Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 kızışma dönemlerinde yapıyorlar öyle saçma hareketler.
masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Laraken haklı sanırım. Dün gece de gelmedi cuma. Az önce balkondan bir baktım cumayı gördüm. bbc public Çok uzaktı onun için vidyo çekemedim. Fotoğrafı çektikten 5 dakika sonra dişi kedi kaçtı cuma da peşinden gitti. Dişiye mantar bulaşır mı acaba.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 cuma orciden orciye kosuyordur simdi breh breh
masa Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Cuma 2 gündür gelmiyordu eve. Sabah 7.30da miyavlama sesi duydum. Kalktım açtım kapıyı, gerçekten de çıkmış yukarı kadar. Apartman kapısını açık yakalarsa giriyor içeri.
masa Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Bugun istanbula gideceğim. 10 gün görüşemeyeceğiz cumayla. Şimdi dışarıda 1-2 saate gelmezse veda da edemeyeceğim.
masa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Dün gece cuma gelmedi eve. Bu sabah geldiğinde ise gözünün hemen üstünde çizik vardı. Batikon sürdüm pamukla, şuan uyuyor. Dün gece çok fazla kedi bağrışması duymuştum. Sanırım başka bir kediyle kavga etti. Yalnız çizik bana biraz fazla kalın geldi. Başka bir kedi bu kadar kalın çizebilir mi? Acaba insan işi olabilir mi?
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Dediğin gibi kalın biraz, insan işi değildir de kopek falan olabilir.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 kan yok kızarıklık yok ne iş anlamadım
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Kanı falan baya temizliyorlar ya, patileri yalayıp yalayıp vuruyorlar kafaya. Derin kesilmemiş belli ki, yara izi yok.
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Sabah işe giderken baktım ilerde soköler 4 tane birşeyle oynuyorlardı çok dikkatli baktım almışlar kediyi ortalarına saldırıyorlar koştum önlemeye çalıştım ama garibim kediyi öldürmüş ağzına almış uzaklaşıyordu bıraktırdım kediyi ama iş işten geçmiş ya varya mahalledeki kediler o kadar uysal sakin sabah sabah delirdim kedilerinize dikkat edin
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 tek sorun o degil. kedinizi sokaga saliyorsaniz: *taksiler, kuryeler ve diger trafik *sogukta yagmurda arac altina saklanma ve ezilme *motor icine girme ve parcalanma *diger kedilerle kavga ve kalici hastaliklar (goz cikmasi, enfekte yara vb) ozellikle kendi kediniz kisir degilse ve erkekse. *corona virus (ileride fip mutasyonu) ve benzeri virusleri diger sokak kedilerinden kapma. (karma asida fip haric engellersiniz) *sokakta cocuklar tarafindan eziyet edilme *bahcesinde dolasiyor, apartmanin onunde yatiyor diye psikopatin teki tarafindan zehirlenme/dovulme/dovulerek oldurulme. *takip edemediginiz beslenme duzeni *idrar ve diski takip edemediginiz icin farkedemeyeceginiz hastalik ve enfeksiyonlar *her an sahipli oldugunu anlamayan bir baskasi tarafindan sahiplenilme riski *bir sokak kopegi ya da o anda gezdirilmekte olan bir kopek tarafindan yakalanarak parcalanma. kopek olan bir bahceye bilmeden girme ve parcalanma. uzar gider.
masa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Haklısın. Ama eve kapatınca da kedi özürlü oluyor. Haberlere çıkıyor arada "sapık adam kızını 16 yıl boyunca bodruma kapattı" diye. Aynı deneyimi yaşıyor bir ömür boyu eve kapatılmış kediler.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 baştan alıştırmamak lazım, alıştırınca mecbur çıkacak o kedi.
masa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Az önce cumanın kulağında kızarık bir şişlik fark ettim. Kulağın içinde de aynı şekilde şişlik var. İltihap var gibi içinde. Dün de balkona kusmuş. Kusmasıyla şişliğin bir ilişkisi olabilir mi? Batikon sürdüm ama batikon iltihabı iyileştirmez sanırım. Veterinere götürmeden kendim halledebilir miyim, yoksa kesin götüreyim mi?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 götür, sokak kedisinden çoğu para almıyor eğer bir şeyler vermek zorunda kalmazsa. en azından ne olduğunu söyler.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 cuma gibi kapkara bi kedim vardı, canı isteyince gelip camı çalan içeri giren. haftalarca dışarda kalan vs. aynen mahallenin dayısı kıvamında takılıyordu, bir gün kafatası görünür biçimde geldi, köpek kapmış herhalde dedik. 3 ay sonra yaradan eser kalmadı, eskisinden deli oldu aktı mahallede bu da böyle bir anımdır
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 sonra köpek aldım, bir daha giremedi garibim içeri :( :(
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 çok da sorgulamamak gerek, bi evde öyle desenli koltuk varsa, ben de girmem o eve
Auril Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 o koltuklar yendi bitti zaten yensin bitsin diye ikinci el alınmıştı düz duvarda delik açmış bir hayvandır kendisi, çok koltuk ayırmaz
masa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Az önce cuma kucagimda veterinere giriyorduk. Kopek gordu o kadar korktu ki suratima gecirdi tirnaklarini. Burnumun içine girdi tirnagi veteriner zor biraktirdi. Hiç olmayacak bir yer ya tam burnumun derinliklerine geçirdi tirnaklarini. Acile gidiyorum şimdi. Cuma da antibiyotike basladi.
Öne çıkan mesajlar