Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

replay meh kalır, hype'a değmez. ama güzel olur tabii.

yaaaaaaaaaaa abi ahahaha ya sokucam bu oyuna. inanılmaz bir aşk-nefret ilişkim var. bi insan bu kadar cenabet olamaz ya... rogue quest'i geldi girdim yapayım diye, gayet de iyi gidiyo mage'e karşı, yenme ihtimalim baya yüksek. unstable portaldan adama gelen karta bak ya rogue'a karşıyken...... kafayı çizmemek elde değil. direk otomatik loss.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

2v2 meh ya. ama implement etmesi turnuvadan heralde bi 50 kat falan daha kolay. o yüzden 2v2 olması çok daha muhtemel.

2v2'nin kuralları nasıl olacak acaba. istediğine saldırabiliyor musun, ikinizin board'u toplam mı 7 minion, health'iniz kaç vs vs.

yugioh tarzı olabilir.

board boyutu yine aynı, arkadasının elindeki kartı görmeden hamleler yapıyorsun falan
Sosyal ağlarda paylaş

Pack almak istedim gece gece neden bilmiyorum ama Visa kartımı kabul etmiyor Blizzard. Banka Garanti diye herhalde kendi forumlarında da topic'i var ve bir çok türk kullanıcı bu konudan şikayetçi. Kart internete açık içinde olması gerekenden fazla para var fakat CVV kodunu girdikten sonra hata kodu 10200243. Çözümünü bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...