Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Hahaha hayır baggio öyle ucuz kaçamazsın neyse ki pmle geliyor alıntılar

Emeki Albay Silecek Kaldıran said:
Başkalarının spoiler hassasiyetini umursamayıp bunu da cool sanan insanlar bile tükenmemişken diziler neden kaliteli olsun ki.

Evet çünkü ejderhalarla dothrakilerin saldıracağını kimse tahmin edemediği için spoiler içinde yazmayınca herkesin dizi zevkinin içine etmiş oldum. Amaaan neyse nerden anlayacağım zaten, dünya dediğin siyah ve beyaz çizgiler, benim bu anlayışsızlığım da DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI =((((((((

Sosyal ağlarda paylaş

Hah işte tam beklediğim saçma sapan justification dolu, çarpıtmalı, "ne var ki herkes tahmin eder" diye genellemeli saygısız spoilercı cevap. Keşke yüzlerce saygısız dangozdan bir gram farklı olsaydın :) Farklı olamayacağını az çok tahmin ettiğim için silmiştim, cidden özel mesajla da mı geliyormuş alıntılar, VAY BEE.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Emeki Albay Silecek Kaldıran said:
Başkalarının spoiler hassasiyetini umursamayıp bunu da cool sanan insanlar bile tükenmemişken diziler neden kaliteli olsun ki.

Evet çünkü ejderhalarla dothrakilerin saldıracağını kimse tahmin edemediği için spoiler içinde yazmayınca herkesin dizi zevkinin içine etmiş oldum. Amaaan neyse nerden anlayacağım zaten, dünya dediğin siyah ve beyaz çizgiler, benim bu anlayışsızlığım da DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI =((((((((

spoiler konusunda az adam ol plx. kalkıp 4chan jargonuyla hüehüehüe yapınca haklı çıkılmadığını da öğrenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

sabonis said:

ooo "o kadar iyi değildi"yi geçtim direk "çok boktan bölümdü yeaaaa"cılar gelmiş. circle tamamlanmış

bu arada ejderhayı bilgisayar oyununda gamepad ile kontrol ediyor gibi milimetrik kontrol etmesini bekliyor muyuz?

hiçbir şey beğenmeyip bi de üstüne bok atmak moda oldu :D
"şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu"yu anlarım da yüzlerce binlerce kişinin emeğini akıttığı şöyle bir bölümden sonra "savaş sahnesi çekemiyor bunlar bok gibi olmuş" demek gerçekten uyuzluk

https://www.youtube.com/watch?v=w39HqtxKV98

şimdi izledim de, baya iyi ya behind the scenes. izlemeyen varsa kesin izlesin. ne kadar emek ve plan program ile yapıldığını görün yani

ha savaşın size saçma gelen yerleri olmaz mı, illa olur, ama adamlar 1001 tane şeyi düşünüyor şu savaşı çekerken, öle hah çekelim diyince çekilmiyor. aylar öncesinden hazırlık yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Saeros said:

sabonis said:

ooo "o kadar iyi değildi"yi geçtim direk "çok boktan bölümdü yeaaaa"cılar gelmiş. circle tamamlanmış

bu arada ejderhayı bilgisayar oyununda gamepad ile kontrol ediyor gibi milimetrik kontrol etmesini bekliyor muyuz?

hiçbir şey beğenmeyip bi de üstüne bok atmak moda oldu :D
"şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu"yu anlarım da yüzlerce binlerce kişinin emeğini akıttığı şöyle bir bölümden sonra "savaş sahnesi çekemiyor bunlar bok gibi olmuş" demek gerçekten uyuzluk

https://www.youtube.com/watch?v=w39HqtxKV98

şimdi izledim de, baya iyi ya behind the scenes. izlemeyen varsa kesin izlesin. ne kadar emek ve plan program ile yapıldığını görün yani

ha savaşın size saçma gelen yerleri olmaz mı, illa olur, ama adamlar 1001 tane şeyi düşünüyor şu savaşı çekerken, öle hah çekelim diyince çekilmiyor. aylar öncesinden hazırlık yapıyorlar.

herifler bildiğin yanmış yani o ilk üflemelerde, orda bile nası bi risk var belli değil, hele o geri sayım bölümü, ve sonra 11'e kadar sayması falan, birinin kostümünde bi sorun olsa 11 saniye yeterde artar kalıcı hasarlık bi durum yaratmaya veya belki ölüme bile götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...