Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

arya ise %100 cercei'yi öldüren kişi olacaktır orası bariz. bi de melis'le yolu kesişir.

Bence Jaime öldürür.

Bu arada o kadar anlattılar destansı güzel diye ama baya potato çıktı Lyanna da.

Mesaj tarihi:
Red said:

bran ile ilgili

benjen amca duvar büyülü giremem dedi. bran duvara gidiyor belli. damgalandığı halde göz göre göre ak gezenleri sokacak mı içeri ?

öbür türlü akgezenlerin duvarı geçmesi mümkün olmasa gerek. ya da büyük savaş duvarın ötesinde olacak. o da mantıksız olur gerçi.

O damga ile duvarı geçebileceklerine dair kesin bir bigi yok.
Mesaj tarihi:

Red wedding de ölenler :
Robb Stark crossbow la öldürüldü.
Robbun karısı karnından bıçaklandı.
Catelyn Stark boğazı kesildi.
Red Wedding i düzenleyenler :
Tywin Lannister crossbowla öldürüldü.
Roose Bolton karnından bıçaklandı.
Walter Frey boğazı kesildi.
Bilerek mi yaptılar acaba ?

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
5. kitaba kadar okudum ama diziyi izlemedim. Ilk 5 kitap ile dizinin farklarini anlatan bir yer biliyor musunuz? 6. sezonu izleyeyim bari.
Mesaj tarihi:

6x10

-abi afedersiniz b.kum gibi bölüm olmuş ilk 20 dk harici. bi de walder frey'in gg olması var tabi o da çok iyiydi. herhalde ısrarla waif lan bu waif diyenler için artık arya olduğu iyice ağır basmıştır. tabi hala nerden belli lan derler diye düşünmüyor da değilim.

-rip margery :(

-tommen malsın. pardon maldın.

-sonra o kadar güzel tasvir edilen lyanna'yı oynaması için bunu mu buldunuz lan. gerçi neyse iyi olmuş, ölüyor sonuçta, ekstra üzülürdüm sonra.

-varys sen ne ara gittin la oraya.

-king in the north.

-jaime mal mısın koçum -gerçi mal olman lazım zira tommen mallığı senden almış olmalı- zamanında yaptın bi hata anladık da bırak artık şu sörsi'yi.

-king in the north.

-istiklal marşı ve kapanış.

Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Benjen ile ilgili soru

Benjen Amca white walker mı olayı dolaylı olarak yani?Kim diriltmiş, nasıl bilinç kazanmış vs...

yavaş yavaş white walker'a dönüşüyor bence. I still fight for the living dediğine göre dönüşene kadar da devam edecek işte sanırım.

Mesaj tarihi:

bölümü beğendim sezon sonu script sızdırılmıştı diyorlardı söylenenler doğru çıktı. tommen tam bir gerzek adam kalmadı koca krallıkta sansa yine bir mallık yapcak die bekliyoruz endişeyle emenike.

Mesaj tarihi:
GERGE said:

5. kitaba kadar okudum ama diziyi izlemedim. Ilk 5 kitap ile dizinin farklarini anlatan bir yer biliyor musunuz? 6. sezonu izleyeyim bari.

Genel olarak, ilk dört sezon kitaplara oldukça sadık. Elbette bazı farklar var; mesela bazı yan karakterler dizide yok. Bu sezonlar büyük ölçüde ilk üç kitaba tekabül ediyor.

5. ve 6. sezonlar ise kitaplardan epey farklı.
Mesaj tarihi:
Catze said:

Red wedding de ölenler :
Robb Stark crossbow la öldürüldü.
Robbun karısı karnından bıçaklandı.
Catelyn Stark boğazı kesildi.
Red Wedding i düzenleyenler :
Tywin Lannister crossbowla öldürüldü.
Roose Bolton karnından bıçaklandı.
Walter Frey boğazı kesildi.
Bilerek mi yaptılar acaba ?

yok abi şansa öyle çekmişler

Mesaj tarihi:
şimdiye kadar izlediğim açık ara en iyi got bölümü. kitap şu bu umrumda değil. adamlar tüm sezon harcamadıkları parayı bu bölüme harcamışlar. şişkonun sahneler bile fena değildi. her bölüm ayrı zevk verdi.

12/10 helal.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

sansa

şimdi jon'un yanında ama baelish'in inceden işlemeleri sonuç verecek muhtemelen. bozuldu kız bildiğin millet jon'a abanınca.

bu arada 4 kere izledim o sahneyide
bence orada bi hoşlaştı sansa sonra göz göze gelince adamla aha sıçtık bunu ne yapıcaz şimdi dedi
tabi sansa salaklık yapıp adama uyupta salak salak işler yapmaz umarım

Mesaj tarihi:
Llama said:

ahmedinejad said:

sansa

şimdi jon'un yanında ama baelish'in inceden işlemeleri sonuç verecek muhtemelen. bozuldu kız bildiğin millet jon'a abanınca.

bu arada 4 kere izledim o sahneyide
bence orada bi hoşlaştı sansa sonra göz göze gelince adamla aha sıçtık bunu ne yapıcaz şimdi dedi
tabi sansa salaklık yapıp adama uyupta salak salak işler yapmaz umarım

aynen. 4 kere falan izlemedim ben ama :P ahmedinejad anca bu kadar yanlış değerlendirebilirdi bence.
Mesaj tarihi:
Peki Tormund ile Davosun bir onceki bolumde

Jon snow is no king diyip keyiflenmelerinden sonra bu bolumde jon un king in the north olması.

Bakalım ordan neler cıkıcak.

Ayrıca Azor Ahai da destekleyecek cok guzel bir sahne vardı

Ned Lyanna nın yanına geldiginde Dawn ı yatagın basına yaslıyor. Dawn'ın fallen star da yapıldıgı soyleniyor. Prophecydeki 'Born under a bleeding star' sartını da yerine getiriyor jon.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...