Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 trailer analizleri ve gecen sene redditte leak olan tum sezon bilgileri uyusuyor hep, zaten trailerlar baya cok seyi gosteriyor aslinda sezon boyunca ne olacak biliyoruz hep o acidan sdf. hos kitapla pek bir alakasiz oldugu icin bircok sey artik generic fantasy izlegec tier benim icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 bu kadar uzun ara verirlerse hype mype olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 kesin dannyyide oldurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Barristan abi ölmüş, geri kalanların hepsi ölse ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Norak said: trailer analizleri ve gecen sene redditte leak olan tum sezon bilgileri uyusuyor hep, zaten trailerlar baya cok seyi gosteriyor aslinda sezon boyunca ne olacak biliyoruz hep o acidan sdf. hos kitapla pek bir alakasiz oldugu icin bircok sey artik generic fantasy izlegec tier benim icinde. Yav şu trailer analizlerini niye izliyonuz? Bilerek ve isteyerek spoylır yemeye ne gerek var ki? Anlamadığımdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Çünkü neler olacağını, tahminlerimizin ne kadarının tutacağını merak ediyoruz. Ben de mesela BÖÖĞÜÜEEEAAAA SPOYLIIIR diye ağlamaya anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 paticiğin spoailer ile imtihanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Aceace said: Yav şu trailer analizlerini niye izliyonuz? Bilerek ve isteyerek spoylır yemeye ne gerek var ki? Anlamadığımdan soruyorum. abi heycan... kaldı ki dizi başlayınca unutuyorsun bunların hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 spoiler neyin onemsiz seyler benim icin, diziyide cok sallamiyorum zaten daha 6. sezonu yeni bitirdim asd adam olmeden kitaplar bi ciksinda gerisi onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 şu video baya iyiymiş . ağır spoiler var ama https://www.youtube.com/watch?v=lYKYg26zHFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=arRfK4UxSvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Norak said: spoiler neyin onemsiz seyler benim icin, diziyide cok sallamiyorum zaten daha 6. sezonu yeni bitirdim asd adam olmeden kitaplar bi ciksinda gerisi onemli degil. Altıncı kitap çıkar da yedinciden emin değilim. Adam HBO için yapılan ve şu an için beş tane olan spinofflarda da çalışıyor. Neyse ki Nightflyers ve Wildcards dizileri HBO dışında yapıldığından Martin o dizilerin kadrosunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Adam o spinofflar için çalışmaya başlamadan önce de yetiştiremiyordu, bi de bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 game of thrones neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 emekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Y_hc07rAQlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Kit Harington Had To Film 15 Hours Of Fake Scenes To Throw Off 'GoT' Plot Spoilers The most closely guarded of scripts, rumour has it that if a member of the GoT cast reveals any plot points from an upcoming season of the show then they are thrown into a cage full of hungry bears with self-esteem issues. Ok, while that might not be strictly true, Kit Harington has revealed that he did have to film hours worth of fake scenes with the sole purpose of throwing off paparazzi and those looking to ruin the plot for the show's seventh season Insanity! http://www.esquire.co.uk/culture/tv/news/a16063/kit-harington-game-of-thrones-season-7-fake-scenes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Lel çarşaf çarşaf leakler gelince aslında onlar doğru değil diye yalan açıklama yapmanın modası 6. sezonda bitmemiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Güzel açıklama ama yine de, şimdi leak spo yesen bile içinde bir yerlerde "hehe belki de fake scene'di" gibi bir umut olur. asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Sanirim brienne milli olacak http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155675200223933&id=113408673932 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 zaidral said: Sanirim brienne milli olacak http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155675200223933&id=113408673932 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Tripodrick ile mi acaba Uff umarim oyle birsey gormeyiz ya, olursa da ima etsinler sadece gostermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 bugün başlıyor dimi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar