldü. en azından birinin orda ölmesi lazım. tyrion çok ikilemde kalıyor kıçında patlicak bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Red said: jaime'yi kurtaran kişinin öldüğünü düşünüyorum. bronn muydu yoksa dick zaa mı. bence dick kurtardı ve öldü. en azından birinin orda ölmesi lazım. tyrion çok ikilemde kalıyor kıçında patlicak bir şeyler. Kurtaranın parmaksız eldivenleri gözüktü, onlar da Bronn'da var. Ama öleceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 lan nası bi epic bölümdü izlerken hayvani gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 bronn 100% gitti. altınlarının düşmesini falan gösterdiler death flag direk. alevin çoğunu o yemiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Giovanni said: Om Ema'ya laf yok lan. O diyorsa, yanlış bile olsa doğrudur. slacktivist bey siz karışmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Emaleth said: neden? çünkü hayatımda daha iyi bişey seyretmedim! Bu ne boş, ne abartı bir laf ya. Arka Sokaklar falan mı izliyorsunuz sivilde? CGI'lar, savaş(!), koca koca orduların her bölüm binlerce km. teleport olması falan HER ŞEY rezalet ya. "Fewer" hariç hiçbir yerinden keyif almadım bölümün. Yazık. Dizinin çıkış günleri Pazartesi sabahı olmasına rağmen çıkmamış bölümün leak'ini bölüm sayısı veya "leak" ifadesi belirteden yazan arkadaşlar spoiler içine de alsalar bir şey ifade etmiyor bu arada, belirtmeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 yav 4. bölüm bitti artık birilerinin ölmesi gerekmiyor mu? Grrm olsaydı özledik reyisi, jaime mesela ateşte öleydi falan bari göreydik, neye kurtuluyor, cersei bacımın zaten bi sözlüsü var artık, jaimeye ihtiyaç da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Bu mu efsane bölüm allase? Savaş görmeye görmeye standartlarınız baya düşmüş. Geçen seneki Wun wun rezaleti yine gözümüze sokuldu. Olm ejderhan var önden atlı gönderion. Saldıracaksın madem ne diye hatta karşıdan girion. Paralel girsen silkip atıcan zaten ordunun yarısını. Devasa savaş makinesi var gidip kafa atıon. Çık menzilden atlılar halletsin. Senin askerlerin düşman hattına girmiş üstlerinden ateş yağdırıon. Ateş seninkileri yakmıyormu anasını satim. Jaime yi ejder kapsa havada, bölüm sonuna da elini kestikleri sahneden sonra çalan müziği koysalar gerçek bir GOT bölümü olurdu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Ağza bal çalarak gidecek ve bitecek bu dizi belli oldu :D Ejderha sahneleri iyi güzeldi emeğe saygı gerçekten AMA savaş genelinde bi o bastardlar savaşındaki keşmekeşi hissettirmedi bana çekimler, ki tam KAOS olması gereken bir savaştı. Farklı bişiler yapmışlar ama bilemedim. Bir iki arkadaşın söylediğine katılıyorum. GoT'un hakkı o son sahnede ya Bronn'un ya Jamie'nin yanarak ölmesini gerektirirdi. Hatta Bronn o arbaletin üstünde yanarak ölse yeriydi. Koca at arabalarını yol boyu tekte havaya uçuran alevden iki zıplamayla kaçabilmeleri so hollywood. Bizim cücük ne etmeye gitti savaş sahasına? Yanındaki Dothrak'ın "sizinkiler dövüşemiyor" deyişi (facepalm) Ejderha olmasa bariz dayak yiyeceklermiş, ona rağmen başabaş kayıpları vardır asdf Jon'un çok da derin olmayan mağaralarda ilk insanlara ait resimler keşfetmesi ve ana karakterlerin varlığını öğrenmesi 6 sezon süren ak yürüyenlerin orada resmedilmiş olması... Westeros arkeologları çalışmıyor hiç belli ki. Arya vs Brienne (tu) Sansa neyine triplendi onu anlamadım, sevinsene işte artık kardeşin adına, hala neyin fitnesi bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Flameoffear said: Bu mu efsane bölüm allase? Savaş görmeye görmeye standartlarınız baya düşmüş. Geçen seneki Wun wun rezaleti yine gözümüze sokuldu. Olm ejderhan var önden atlı gönderion. Saldıracaksın madem ne diye hatta karşıdan girion. Paralel girsen silkip atıcan zaten ordunun yarısını. Devasa savaş makinesi var gidip kafa atıon. Çık menzilden atlılar halletsin. Senin askerlerin düşman hattına girmiş üstlerinden ateş yağdırıon. Ateş seninkileri yakmıyormu anasını satim. Jaime yi ejder kapsa havada, bölüm sonuna da elini kestikleri sahneden sonra çalan müziği koysalar gerçek bir GOT bölümü olurdu işte. danaryos'ta öyle askeri zeka mı var abi. egosu zaten baya tavan. ejderhanın üstünde allah gibi hissediyordur. ateşi sıkarken de tepeden bakıyor ona göre sürer. zaten piyade yok ona göre konumlanıyordur atlılar. biraz suspension of belief tabi. atlıları niye karşıdan getiriyorsun dersende geniş alanda atlı charge için en uygun taraf olabilir. zaten eze eze kazandılar ejderhayı bekletse o zaman atlılarda zaiyat daha fazla olurdu. hani düşman zaten ona göre kendini konumlandırır. önden sadece dragon'u salsa tehlike ilk savaşta bi trick çıkabilir hatta çıktı da işte arbalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Ben bunun daha beterini de gördüm geçen gün. Dunkirk diye bir film seyrettim sinemada. Güya Almanlar İngiliz ordusunu kıyıya sıkıştırmış, İngilizlerde ne moral var, ne doğru düzgün silahları kalmış, ne de orduyu İngiltere'ye hızlı bir şekilde taşıyabilecek kadar nakliye gemileri var. Almanlar dalsa hepsinin işi bitecek. Ama her nedense Almanlar bir türlü saldırmıyorlar. Aradan 8-10 gün geçiyor ve neticede İngilizler bütün orduyu İngiltere'ye taşıyorlar. Mümkün mü öyle bir durumda Almanların saldırmaması? Ancak Holywood senaristlerinin kafasından çıkabilecek saçma bir senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 deneris'in amacı ve önceliği yükleri yoketmek değil miydi ? yanında bonus askerlere de salça oldu biraz. yanında ordusunu götürmesi normal. ejderha ölmüyor da kendi ölebiliyor yani. sadece ejderha'ya odaklı binlerce kişi olduğunda illa götüne ok yer. bi de ilk ciddi aksiyonu olduğu için tek başına gitse komik olurdu. bi de millet hep kalisi'yi cersei'ye karşı eşitliyorlar diyor da kim takar cersei'yi abi mavi gözlü reise karşı eşitlemeye çalışıyorlar ki seneye o son final daha dramatik olsun. şuan kalisi kaybetmeden mavi gözlü reis gelirse. verirsin dothraki'lerin eline dragonglass, yukardan da ejderha 3 dakikada temizlenirler. dothrakiler de bence önümüzdeki bölümlerde sayıca azalıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Red said: deneris'in amacı ve önceliği yükleri yoketmek değil miydi ? hala niye yok etti anlamadım ben yalnız binlerce atlısı yok mu bu kadının "alın taşıyabildiğiniz kadarını yiğitlerim" dese zaten dothraki silip süpürür onları, hem moral olurdu hem de erzak ihtiyacını karşılardı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Xenus said: bronn 100% gitti. altınlarının düşmesini falan gösterdiler death flag direk. alevin çoğunu o yemiştir işte. Bronn Jamie'den önce giriyor suya arada kalan Jamie ona bir şey olmadıysa Bronn'un yanma şansı pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 neutrino said: axedice said: İlk kitaptaki olay büyü, 1 defalık bişey. Dizide baya yanmaz yapışmaz tava muamelesi yapıyorlar. Bir defalik degil, danynin abisini drogo altin dokup yaktiginda bile 'gercek ejder ateste yanmazdi' falan demisti. Bilinen bisey yani targaryenlerin ateste yanmadigi. low quality bait bu mu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Low quality bait derken? Kralice birden fazla girdi atese onceki sezonlarda, hic birinde yanmadi. Dothraki beylerini yaktigi yerde de sag salim ciktiydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Komutan said: Ben bunun daha beterini de gördüm geçen gün. Dunkirk diye bir film seyrettim sinemada. Güya Almanlar İngiliz ordusunu kıyıya sıkıştırmış, İngilizlerde ne moral var, ne doğru düzgün silahları kalmış, ne de orduyu İngiltere'ye hızlı bir şekilde taşıyabilecek kadar nakliye gemileri var. Almanlar dalsa hepsinin işi bitecek. Ama her nedense Almanlar bir türlü saldırmıyorlar. Aradan 8-10 gün geçiyor ve neticede İngilizler bütün orduyu İngiltere'ye taşıyorlar. Mümkün mü öyle bir durumda Almanların saldırmaması? Ancak Holywood senaristlerinin kafasından çıkabilecek saçma bir senaryo. danaryos da hitler'e denk stratejik kapasiteye sahip anlamına geliyor olabilir bu durumda. (:P) şaka yaptım ama düşününce casterly rock çıkartması barbarossa öncesi girit'e paraşüt indirmeceye denk tam olarak lol. şaka bir yana da, o sahneyi dikkatli izleyince zaten süvari ile piyade hattı savaşır halde, piyadeyi hedeflerse dötrakiler de yanacak. o nedenle çok anlamı bulmadım eleştiriyi. warhammer tw gibi işte, boss 5000hp'li ve uçar halde olsa da tek başına yollanmıyor. melee'deki kendi askerlerine aoe atıp öldürmüyor. onun haricinde bayağı bir ateş üfledi, hatları bozdu, arkadaki okçuları dağıttı filan. taktik bir hata yok scorpion'un kullanılmaması dışında savaşta. süvarinin çevirmesi ya da arkadan saldırması da mümkün değil çünkü nehri arkalarına almış durumda lannister ordusu. battle of the bastards'daki komedi yarım ay ile hapsetme absürdlüğünden sonra burada bir sıkıntı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Tim said: Low quality bait derken? Kralice birden fazla girdi atese onceki sezonlarda, hic birinde yanmadi. Dothraki beylerini yaktigi yerde de sag salim ciktiydi mesela. danyde plot armor var. yoksa targaryenlerin yarısı ya ejderha alevinde yada yangında şunda bunda yanmıştır. en ünlülerinden biri şu http://awoiaf.westeros.org/index.php/Aerion_Targaryen rhaegarda summerhall yangınında doğuyor hatta orada da 2 targaryen kebap oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Hocam Arya'nin sparring scene i bayagi bayagi iyi. Kilici arkada saklamasi, her iki elini de kullanmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Xenus said: bronn 100% gitti. altınlarının düşmesini falan gösterdiler death flag direk. alevin çoğunu o yemiştir işte. Ateşe daha uzak olan, leather armorlu Bronn o suda ölüp her yerinden plate akan altın elli çapa gibi Jaime sağ çıkarsa büyük fail olur. Altını düşmüş falan gibi fantastik derin felsefe öğelerini bence yanlış dizide arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 7x4 Güzel bölümdü, uzun uzun diyalogları özlemişiz. Süper hızlı geçmediği için eski havasını verdirdi. arya sansa yüzleşmesi süper, little finger herkesten diss yiyor zaten, braninde chaos is ladderı çok hoşuma gitti benim. Nerden biliyo hanuuna goyn oldu serçe parmak. Ölecek herhalde Dany, daha ilk başta saldırmalıydı da işte mal mal hareketler yaptı ordusunu bölüp, acaba tyrion ve örümcekten plot twist görebilir miyiz? Savaşta sıkıntı yok, aslında dany orda blitzkreig yapıyor tam anlamıyla, yardı geçti ejderiyle savunmanın en güçlü yerini, oradan atlılar aktı ordunun arkasına sarktılar falan fıstık. Ki baya da efektif kullandı ama erzakları falan neden yaktı anlamaıdm, belki erzakların ufak bi kısmını yakmıştır. turkomanlarıda özlemişiz, at üstünde ok atmalar at ayağı kesmeler falan süper.(tu) Bu arada arya > drogon heh. NŞA da bu 4 bölüm 1 sezon olurdu, dolu dolu keyifle izlerdik ama aceleleri var anlaşılan, ilk 3 bölüm özet gibiydi zaten, bu bölüm yavaşlamış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 resmen artık bitse de gitsek havasına girmişler. yani film, dizi izlerken öyle ufak tefek şebelekliklere çok takılmam ama şu nedir ya allah aşkına? jamie at üstünde sahilde koşturuyor, attan düşüyor ve sanki mariana çukurunun dibini boyladı. lan atın üstünden düşsen düşsen 2-3 metre uzağa düşersin. şimdi insanlar jamie sudan çıkar mı çıkmaz mı onu tartışıyor. bakın gene diyorum, tutarsızlıklar, saçmalıklar olacak; ama bölümü, ana karakterlerden birisiyle ilgili hem de böyle saçma bitirmek itici değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Yok be Hun, J Kendi düşmüyor attan, soldan deparla gelip eleman üstüne bodozlama atlıyor denize düşürüyor.Derinlik konusu ise illa beach olacak değil ya :) Bak Baküye gittik bam atla denize sahilden atlantise kadar yolun var, kıyımıyı yok :) ama genel olarak ufak tefek şeyler var, maksat eğlenmek işte ya sonunu görelim diye izliyoruz ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 koskoca dorne'u patates ettiler jaimeyi mi boğamayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar