kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 benimde göt kıllarına bi çözüm bulsanıza bu topicte arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hiç el değmemiş kıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ginaly said: la bu kirli sakalı nasıl koruyacaz. karl marxa doğru yol alıyoz. 2 numaraya tıraş ediceksin abi, 15 liralık makinalardan al kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kermit said: benimde göt kıllarına bi çözüm bulsanıza bu topicte arkadaşlar tüy dökücü krem + lazer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Panasonic (tu). Hem sinek kaydı hem de saç kesimi için 2 ayrı makinasını kullanıyorum. Fiyatları biraz pahalı ama çok başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kermit said: benimde göt kıllarına bi çözüm bulsanıza bu topicte arkadaşlar Caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Theridone said: kermit said: benimde göt kıllarına bi çözüm bulsanıza bu topicte arkadaşlar tüy dökücü krem + lazer onun prospektusunda perianal bölgede kullanmayın yazıyor abi. aman dikkat, derinin ince olduğu yerlerde çok fazla emilir kremler, değmez iki kıl tanesi için düzenli olarak onca kimyasal yuttuğuna. osururken çakmak tutun yansın hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Masakari said: kermit said: benimde göt kıllarına bi çözüm bulsanıza bu topicte arkadaşlar Caps pls http://i.ytimg.com/vi/FZ-i86IoxUA/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 https://www.kickstarter.com/projects/skarp/the-skarp-laser-razor-21st-century-shaving Lazer traş bıçağı çıkmış,koku olmazsa alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Gillette firmasi cıkmadan gömer bunları hehe. Millet nasıl 500k veriyor buna hayret ediyorum dogrusu. Protatip yapmıslar ama ortada uygulama yok. Sinek kaydi olacagını zannetmiyorum hatta oyle bir vaatte bulunmuyorlar. Sazan.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Açık açık yazmamışlar ama video'ya göre sinek kaydı tıraş yapabiliyor sonuçta sıfır noktasından lazer atışı yapıyorsun, eğer 1 mm'yi de görürse bence sinek kaydıdan daha hassas traş yaparlar. Hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 traş olmasını bilene, tahrişsiz bebe ciltler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 miyaw33 said: https://www.kickstarter.com/projects/skarp/the-skarp-laser-razor-21st-century-shaving Lazer traş bıçağı çıkmış,koku olmazsa alinir Sayfada böyle yazıyor. said: Does it produce a smell? No. Because we're not actually burning the hair, it doesn't produce a burnt hair smell. Demo videosu: https://www.kickstarter.com/projects/skarp/the-skarp-laser-razor-21st-century-shaving/posts/1364296 Prototip diyor, asıl olanında daha hızlı tıraş edebilecekseniz diyor. Piyasaya çıkmadan Kickstarter'dan almak çok riskli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 konu lazere kaymış olsada ben gene konsepte devam edeyim... bende bundan var http://www.hepsiburada.com/braun-series-7-799cc-7wd-cc4-tiras-makinesi-p-SGBRAUN790 bıyığı yanağı falan iyi alıyo ama boyunda süründürüyor maalesef. bide çok gürültülü ekeltrik süpürgesi gibi. ama şarjı iyi gidiyo. her gün kullandığım halde 2 hafta en az gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 direk prize takıp çalışan traş makinesi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 tras makinesi tavsiyesi istiyorum sinek kaydi tras icin her gun tras oluyorum jilet zor oluyor artik boyun çevresini falan tahris etmeden kesen bisey arıyorum var mi kullanip memnun olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Double adeg ve Braun 3 makine var bende. Günlük takıldığımda jilet çok iyi, uzaığında ya da uyuya kalıp geciktiğimde filan makine iyi. Braun 3 epey iyi, tavsiye ederim : http://www.hepsiburada.com/braun-320r-4-shaver-tras-makinasi-pm-sgsfrn4154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 abi boyun kismini iyi almıyor tahris ediyor kil birakiyor falan yazmislar braun un bu modellerinde yorumlarda kararsiz kaldim. hepsiburada su nasildir acaba yorumlar baya iyi bunda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Philips kullanmadım hiç ama bende bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 panasoniclerden alıcaksın sinek kaydı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Double edge alacaksın sinak kaydı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 beyler resliyorum topici ama, şöyle kirli sakal için dayanıklı bir makine lazım. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Braun BT5010 Sakal Kesme Makinası 1mm'e kadar kafa ayari var. 117tl'ye almisim ben 90tl'ye varmis, yapistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 filipis https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01FFSI7XI/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B01FFSI7XI&linkCode=as2&tag=net2shavers-21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Braun yenilerini de cikarmis: BT5070 BT5090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar