Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

72$ şu an bile, kesinlikle mantıksız bir fiyat türkiye fiyatları normalde 35-40$ filanken diğer steam'deki oyunların.

Nuuvemden patlatırız abi dert diil.

https://steamdb.info/app/268500/
Mesaj tarihi:
steam support "biz birşey yapamayız, ana dağıtıcıya ağlayın" demişti ticket'a. kendi forumlarını da salladıkları şüpheli ya gerçi.

olsun gene her yerde ağlayalım. ya tutarsa.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

nuuvemde 85 Real 69.99TLye geliyor ama paypal ödememi kabul etmiyor şerefsizler.

aa harbi lan bi ara 1usd = 2br falandı yaklaşık , şimdi baktım 1br = 0,257503 usd olmus.Region Lock da gözükmüyor xcom 2 de.
22 dolar falan yapıyor, burdan alsak bi sakatlık çıkarmı acaba steam hesabımızla ilgili?
Mesaj tarihi:
XCOM 2 got a new Steam page today, which is good news for anyone who, for whatever reason, wants to pre-order it. It'll set you back $59.95 if you live in North America, but other regions aren't so lucky. In Australia the price is US$89.95, which at the current exchange rate makes it a whopping $127.45.
Mesaj tarihi:
oyunlari cikmasina 1 yada 2 hafta kala alin release alcaksaniz, en iyi o ara genelde artik.

"deal"lar o zaman geliyor hep %30 %40 vs oluyor key satan yerlerde. steamden full fiyat verip almaya gerek yok bence kesinlikle cogu aaa oyunda, mutlaka bi yerler deal yapiyor bir sekilde, 15-20$ sizde kaliyor.
Mesaj tarihi:
xcom ironman long war falan oynamış adamı hiç kesmez bu

redditde de hep burun kıvırıyorlarr zaten buy-to-play-mod yapmış firaxis full price kakalıyor gibisinden

preorderlık değil tam çıksın da bir bakalım oyunu
Mesaj tarihi:
ahah muricalılar ne ağladı ya biz ucuza alıyorduk normalde deyince. "hayııır siz ucuza alamazsınızzzz" diye yırtındılar. 15 trilyon borç takarken dünyaya iyi ama.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

steam den indirimlide alınmaz, %75 indirime girse ne olur o kazık yiyormuş hissi hala duruyor olacak. Allahın Aral ı bir batamadı ya. 1 sene sonra humble da :p

steam şu fiyatları bize iteler olduğundan beri antipatim var ya.
Mesaj tarihi:
Tori said:

xcom ironman long war falan oynamış adamı hiç kesmez bu

ben duyrulduğundan beri takip ediyorum long war'ı ama hala beta'da gözüküyor. yani bekleyelim mi yakında bi yama var mı yoksa kuralım mı, var mı bilgin?
  • Yeni Oluştur...