xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 zipzip said: Oyuna coop girmek bile zor ya. Steam davet et geç, yok ember bas da, sabunla da giriş kolaylaşsın. edit: Biri invade edince mobların ona dalaşmaması kadar irrite eden bi şey yok herhalde. Şerefsizler hep de moba çekiyor. Nice taktik Abi allah askına eger ember'lı geziyosan niye yanında 2 tane phantom cagırmıyorsun? Hiçbir manası yok. Geçen gece 8 saat invadeledim, asla 1v1 invade gelmedi. Her zaman 3v1, nadiren 2v1. Üstüne Seed Of A Giant basıp mobları da sana saldırtıyorlar zaten agzını kırmıyolarmış gibi. Darkwraithlerin en zayıf oldugu oyun olabilir 3.
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Yere mesaj olarak bırakınca daha duel etiğine uygun karşılaşmalar oluyor. Ben şahsen çok eğleniyorum moblara doğru sürükleyip bi flask içmeyi engelleyen şeyden sallayıp araya dalmayı ^^
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 https://www.kickstarter.com/projects/steamforged/dark-soulstm-the-board-game 3dk da fundlanmis dark souls board game. 8,636 backers £742,456 pledged of £50,000 goal 25 days to go
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 http://i.imgur.com/uzY0Z2x.jpg SAKŞFDLSJDŞSDŞMGŞSFDGHSAHHAHAHAHAHAHAHA
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ahahahhahaahha dank souls 3 pvp
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 f710 alma da ne alırsan al. Xbox One öneririm ben de. Dünyanın en güzel şeyi.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 f710 baya başarılı bu arada aksine sonuna kadar öneririm ben
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 f310 kullanıyorum, 7/10. titreşimi olsa 8/10 verirdim. kablosuz karşıtı olmasam f710 alır, ona da 8/10 verirdim. 310'um bozulunca da kablolu xbox controller'ı alıp ona da 9/10 vermeyi düşünüyorum. öyle.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 f710 kablosuzu cok başarılı, titreşimi de aynı şekilde. öyle çekmeme, kopma sorunu falan yok, zaten uzatma kablosu var 1 küsür metrelik, baya uzaktan da oynama imkanın var. pili de cok uzun süre dayanıyor. her gün kullanmama rağmen aylarca gidiyor tavsiye ederim. ben xbox cont. analog ve xy tuslarını hic beğenmedim elde duruşu falan rahat değil hiç
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Elde duruşu rahat değil mi? Tek alma sebebim o, öyle bi oturuyo ki ele aman aman. f710 kütük gibi ayrıca, nasıl beğendiniz siz o kolu ya?
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 şekil olarak eski ps gamepad'lerinin aynısı. yıllarca ordan alışmış olanlara rahat geliyor imho
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 F710 sevenler varsa benimikini satayim da kendime xbox controlleri alayim. Gezegendeki en guzel controller olabilir.
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Düşük seviye alt karaktere item verebilmek mümkün mü trade ederek ? iki karakterle de matchmaking de trade eden kişiyle kesişecek bir level da mı olmalı yoksa ?
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Bugün dedim gideyim Irithyll straight sword'u alayım. Mental olarak hazırlandım 50 kere denerim boss'u diye. Neyse birisi try to dash through yazmış sağolsun. Dediğini yaptım, kapıyı açtım. Sonra baktım kapı açık kaldı, knight da dışarı çıkamıyor. Emektar arbaleti alıp kapının önünden okladım. 15 tane falan bolt harcadım sanırım öldürene kadar. Easiest fight ever. Ardından da gittim Butcher's Knife mıdır nedir onun npc'sini kestim. Bir sürü weapon'ım oldu yüz yuvarlayarak. Böyle noob olmak çok güzelmiş, çöp düşse, kaza bela boss taktiği bulsam seviniyorum sdfkj
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 abyss watchers ne kadar güzel olmuş ilk yarısı falan ilk defa bir boss u tekrar tekrar oynayasım geldi souls serisinde.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 high wall of lothricteki knighta öldüm ember gitti can falan bayagı düştü yeniden ateşlemek icin karakteri boss mu kesmek gerekiyor ne güzel akıyodum can yarıya düştü bildiğin sdfs
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 abi Gundyr'in lore u her oyunda bitane manly tears knight koyuyo ibneler
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Quel-Thul said: high wall of lothricteki knighta öldüm ember gitti can falan bayagı düştü yeniden ateşlemek icin karakteri boss mu kesmek gerekiyor ne güzel akıyodum can yarıya düştü bildiğin sdfs Inventory'ndeki ember'ları kullandığında hp boost alıyorsun. Boss'ları kesince bedava bufflıyor.
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Başkasını invade edip host u öldürürsen veya coop yardıma gidip boss u kesersen, ember kullanmış gibi olup extra 1 ember daha kazanıyorsun.
xunn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Borastus said: abyss watchers ne kadar güzel olmuş ilk yarısı falan ilk defa bir boss u tekrar tekrar oynayasım geldi souls serisinde. Prince Lothric ve son boss aşırı çok iyi bence bu sefer. Prince'in creepy atmosferi çok iyi, son boss'un dramı çok yerinde. Aldritch'in Dark Souls 1'den Gwyndolin'i maske gibi giymesi de yüregimi burktu valla.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Oyunda kamera vs. bug'ı var mı? Yoksa benim joystick mi bozuk? Arada durduk yere ekran dönmeye başlıyor ya da karakter kitlenip koşmaya başlıyor. Bazen de sağ analog verdiğim komutları siklemiyor. Duruma göre F710'u camdan atıp yeni bir şeyler alacağım.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 klavyede de oluyo aynısı oyunun bugı
Öne çıkan mesajlar