Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Amaan, neyse, lost cause. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Hahaha hayır baggio öyle ucuz kaçamazsın neyse ki pmle geliyor alıntılar Emeki Albay Silecek Kaldıran said: Başkalarının spoiler hassasiyetini umursamayıp bunu da cool sanan insanlar bile tükenmemişken diziler neden kaliteli olsun ki. Evet çünkü ejderhalarla dothrakilerin saldıracağını kimse tahmin edemediği için spoiler içinde yazmayınca herkesin dizi zevkinin içine etmiş oldum. Amaaan neyse nerden anlayacağım zaten, dünya dediğin siyah ve beyaz çizgiler, benim bu anlayışsızlığım da DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI =(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Hah işte tam beklediğim saçma sapan justification dolu, çarpıtmalı, "ne var ki herkes tahmin eder" diye genellemeli saygısız spoilercı cevap. Keşke yüzlerce saygısız dangozdan bir gram farklı olsaydın :) Farklı olamayacağını az çok tahmin ettiğim için silmiştim, cidden özel mesajla da mı geliyormuş alıntılar, VAY BEE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 axedice said: Emeki Albay Silecek Kaldıran said: Başkalarının spoiler hassasiyetini umursamayıp bunu da cool sanan insanlar bile tükenmemişken diziler neden kaliteli olsun ki. Evet çünkü ejderhalarla dothrakilerin saldıracağını kimse tahmin edemediği için spoiler içinde yazmayınca herkesin dizi zevkinin içine etmiş oldum. Amaaan neyse nerden anlayacağım zaten, dünya dediğin siyah ve beyaz çizgiler, benim bu anlayışsızlığım da DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI =(((((((( spoiler konusunda az adam ol plx. kalkıp 4chan jargonuyla hüehüehüe yapınca haklı çıkılmadığını da öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Sabonis güzel geçirmişsin, ağzına sağlık. Böyle gevşek gevşek LEELLELE yapan tiplerin ağzına vuracaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 missandei ile danerys'in küskü muhabbeti icimi gicikladi. su sahneden yola cikip 18+ bi spin-off cekseler mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 axedice bahsettiğin olay illa gerçekleşecek olabilir ama bu bölümde olup olmayacağını duymak istemiyor olabilir insanlar, ısrar edersen sonraki bölümü annenle izleriz çekirdek çitleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ya evet ya artik meme filan gostermiyorlar hic..ben shameless acayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sabonis saksıya koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 oo linç, alırız bi dal http://www.ranthollywood.com/wp-content/uploads/2015/06/Robb-stark-popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 O dünyada Ulubatlı Hasan olmaya en uzak karakter Bronn takımını taşıyor. Teşekkürler HBO. O balista da Qyburne girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DGn8totXYAA6rHz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ASDİAŞLİASŞLDİDŞFGKLŞD Sol alttaki amca acaba spoiler yedim mi diye düşünyor olsaydı tam bir paticik portresi çizebilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Bu güldü diye gülesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Leaki spo tagsiz koyan ılıktır. ama normal seyrinde yayınlanan bölüm sposuz olabilir diye düşünüorm. Tabi bu fikrim çok tartışılıp reddedildi, açtığım topik kitlendi falan. Ama leaki sposuz yapmak çok büyük ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Sezon 8, 1. ve 2. bölüm leaki var. Okudum gercek mi bilmiyorum ama gercek degilse bile sallayan gayet guzel sallamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 leakleri konuşmak isteyenler ayrı bir başlık açsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 http://i.imgur.com/cjTkIqA.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Saeros said: sabonis said: ooo "o kadar iyi değildi"yi geçtim direk "çok boktan bölümdü yeaaaa"cılar gelmiş. circle tamamlanmış bu arada ejderhayı bilgisayar oyununda gamepad ile kontrol ediyor gibi milimetrik kontrol etmesini bekliyor muyuz? hiçbir şey beğenmeyip bi de üstüne bok atmak moda oldu :D "şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu"yu anlarım da yüzlerce binlerce kişinin emeğini akıttığı şöyle bir bölümden sonra "savaş sahnesi çekemiyor bunlar bok gibi olmuş" demek gerçekten uyuzluk https://www.youtube.com/watch?v=w39HqtxKV98 şimdi izledim de, baya iyi ya behind the scenes. izlemeyen varsa kesin izlesin. ne kadar emek ve plan program ile yapıldığını görün yani ha savaşın size saçma gelen yerleri olmaz mı, illa olur, ama adamlar 1001 tane şeyi düşünüyor şu savaşı çekerken, öle hah çekelim diyince çekilmiyor. aylar öncesinden hazırlık yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 kitapta cekilen savas sahneleri daha iyiydi, kostumler filan daha detayliydi bi kere ve kareografi eziyordu bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 nerden izliyonuz bunu ya. hbo'ya üye olmayı bile denedim region lock'dan başaramadım. arkadaş ne torrent var ne bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 rofl rarbg ye yayından 1 saat sonra düşüyo, ha tr'ye kapalı site ama onuda halledebilirsin yani, vpn diye bişey var sonuçta ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sabonis said: Saeros said: sabonis said: ooo "o kadar iyi değildi"yi geçtim direk "çok boktan bölümdü yeaaaa"cılar gelmiş. circle tamamlanmış bu arada ejderhayı bilgisayar oyununda gamepad ile kontrol ediyor gibi milimetrik kontrol etmesini bekliyor muyuz? hiçbir şey beğenmeyip bi de üstüne bok atmak moda oldu :D "şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu"yu anlarım da yüzlerce binlerce kişinin emeğini akıttığı şöyle bir bölümden sonra "savaş sahnesi çekemiyor bunlar bok gibi olmuş" demek gerçekten uyuzluk https://www.youtube.com/watch?v=w39HqtxKV98 şimdi izledim de, baya iyi ya behind the scenes. izlemeyen varsa kesin izlesin. ne kadar emek ve plan program ile yapıldığını görün yani ha savaşın size saçma gelen yerleri olmaz mı, illa olur, ama adamlar 1001 tane şeyi düşünüyor şu savaşı çekerken, öle hah çekelim diyince çekilmiyor. aylar öncesinden hazırlık yapıyorlar. herifler bildiğin yanmış yani o ilk üflemelerde, orda bile nası bi risk var belli değil, hele o geri sayım bölümü, ve sonra 11'e kadar sayması falan, birinin kostümünde bi sorun olsa 11 saniye yeterde artar kalıcı hasarlık bi durum yaratmaya veya belki ölüme bile götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bu ne cehalet yardım edesim gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar