Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

s7e01

bu kitapta gozuken dagger ilk sezonda da vardi bran icin gelen assasssinden kalan, catspaw blade

https://vignette2.wikia.nocookie.net/gameofthrones/images/4/45/Dagger.png

http://media.thisisinsider.com/images/596ab35eb4ec0133008b4783-1536-1152.jpg

ayrica sezon 7 promo resimlere de dikkat.

bonus

Sosyal ağlarda paylaş

shadowfury ve ema'nın dediği gibi aynen.

sam olarak sam bölümlerinden tiksindim artık yeter. bok yıkama supercutı dizi tarihinin en kötü kısımları arasında zirveye oynar. melis ve tyrion fıkra anlatmadılar çok şükür. arya bölümün en güzel kısmıydı en başta ama.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bok montajındaki tek sıkıntı bana göre bi 5 saniye falan fazla uzun sürmesiydi.
yoksa

sam'in bu zaman içinde ne yaptığını, en dipteki en boktan işte neler çektiğini göstermek ve niye "sokarlar" diyip diğer tarafa geçtiğini anlatmak için gayet iyi bir montaj yani.

aynen katildim biraz daha kisa olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin begendigi ilk 5-6 dakika gercekten guzeldi. Ben devamini da begendim, gaz degildi ama bence guzeldi yani, tamam bir sene bekleyince cok beklenti oluyor ama, nerdeyse herkesi gorduk. Ne oluyor ne bitiyor suanda guzel sumuslar.

spo 7x1

Ya Sansa beni en basta bir sinir etti, aha dedim back to being biac... ama sonra yumusakca cevap verdi, little fingeri da savusturdu ya, iyi dedim safligina donmemis geri.

Citadel de ne kasinti arkadas, bilgi paylasiminin bu kadar sinirlandirilmasi.

Sam'in sahneleri biraz uzundu ama onun edindigi bilgiler cok kiymetli olacagi icin savasta, belki de ondan daha genis bir yer vermek istediler.

Danny dragonstone'a ciktiginda tuylerim bir diken diken oldu. Orasi Stannisin plan yaptigi ilk yerdi ama ben Danny' nin orda dogdugunu bilmiyordum.

Cercesi- tam bir yelloz :) arkadas cocugun intihar etmis, "bana ihanet etti" diyor. Nasil bir denial asamasidir bu.

simdilik bu kadar. Ozetle : Ozlemisim

Sosyal ağlarda paylaş

Bathory said:

bolumun benim icin 3 tane guzel kismi vardi.

1- arya

2- intro muzigi. ozlemisim valla.

3- this is england'daki cocugu ed sheeran'in yaninda gormek. buyuyunce cirkinlesmis baya ama olsun, bizdeki yeri cok ayri reyizin <3

daha dün izlemiştim this is england'ı, fark etmedim hiç.baya bozmuş tipi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...