knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ya belliki aralin borusu otuyor steamin degil, aral oyunlarini euro uzerinden aliyor olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Sam said: 72$ şu an bile, kesinlikle mantıksız bir fiyat türkiye fiyatları normalde 35-40$ filanken diğer steam'deki oyunların. Nuuvemden patlatırız abi dert diil. https://steamdb.info/app/268500/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 2k oyunu steam'den alınmaz. çok net... onun bunun çocukları resmen ya hem 2k hem aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 nuuvemde 85 Real 69.99TLye geliyor ama paypal ödememi kabul etmiyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-xcom-2-cd-key-compare-prices/ Şu an için en iyi fiyat gamecard.mobi de. Şubatta çıkacak oyun. O zamana kadar beklesek mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Çıktığı zaman direk aldığım oyun sayısı bayağı düştü ya, genelde artık indirim vs olunca alıyorum da bu %50 inse bile pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 aral alacağı ceza paralarını xcom'culara ödetecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben resmi forumunda veryansın ettim, sallamazlar ama dememiş olmayalım. başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 steam'de sticky pricing diye başlık var, oraya da ağlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 steam support "biz birşey yapamayız, ana dağıtıcıya ağlayın" demişti ticket'a. kendi forumlarını da salladıkları şüpheli ya gerçi. olsun gene her yerde ağlayalım. ya tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 DA2019 said: nuuvemde 85 Real 69.99TLye geliyor ama paypal ödememi kabul etmiyor şerefsizler. etmesi lazım çok oyun aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 DA2019 said: nuuvemde 85 Real 69.99TLye geliyor ama paypal ödememi kabul etmiyor şerefsizler. aa harbi lan bi ara 1usd = 2br falandı yaklaşık , şimdi baktım 1br = 0,257503 usd olmus.Region Lock da gözükmüyor xcom 2 de. 22 dolar falan yapıyor, burdan alsak bi sakatlık çıkarmı acaba steam hesabımızla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 almayi başarabilirse sorun cikmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 region locked degilse niye sorun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 https://steamdb.info/app/268500/ dünyada en pahalı bizde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 XCOM 2 got a new Steam page today, which is good news for anyone who, for whatever reason, wants to pre-order it. It'll set you back $59.95 if you live in North America, but other regions aren't so lucky. In Australia the price is US$89.95, which at the current exchange rate makes it a whopping $127.45. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 steamdbde aus koymamıslar hakkat ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 4 kişi girip alalım steamden. Üzerine firmayı hediye verirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 oyunlari cikmasina 1 yada 2 hafta kala alin release alcaksaniz, en iyi o ara genelde artik. "deal"lar o zaman geliyor hep %30 %40 vs oluyor key satan yerlerde. steamden full fiyat verip almaya gerek yok bence kesinlikle cogu aaa oyunda, mutlaka bi yerler deal yapiyor bir sekilde, 15-20$ sizde kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Firaxis oyunlarini 75% indirim oncesi almayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 steam den indirimlide alınmaz, %75 indirime girse ne olur o kazık yiyormuş hissi hala duruyor olacak. Allahın Aral ı bir batamadı ya. 1 sene sonra humble da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 xcom ironman long war falan oynamış adamı hiç kesmez bu redditde de hep burun kıvırıyorlarr zaten buy-to-play-mod yapmış firaxis full price kakalıyor gibisinden preorderlık değil tam çıksın da bir bakalım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ahah muricalılar ne ağladı ya biz ucuza alıyorduk normalde deyince. "hayııır siz ucuza alamazsınızzzz" diye yırtındılar. 15 trilyon borç takarken dünyaya iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Darksun said: steam den indirimlide alınmaz, %75 indirime girse ne olur o kazık yiyormuş hissi hala duruyor olacak. Allahın Aral ı bir batamadı ya. 1 sene sonra humble da :p steam şu fiyatları bize iteler olduğundan beri antipatim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Tori said: xcom ironman long war falan oynamış adamı hiç kesmez bu ben duyrulduğundan beri takip ediyorum long war'ı ama hala beta'da gözüküyor. yani bekleyelim mi yakında bi yama var mı yoksa kuralım mı, var mı bilgin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar