Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 tanesi 10 dolar, lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 warrior specific kartları da değiştirse ne biliyim işte fiery war axe'ı ol' dwarwen axe yapsa, korkron elite'ı khaz modan infantry yapsa yeni quotelarla birlikte falan o zaman bir yere kadar dicem, zengin olsam alırım dicem de böyleyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Hoşuma giderse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 yeni bişi geliyor https://twitter.com/PlayHearthstone/status/607947945447546881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Holy shit fuck. Tournament mode ise büyük hype olurum... Saçma sapan ladder yerine oohhhş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Aylar önce 2v2 diye açıklamışlar dı odur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 eyvah eyvah bu sabonisin daha çok ağlamalı mesajı olarak geri döner bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sabo benden beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 2v2 deniyor forumlarda.. guzel olur oyleyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 2v2 meh ya. ama implement etmesi turnuvadan heralde bi 50 kat falan daha kolay. o yüzden 2v2 olması çok daha muhtemel. 2v2'nin kuralları nasıl olacak acaba. istediğine saldırabiliyor musun, ikinizin board'u toplam mı 7 minion, health'iniz kaç vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 replay button diyorlar ON DOLAR SİKİN KEKEden sonra bu da replay buttonsa o blizzard hqyu yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Achievment filan olup gold dağıtsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Turnuva ya da bo3 tarzı bişe olsa... Yeminlen lecında çıkana kadar kasarım. Replay olursa mutlu da olurum. Falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 replay button oyunu uçurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 replay meh kalır, hype'a değmez. ama güzel olur tabii. yaaaaaaaaaaa abi ahahaha ya sokucam bu oyuna. inanılmaz bir aşk-nefret ilişkim var. bi insan bu kadar cenabet olamaz ya... rogue quest'i geldi girdim yapayım diye, gayet de iyi gidiyo mage'e karşı, yenme ihtimalim baya yüksek. unstable portaldan adama gelen karta bak ya rogue'a karşıyken...... kafayı çizmemek elde değil. direk otomatik loss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Gold olayı çıkmadan öncesinde ki sayılmayan 500e yakın winime rağmen inandım bir 500 daha yaptım. zamanında pek kasmadan rank 4 e çıkaran tempo/control rogueuma benzer bişeyler deniyorum ama eskisi kadar etkili olamadım hala http://i57.tinypic.com/2ui887o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sabonis said: 2v2 meh ya. ama implement etmesi turnuvadan heralde bi 50 kat falan daha kolay. o yüzden 2v2 olması çok daha muhtemel. 2v2'nin kuralları nasıl olacak acaba. istediğine saldırabiliyor musun, ikinizin board'u toplam mı 7 minion, health'iniz kaç vs vs. yugioh tarzı olabilir. board boyutu yine aynı, arkadasının elindeki kartı görmeden hamleler yapıyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 iyi de o şekilde skype akar ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ortakli batak yapicaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 https://twitter.com/CM_Zeriyah/status/607958267591991297 said: It'll be a part of the collection manager. arenada kullanabilecek miyiz diye sormuşlar yeni hero şeklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Pack almak istedim gece gece neden bilmiyorum ama Visa kartımı kabul etmiyor Blizzard. Banka Garanti diye herhalde kendi forumlarında da topic'i var ve bir çok türk kullanıcı bu konudan şikayetçi. Kart internete açık içinde olması gerekenden fazla para var fakat CVV kodunu girdikten sonra hata kodu 10200243. Çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben telefondan girip google play üzerinden alıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 @inyor evet bende de var aylardır. payment olarak mobil seçebilirsin blizz sitesinden hesabına girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1_oN0hI8zxI son sahne, acaba ne kadar katlanır diye düşünmüyo değildim :D, görmüş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Madem bölüme çöküyoruz yeni konuda tartışalım Tavern brawl'i http://forum.paticik.com/read.php?36,8082414,8082414#msg-8082414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar