Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PC de bir el alt da duruyor işte, mouse a atamıyorsanız. Parry 2 den fazla adam varken çok zor ya. En manyağı oku parry leyip adama geri göndermek harika ya herif kendi okundan 1 shot yiyor heuahea.
Mesaj tarihi:
ben bütün kırmızıyı son seviyeye getirdim. hem strong hem fast vs
zaten kendim tek atıyodum neredeyse. boşuna stamina beklemeye gerek yok spell için =)
Mesaj tarihi:
insanlar oyunu bitirdiginden bu saatten sonra pek bir anlam ifade etmese bile dusunmeleri yeterli.

emphyr icinde ayni seyi yapsalar keske cok az sahnesi var, charles dancein seslendirmesi bir harikaydi tadi damagimda kaldi karakterin.
Mesaj tarihi:
progamer said:

bedava dlc lerden biri new game + olacak deniyor işte.

DLC değil de sanki 1.07 ile gelecek gibi.

1.07 beklediğinizden daha büyük bir patch olacak diye açıklama yaptılar geçen gün. Storage Chest & NG+ modu bekleniyor işte.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Konsolda oynadığın için öyle olmuş, pcde oynasan hikayeyi unutmak gibi yan etkilerle karşılaşmazsın.

http://i.imgur.com/4eiJe8X.jpg

pc versiyonunda omega 3 var dogru
Mesaj tarihi:
kaç gündür başlıga bile girmiyorum spo yerim diye sonunda bitti. 127 saat. negzel oyundu.

triss > all. red head, duh!, yetmediyse 50-60 yaş daha genç, yetmediyse jennifer kambur

jennifere her dialogda laf soktum daha bi eğlenceli oldu ama oyun resmen ona yürüyün diye yazmış dialogları. son gemide falan toplanılıyor konuşma opsiyonu bile çıkmıyordu trissle.

bende piskopat olan kral emir felan herkesi süpürdü, yaktı yıktı. ne yaptım/yapmadım da o oldu anlamadım pek. Dijkstraya nerde denk gelsem pis vurdum, her işini bozdum yazık oldu dayıya. dandelionın questi çok baydıydı bi o quest sırıttı zannımca, playde oynamak felan.

onun dışında oyun sonunda triss, ciri, geralt tayfası happily ever after.

diğer sonlara youtubedan bakacam artık, skellige'daki çoğu ? duruyor bu oyunda bile. kasamam baştan bin tane oyun var sırada.

• Yeni Oluştur...