Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Red said: arya ise %100 cercei'yi öldüren kişi olacaktır orası bariz. bi de melis'le yolu kesişir. Bence Jaime öldürür. Bu arada o kadar anlattılar destansı güzel diye ama baya potato çıktı Lyanna da.
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Red said: bran ile ilgili benjen amca duvar büyülü giremem dedi. bran duvara gidiyor belli. damgalandığı halde göz göre göre ak gezenleri sokacak mı içeri ? öbür türlü akgezenlerin duvarı geçmesi mümkün olmasa gerek. ya da büyük savaş duvarın ötesinde olacak. o da mantıksız olur gerçi. O damga ile duvarı geçebileceklerine dair kesin bir bigi yok.
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Red wedding de ölenler : Robb Stark crossbow la öldürüldü. Robbun karısı karnından bıçaklandı. Catelyn Stark boğazı kesildi. Red Wedding i düzenleyenler : Tywin Lannister crossbowla öldürüldü. Roose Bolton karnından bıçaklandı. Walter Frey boğazı kesildi. Bilerek mi yaptılar acaba ?
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Benjen ile ilgili soru Benjen Amca white walker mı olayı dolaylı olarak yani?Kim diriltmiş, nasıl bilinç kazanmış vs...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 5. kitaba kadar okudum ama diziyi izlemedim. Ilk 5 kitap ile dizinin farklarini anlatan bir yer biliyor musunuz? 6. sezonu izleyeyim bari.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 6x10 -abi afedersiniz b.kum gibi bölüm olmuş ilk 20 dk harici. bi de walder frey'in gg olması var tabi o da çok iyiydi. herhalde ısrarla waif lan bu waif diyenler için artık arya olduğu iyice ağır basmıştır. tabi hala nerden belli lan derler diye düşünmüyor da değilim. -rip margery :( -tommen malsın. pardon maldın. -sonra o kadar güzel tasvir edilen lyanna'yı oynaması için bunu mu buldunuz lan. gerçi neyse iyi olmuş, ölüyor sonuçta, ekstra üzülürdüm sonra. -varys sen ne ara gittin la oraya. -king in the north. -jaime mal mısın koçum -gerçi mal olman lazım zira tommen mallığı senden almış olmalı- zamanında yaptın bi hata anladık da bırak artık şu sörsi'yi. -king in the north. -istiklal marşı ve kapanış.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 RamsesII said: Benjen ile ilgili soru Benjen Amca white walker mı olayı dolaylı olarak yani?Kim diriltmiş, nasıl bilinç kazanmış vs... yavaş yavaş white walker'a dönüşüyor bence. I still fight for the living dediğine göre dönüşene kadar da devam edecek işte sanırım.
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bölümü beğendim sezon sonu script sızdırılmıştı diyorlardı söylenenler doğru çıktı. tommen tam bir gerzek adam kalmadı koca krallıkta sansa yine bir mallık yapcak die bekliyoruz endişeyle emenike.
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 diziyi kurtarsa kurtarsa gendry kurtarır. hadi fış fışla kayıkçı.
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 GERGE said: 5. kitaba kadar okudum ama diziyi izlemedim. Ilk 5 kitap ile dizinin farklarini anlatan bir yer biliyor musunuz? 6. sezonu izleyeyim bari. Genel olarak, ilk dört sezon kitaplara oldukça sadık. Elbette bazı farklar var; mesela bazı yan karakterler dizide yok. Bu sezonlar büyük ölçüde ilk üç kitaba tekabül ediyor. 5. ve 6. sezonlar ise kitaplardan epey farklı.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 zaidral said: hickira hickira agladim ya ne iyi bolumdu muzikler sahaneydi :horace:
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Catze said: Red wedding de ölenler : Robb Stark crossbow la öldürüldü. Robbun karısı karnından bıçaklandı. Catelyn Stark boğazı kesildi. Red Wedding i düzenleyenler : Tywin Lannister crossbowla öldürüldü. Roose Bolton karnından bıçaklandı. Walter Frey boğazı kesildi. Bilerek mi yaptılar acaba ? yok abi şansa öyle çekmişler
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Şu bölüme dandik diyen var ya. Ulan haykirdim izlerken.
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 http://i.imgur.com/18k8qNw.jpg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 şimdiye kadar izlediğim açık ara en iyi got bölümü. kitap şu bu umrumda değil. adamlar tüm sezon harcamadıkları parayı bu bölüme harcamışlar. şişkonun sahneler bile fena değildi. her bölüm ayrı zevk verdi. 12/10 helal.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 AGAAAA BU KIZIN (mormont kızı) BEN ***** YERİM ***** NI ÇOK PİS GAZA GELDİM
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 sansa şimdi jon'un yanında ama baelish'in inceden işlemeleri sonuç verecek muhtemelen. bozuldu kız bildiğin millet jon'a abanınca.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 dizinin adı bundan sonra game of girls yaparlar artık
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Müzik çok iyiydi, ilk 20 dakika muhteşemdi. Işınlanan karakterler olmasa gerisi de iyiydi de dizinin arkadaş bu kadar alay etmeyin izleyenlerin zekasıyla =(
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ahmedinejad said: sansa şimdi jon'un yanında ama baelish'in inceden işlemeleri sonuç verecek muhtemelen. bozuldu kız bildiğin millet jon'a abanınca. bu arada 4 kere izledim o sahneyide bence orada bi hoşlaştı sansa sonra göz göze gelince adamla aha sıçtık bunu ne yapıcaz şimdi dedi tabi sansa salaklık yapıp adama uyupta salak salak işler yapmaz umarım
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Biraz daha 'YAŞASIN GIRL POWER!!' olsun ki bizim rahat rahat kusabilmemize yardımcı olsun. İğreniyorum şu hallerinden dizinin , resmen rezalet.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Llama said: ahmedinejad said: sansa şimdi jon'un yanında ama baelish'in inceden işlemeleri sonuç verecek muhtemelen. bozuldu kız bildiğin millet jon'a abanınca. bu arada 4 kere izledim o sahneyide bence orada bi hoşlaştı sansa sonra göz göze gelince adamla aha sıçtık bunu ne yapıcaz şimdi dedi tabi sansa salaklık yapıp adama uyupta salak salak işler yapmaz umarım aynen. 4 kere falan izlemedim ben ama :P ahmedinejad anca bu kadar yanlış değerlendirebilirdi bence.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 abi ne bakıyonuz ahmedinejad'a. geçen hafta da jon'un ölmediğini görünce üzüldü falan demişti sdf.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Peki Tormund ile Davosun bir onceki bolumde Jon snow is no king diyip keyiflenmelerinden sonra bu bolumde jon un king in the north olması. Bakalım ordan neler cıkıcak. Ayrıca Azor Ahai da destekleyecek cok guzel bir sahne vardı Ned Lyanna nın yanına geldiginde Dawn ı yatagın basına yaslıyor. Dawn'ın fallen star da yapıldıgı soyleniyor. Prophecydeki 'Born under a bleeding star' sartını da yerine getiriyor jon.
Öne çıkan mesajlar