VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Muhabbet kuşu mu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Fabrikadaki çalışandan Zelda diye çağırmalarını beklemek, Zelda diye isim koymaktan daha fantastikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ZERDA koysaydın ismini kabullenirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Holy said: Fabrikadaki çalışandan Zelda diye çağırmalarını beklemek, Zelda diye isim koymaktan daha fantastikmiş. Beklenti o değil. Konu başlangıcına bakarsan masa'nın Cuma'yı sahiplenmediği için bakkalın Minnoş diye seslendiğini söylemiş Namessar. Ona yönelik yazdım, bilmiyorum ciddi miydi değil miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 VoodooRush said: Muhabbet kuşu mu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bugun tam bir mustafa pektemekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Cumanın tasmasını çalmışlar gene. Çocuklar çıkarıyor diye tahmin ediyorum. Kurdela bağlıycam yarın çıkartırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Cuma 5 gün önce filan kızışma dönemine girdi. Geceleri eve gelmiyor. Bazen bakkala giderken karşılaşıyoruz. O zaman peşime takılıp geliyor eve. Yemek yiyip su içiyor sonra hemen bağırmaya başlıyor beni dışarı bırak, kapıyı aç diye. Maksimum 30 dakika filan duruyor evde. Birde dün birşey fark ettim. Balkondan bakarken çok çok uzakta cumayı gördüm. 300-500 metre uzağımdaydı diye tahmin ediyorum. Normal bir sesle cuma diye seslendim. Hemen kafasını kaldırdı. Sonra gene bağırmadan normal bir sesle cuma dedim. Beni görmedi ama hemen eve doğru koşturmaya başladı. Kedileri sesleri iyi duyduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Mesafeyi görseniz mümkün değil oradan duyamaz dersiniz. Son olarak asansörden korkuyordu. 4.katta oturduğumdan hep merdivenle inip çıkıyorduk. Günde 3-4 defa cumaya apartman kapısını açmak için inip çıkmak benim için zor oluyordu. Geçen gün asansörün kapısını açtım girdi içeri, beraber indik. Ama asansörde yabancı birisi varsa asansöre binmiyor merdivenle inip çıkıyor. Sadece ben varsam asansörü kullanıyor. Tabi katları fark edemiyor. Asansör zemine inmeden ara katlarda birisi çağırırsa, hemen o katta inip daha sonrasını merdivenle devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Cuma çok serin bi kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 tırtıl mı bu https://www.youtube.com/watch?v=0IZ3859TdBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Kurtarıverseydin ya hayvanı. Ben öyle yapıyorum. Bizim kedilerin açlık sorunu olmadığı için elimden geldiğince kurtarıyorum bu zavallıları. gARİP BİR HAYVANMIŞ CİDDEN. bENİM TAKTİĞİM ÜSTLERİNE HEMEN BİR BARDAK KAPAMAK OLUYOR, SONRASINDA BARDAĞIN İÇ KISIMLARINA BİRAZ İLERLEDİKLERİNDE İNCE BİR KARTONU BARDAĞIN AĞZINA KAPAYIP ATIYORUM HAYVANI AŞAĞIYA. özür diliyorum büyük harf, küçük harf karışıklığı nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Abi hayvan doğasına uygun yaşadın diye hergün dışarı çıkarıyorum. Onun için buna da karışmak istemedim. Bende daha önce bu kadar büyük bir tırtıl görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 İşten gelirken apartmanın orada karşılaştık. Vidyosunu çektim bende asansör kullanmasının. https://www.youtube.com/watch?v=GuvNhp1FRUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ahah çok iyiymiş nası oturttu acaba kafasında asansörü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Aasdasd tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Nası ısrarla bagrınıyor pezemeng ya>:D< Çay demle de içek diyecek sanki eve girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 dragon@ ilk seferinde kucağıma alıp binmiştik. İnanılmaz korkmuştu, tırnaklarını koluma geçirmişti. Korktuğu için bir daha ısrar etmemiştim hep merdiven kullanıyorduk. Ama bazen cuma merdiven kullanıyor, ben asansöre biniyordum. Sonra zamanla beni asansör kullanırken gördüğü için korkulacak birşey olmadığını anladı heralde. Bir dahaki sefere yapabilirsem bakkala gidiş vidyosu çekeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ha ha yirim çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 tasma olmasa da bir kurdela falan iyi olabilir. sahipsiz gozukuyor. sorun cikmasi cok olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Bugün aldım tasma. çok yakışıklı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 cuma'nın hayatı benimkinden heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 masa said: Bugün aldım tasma. çok yakışıklı oldu. cok disarida takiliyorsa 2-3 gune calacaklar o tasmayi. ondan kurdela demistim. bir de daha pahali ancak agirlik bindiginde otomatik atan tasmalar var. rogz un vardi ornegin. disarida bir yerlere takilirsa bogulmasini engellemek icin. 3 kademeli, kedinin agirligina gore birini seciyorsun. yanlis kademe secersen zirt pirt atar. ama calarlarsa baya uzulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Tasmayı da mı çalıyorlar abi. Öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 https://www.gpcats.com/product/gpcats-gpsgsm-cat-tracker/ tasma çalınıyosa, kim çaldı diye bulasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 hayvanin boynuna bir gps tracker baglamanin kanserojen bir etkisi var mi acaba? yoksa zaten ortalamada 15 senenin ustune cikmadiklari icin zararli etki ortaya cikana kadar kedi coktan omrunun sonuna varmis mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar