-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 dlc'lerde main game'e yakın conten var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://twitter.com/PlatigeImage/status/864787632991219712 Netflix is developing and producing a new English language drama series based on The Witcher, the globally popular fantasy saga from Polish writer Andrzej Sapkowski, that has entranced legions of fans worldwide. Known collectively as the Witcher Saga, Sapkowski’s eight novels and story collections center on "witchers" -- hunters who develop supernatural abilities at a young age to battle deadly monsters. The New York Times bestselling books have spawned a major video game franchise and have been translated into over 20 languages. “Andrzej Sapkowski has created a rich and memorable world, at once magical and familiar,” said Erik Barmack, Netflix Vice President, international series. “We couldn’t be more excited about bringing Netflix members around the world.” “I’m thrilled that Netflix will be doing an adaptation of my stories, staying true to the source material and the themes that I have spent over thirty years writing,” said Sapkowski. “I’m excited about our efforts together, as well as the team assembled to shepherd these characters to life.” Andrzej Sapkowski will serve as a creative consultant on the series. Sean Daniel (The Mummy franchise, Ben-Hur, The Expanse) and Jason Brown (The Expanse), partners at the Sean Daniel Company are executive producers, along with Tomek Baginski (Oscar nominated short The Cathedral, BAFTA winning The Fallen Art, Ambition) and Jarek Sawko (The Fallen Art, Another Day of Life) from Platige Image, the Polish production and visual effects company. Bagiński will also direct at least one episode of each season. “The Witcher stories follow an unconventional family that comes together to fight for truth in a dangerous world,” said Sean Daniel and Jason Brown. “The characters are original, funny and constantly surprising and we can’t wait to bring them to life at Netflix, the perfect home for innovative storytelling.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 o m g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 nasıl bir şey yapacaklarına göre değişir, referans var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 referans witcher'mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 DUP TIS DUP TIS DUP TIS DUP TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 tv/sinema işi olarak referans diyorum nasıl bir uyarlama olacak, kitaba ne kadar sadık kalacaklar vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 hangi karakter siyahi olacak? yennefer mi, triss mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 dandeliyon zenci olacakmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 100% uyarlama mumkun degil tabiki ama got gibi herseyi kitaplarla alakasiz 180 derece dondurmesinler yeter iste. mesela uyarlama konusunda en sadik harry potterlar var ama orda bile farkliliklari siralasan yeni kitap olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 got gibi yapsinlar bana uyar. hatta got'un yarisi kadar yapsalar kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 arada oyun olduğundan kesin beğenmiycez gibi bir hissiyat oluştu bende. heyecanlanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Kitaba çok sadık kalınması şart değil iyi olması için sonuçta oyunlarda kitapdan bağımsız kendi hikayesini anlattı. Beni asıl düşündüren muhtemelen mümkün olduğu kadar az monster olacak. GoT'da bile insan olmayan her şeyi kırptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Monster huntingden geçinen adama monster kestirmeseler ne anladım ben bu işten kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Norak said: “The Witcher stories follow an unconventional family that comes together to fight for truth in a dangerous world,” ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Witcher'lar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Feamer said: hangi karakter siyahi olacak? yennefer mi, triss mi? geralt https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Idris_Elba_2014.jpg/1200px-Idris_Elba_2014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 dsfsaf ben de dandelion'ı idris oynayacakmış diyecektim de üşendiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Claiborne said: Feamer said: hangi karakter siyahi olacak? yennefer mi, triss mi? geralt https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Idris_Elba_2014.jpg/1200px-Idris_Elba_2014.jpg vesemir olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 idris olmaz umarım ya gerçekten (vesemir'e zenci cast'lamaları çok mantıklı geldi bi an :D). adam artık hangi rolde olursa olsun immersion'ı kırıyor bende. kötü olduğundan beğenmediğimden falan değil. AA AKTÖRDÜ Dİ Mİ İDRİS diye ışık yanıyor beyinde, moda giremiyorum. arkadaki set ışıkları, köşede sigara içen malzemeciler falan geliyor gözümün önüne. samuel jackson da aynı şekil. bi de kevin costner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 "fight for truth" ?? http://media.moddb.com/images/groups/1/6/5192/entry3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 (söylendi mi bilmiyorum da) oyunla alakası yok bu arada, kitaptan uyarlıyorlar. zamanlama da güzel bence. oyunun çıktığı ve ödüle doymadığı yıl çıkıyor olsa onla fazla özdeşleştirilirdi. biraz daha zaman geçse "pff so 2015 abi yha" olurdu. oyun hiç olmadan olsaydı "iyiymiş la bu neymiş? güzelmiş ya" diye başlayıp yapımın durumuna göre OHA YES diye devam ederdi vs. onun yerine OH WİÇHER MI ALIRIM Bİ DAL diye başlıyor hype train. sapkowski de rahat rahat "BASED ON MY BOOKS TAMAM MI, I MADE THE SERİES POPULER" diye gezebilir. eyyorlicam bi sn. "oyunlar kitaplarımı popülerleştirmedi, tam tersi bi durum söz konusu :P" tarzı bi yorumu vardı da bi ropörtajında: https://waypoint.vice.com/en_us/article/a-no-bullshit-conversation-with-the-authors-behind-the-witcher-and-metro-2033 haklı olduğu yerler var ama dümdüz bullshit yerleri de var."The belief, widely spread by CDPR, that the games made me popular outside of Poland is completely false. I made the games popular. All of my translations in the West—including the English one—were published before the first game." diye bir kuple geçiyor mesela. you made the games popular değil o hacı. adamlar senin source material'ının üzerine kurdular olayı ama "oo en sevdiğim oyunun kitabı" diye kitaba saldıranlar >> "oo en sevdiğim kitabın oyunu" diye oyuna saldıranlar, sorry yani. neyse velhasıl, bana kalırsa CDPR sayesinde 3'ken 5 oldu witcher. sapkowski de bok atsın hala. "I made THEM popular" dediği oyunlar olmasa bok çekerlerdi diziyi. hadi kitapları okumadım, çok süper eserlerdir ve mutlaka çekilecektilerdirdirmiş orasına girmiyim. 3x yerine 5x hyple'la geliyor dizi. he you made them popular he. uyuz olduydum da ilk okuduğumda, bir içimi dökesim geldi. yoksa o da kaç yıllık yazar, yatıp kalkıp cdpr'a minnet edip "allah sizden razı olsun iyi ki yabtınız oyunları" diyecek hali yoktu, vardır bir bildiği vs vs. ya da o bok attığım egosu olmasa wiçerleri yazamazdıymıştı mesela falan. gelsin ben izlerim her türlü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 malesef CDPR yapmıyor diziyi işte. netflix vericek zenciyi basıcak arabı pollar iyi gidiyo bu konuda, buda warhorsedan lel http://i.imgur.com/KmLxCLt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ya w2 introsu kalitesinde bir iş yapsalar düz dizi yerine daha güzel olmaz mı? https://www.youtube.com/watch?v=YJ_KtvVvolY veya https://www.youtube.com/watch?v=ehjJ614QfeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 şu idris kekosunu oynatmasınlar sikerler minorityly corrected adam oynadığı her rölü yok edip zaten marveldan nefret ediyodum eki eki modunda geziyor. 200 yıllık kölelik bitti şimdi bu saçmalıklara köle olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar