quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 O kadar farkettirmiyor yahu Oyunun yüksek zorluktaki en zor kombatı baştaki ghoullar sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Beni en çok zorlayan water hagler oldu şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Water Haglerin kusmuğu dodgelarsan çok bi olayları yok Ciddiye alırsak, üj bej wraith in arasında kalmak hakikaten yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Dodgelemeyi ve parryalamayı öğrenince combatlar zor değil ya. 5-6 level üstünü rahatlıkla alabiliyorsun ortalama üstü bir difficulty'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 PC de bir el alt da duruyor işte, mouse a atamıyorsanız. Parry 2 den fazla adam varken çok zor ya. En manyağı oku parry leyip adama geri göndermek harika ya herif kendi okundan 1 shot yiyor heuahea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 İkinci seviye axi'yi açın. Düşmanlar birbirlerine tek atsın. Eliniz kirlenmesin =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 evet ya ful axii ve quen gittim , gerisine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 igni alternate mode baya flamethrower sdf. Oda güçlü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hay aksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben bütün kırmızıyı son seviyeye getirdim. hem strong hem fast vs zaten kendim tek atıyodum neredeyse. boşuna stamina beklemeye gerek yok spell için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 https://i.imgur.com/cdFjLl2.png Triss için daha çok diyalog ekleyeceklermiş ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 insanlar oyunu bitirdiginden bu saatten sonra pek bir anlam ifade etmese bile dusunmeleri yeterli. emphyr icinde ayni seyi yapsalar keske cok az sahnesi var, charles dancein seslendirmesi bir harikaydi tadi damagimda kaldi karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bedava dlc lerden biri new game + olacak deniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Daha expansion var 2 tane yahu, ben vakit darlığından oyunu bitiremedim :( Bitirsem kesin şöyle zamanım bol olduğunda tekrar başlamak isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 progamer said: bedava dlc lerden biri new game + olacak deniyor işte. DLC değil de sanki 1.07 ile gelecek gibi. 1.07 beklediğinizden daha büyük bir patch olacak diye açıklama yaptılar geçen gün. Storage Chest & NG+ modu bekleniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 gelsin ben baştan başlayacağım, unuttum konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konsolda oynadığın için öyle olmuş, pcde oynasan hikayeyi unutmak gibi yan etkilerle karşılaşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Oynamadım ki panpa. 2 saat fln bakmisimdimdir boluk porcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice said: Konsolda oynadığın için öyle olmuş, pcde oynasan hikayeyi unutmak gibi yan etkilerle karşılaşmazsın. http://i.imgur.com/4eiJe8X.jpg pc versiyonunda omega 3 var dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Pc oyuncularının omega3 eksiği yok (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Triss Öpmedim kızı ya içim gitti aklım kaldı resmen, Yende kezban çıkarsa fenalardayım ikisine birden yürüme neden yok lan. nası rpg bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ya bırak Yen varken Triss nedir, geçen sayfalarda biz bunları hep anlattık. Şüphesiz ki, biz Yennefer i sizle sevişsin diye gönderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ya bende Yen dedim hep ama Triss son anda bi aklımı çelmedi değil son bi buluşma görevi verdi acaba orda hallenebilio muyum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Spoiler Hallenme, bırak gitsin, dönerse senindir sd dffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kaç gündür başlıga bile girmiyorum spo yerim diye sonunda bitti. 127 saat. negzel oyundu. triss > all. red head, duh!, yetmediyse 50-60 yaş daha genç, yetmediyse jennifer kambur jennifere her dialogda laf soktum daha bi eğlenceli oldu ama oyun resmen ona yürüyün diye yazmış dialogları. son gemide falan toplanılıyor konuşma opsiyonu bile çıkmıyordu trissle. bende piskopat olan kral emir felan herkesi süpürdü, yaktı yıktı. ne yaptım/yapmadım da o oldu anlamadım pek. Dijkstraya nerde denk gelsem pis vurdum, her işini bozdum yazık oldu dayıya. dandelionın questi çok baydıydı bi o quest sırıttı zannımca, playde oynamak felan. onun dışında oyun sonunda triss, ciri, geralt tayfası happily ever after. diğer sonlara youtubedan bakacam artık, skellige'daki çoğu ? duruyor bu oyunda bile. kasamam baştan bin tane oyun var sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar